Kopiram s MPO teme da ne pišem svugdje posebno..
Žene moje drage…
Danas u 13 je bio prvi UZV…muž i ja smo se psihički pripremili na mogućnost da neće biti ničega, do toga da bude 1 ili čak blizanci..jako racionalni smo bili, unatoč visokim betama i simptomima od umora, preko gladi/mučnine, intenzivnih mirisa …nismo si dali gušta veselit se, jer nakon 3 godine neuspjeha oguglaš…dakle bili smo spremni na sve.
.
Međutim, nismo bili spremni na ono što nas je dočekalo na UZV…a to su trojke ✨️
Jedan embrij se izgleda podijelio još nakon transfera…danas smo 6+4, veličine odgovaraju tjednima, sva srčeka kucaju… ❤️
Mi smo u blagom šoku, ne znam što bi mislila. Sretni smo, naravno 😄🍀 ali sto pitanja u glavi, uzbuđenje, strah…
Ako je tako trebalo biti, neka je, nadam se samo da će dalje ići u dobrom smjeru..
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Pahuljka sretno, držim palčeve da je sve ok 🍀🍀🍀
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Cvit, juhuuu, sad ste sve nadoknadili, neka je sa srecom!!!❤️
Sayuri, pa baš zato pitam, dr.mi ima super uzv, rekla je da je prerano ali da joj se čini da vidi visuljka. Ja sam 12+3, pa sad eto...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Žene moje drage…
Danas u 13 je bio prvi UZV…muž i ja smo se psihički pripremili na mogućnost da neće biti ničega, do toga da bude 1 ili čak blizanci..jako racionalni smo bili, unatoč visokim betama i simptomima od umora, preko gladi/mučnine, intenzivnih mirisa …nismo si dali gušta veselit se, jer nakon 3 godine neuspjeha oguglaš…dakle bili smo spremni na sve.
.
Jedan embrij se izgleda podijelio još nakon transfera…danas smo 6+4, veličine odgovaraju tjednima, sva srčeka kucaju… ❤️
Mi smo u blagom šoku, ne znam što bi mislila. Sretni smo, naravno 😄🍀 ali sto pitanja u glavi, uzbuđenje, strah…
Ako je tako trebalo biti, neka je, nadam se samo da će dalje ići u dobrom smjeru..
Jaoo vidjela sam na temi, i ono ostala sam ppaff😵 Covjece, koja sreca. Ti mora da si necim u zivotu zasluzila, karma je cudo. Kad se ljudi pitaju zasto im Bog ne da neke stvari koje dugo zele, ja odmah kazem Karma. Preispitaj sebe prvo. Ali isto tako kada ovako nesto procitam, ma znam da je zasluzeno a evo i ne znam te 💪💪 Mogu misliti kako ti se roje misli u glavi 😂😂 Samo lagano bice to dobro akoBogda, i bas mi je drago sto si na nasoj temi 🥰🥰🥰
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cvit, juhuuu, sad ste sve nadoknadili, neka je sa srecom!!!❤️
Sayuri, pa baš zato pitam, dr.mi ima super uzv, rekla je da je prerano ali da joj se čini da vidi visuljka. Ja sam 12+3, pa sad eto…
Ma gle, svi oni mogu nesto vidjeti, nazirati i sl, sve je to” cini mi se” ali stvar je sto ne mozes realno prije 17 tjedna nista sa sigurnoscu tvrditi, moja ginica nece ni da cuje da gleda spol sa 11-12 tjedana, hoce da jednom kad vidi to bude to…mada sada vecinom svi rade Niptove pa se zna i prije tog 11 tjedna…🫣
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Žene moje drage…
.
Čestitam ❤️❤️❤️
Sretno dalje u trudnoći 🙏
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Žene moje drage…
.
cestitkeee!! sretno dalje! 😍🥰
🤰27 ⚽️ 29
Evo mene s pregleda, sretna priznajem 😊
Sve je ok, unutar gestacijske vidi se i jos zumanjcana kao i jos nesto po cemu se zapravo utvrdjuje trudnoca, a to sve zajedno cini zametak ako sam dobro skontala jer dr ne prica moj maternji jezik, ako neko zna molim da mi napise. Ja sam bila orevise uplasena i zbunjena da bilo sta upitam. Srce se ne cuje preprano je kao sto sam i ocekivala al sam se ipak nadala da junacki kuca, no prokucat ce do sljedeceg puta uz Boziju pomoc. Dobila sam mirovanje za ovu sedmicu, a mozda i sljedecu sa sve cetiri u zrak i odmaranje 🤷♀️🥰
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Evo mene s pregleda, sretna priznajem 😊
Sve je ok, unutar gestacijske vidi se i jos zumanjcana kao i jos nesto po cemu se zapravo utvrdjuje trudnoca, a to sve zajedno cini zametak ako sam dobro skontala jer dr ne prica moj maternji jezik, ako neko zna molim da mi napise. Ja sam bila orevise uplasena i zbunjena da bilo sta upitam. Srce se ne cuje preprano je kao sto sam i ocekivala al sam se ipak nadala da junacki kuca, no prokucat ce do sljedeceg puta uz Boziju pomoc. Dobila sam mirovanje za ovu sedmicu, a mozda i sljedecu sa sve cetiri u zrak i odmaranje 🤷♀️🥰
To je sasvim ok nalaz za 6+1, cuti ce se srce sljedeci put, ako se jos nije jasno vidio plod onda ne moze ni srce. Gestacijska je na pravom mjestu a tu je i zumanjcana i to je za pocetak odlicno…👍👍
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Kad od neocekivanja dobijes troduplo iznenadjenje 🥰 Draga Cvit cestitam, uzivaj i zasluzila si 💪🏼 Miiiiiisli kako cu i sta cu, ostavi po strani a hocu i lako cu nek ti je u glavi. ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji