Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    29. Studeni 2022. 21:56

Elly94

Jaoo ja trebam pomoc..Od popodne imam pritisak u prsima …dok disem i na neke pokrete me boli ..ne znam dal' je to zabrinjavajuće il normalno u trudnoci ..kad se dizem iz lezeceg polozaja me isto boli …i tak na neke pokrete . Mislila sam da Ce me proci brzo al i dalje traje …….

Mene uhvatilo tako negdje sa 8 tj jedan dan, par sati navecer je trajalo. Proslo je sljedeci dan, al pritisak je bio nemoguc. Ja sam mislila da imam srčani 🙈

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Elly94
    29. Studeni 2022. 22:41

Lady8

Elly94

Jaoo ja trebam pomoc..Od popodne imam pritisak u prsima …dok disem i na neke pokrete me boli ..ne znam dal' je to zabrinjavajuće il normalno u trudnoci ..kad se dizem iz lezeceg polozaja me isto boli …i tak na neke pokrete . Mislila sam da Ce me proci brzo al i dalje traje …….

Mene uhvatilo tako negdje sa 8 tj jedan dan, par sati navecer je trajalo. Proslo je sljedeci dan, al pritisak je bio nemoguc. Ja sam mislila da imam srčani 🙈

Ajme ja isto ocekujem pol dana srcani... Bas sam se preplasila.Na granici sam bila da odem u bolnicu .Malo me umirila tvoja poruka i nadam se da Ce proci do sutra!

Elly94
    30. Studeni 2022. 09:27

Zvala sam ginekologicu i rekla mi je da odem na hitnu posto mi je i dalje pritisak u prsima i bolovi .Ne znam kaj bi rekla uopce i pocela me panika loviti 

SAYuRI
    30. Studeni 2022. 09:58

Dobro jutro trudnice moje☕️☕️☕️ 
    Elly94 otidji na hitnu ako te jos boli, bolje provjeriti, meni zvuci kao srce, u trudnoci se poveca volumen krvi pa mozda je srcu sada tesko da se adaptira ali svakako provjeri i nadam se da nije nista strasno…
    Nadam se da ste fino provele vikend i odmorili se. Meni evo konacno jedno jutro da se fino osjecam nema mucnine ni vrtoglavice 💪 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lady8
    30. Studeni 2022. 10:31

Elly94

Zvala sam ginekologicu i rekla mi je da odem na hitnu posto mi je i dalje pritisak u prsima i bolovi .Ne znam kaj bi rekla uopce i pocela me panika loviti

Ako ti je jos samo otidi! Nadam se da ce biti sve okej! Javi!
    Meni je to trajalo kratko, kao da mi netko sjedi na prsima…i proslo kako sam otisla spavati. 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

rosie0111
    30. Studeni 2022. 10:43

mateja111 sasvim je moguće da je još rano za srce. Živce u džep i čekaj idući pregled... 😉
    Elly94 sretno, javi šta je bilo.
    SAYuRI olakšanje jel da? 🙂

SAYuRI
    30. Studeni 2022. 10:53

rosie0111

mateja111 sasvim je moguće da je još rano za srce. Živce u džep i čekaj idući pregled… 😉
    Elly94 sretno, javi šta je bilo.
    SAYuRI olakšanje jel da? 🙂

Pa lijepo je kad nema mucnine, ali bojim se da je zatisje pred buru 😂😂😂 Nadoknadit cu ja sve ne brinem se…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Boky777
    30. Studeni 2022. 11:23

LJUDI MOJI ........ja došla jutros na čišćenje u bolnicu......ČUJU SE OTKUCAJI ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️  ovo je čudo, samo je ovo Bog dragi moga oživit 🙏🙏🙏

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

SAYuRI
    30. Studeni 2022. 11:46

Boky777

LJUDI MOJI ……..ja došla jutros na čišćenje u bolnicu……ČUJU SE OTKUCAJI ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ovo je čudo, samo je ovo Bog dragi moga oživit 🙏🙏🙏

Rekoh ja da ti je sve uredno…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    30. Studeni 2022. 11:48

Jebeni socijalci i privatnici koji nece da se potrude…😡😡

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.