Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarVel
    04. Travanj 2022. 16:06

Samoja6

MarVel

Samoja6

Cure mene je včrs uhvatila strašna bol u leđima u području lopatica… Znači neznam di me više boli…baš sam se prepala! A bojim se i bolnica… Jel se to kojoj dogodilo? Neznam što ću od boli…

Kod mene to traje već jedno 2-3 tjedna, vjerojatno od puno ležanja. Isto kod lopatica, začudo ne donji dio leđa. Par dana intenzivno boli pa prestane pa opet krene boljeti. Ne pijem ništa za bolove, muž me malo izmasira prije spavanja običnim bademovim uljem, nekako si namještam jastuke da mi bude lakše. Eto, suosjećam, ali nemam rješenje. I malo se istegnem u položaju djeteta - onaj položaj iz joge, to mi paše. Valjda i ovo spada u čari trudnoće.

Hvala ti, ali nije bilo to…
    Izgleda da sam se otrovala s nečim! Nešto mi je strašno zasmetalo… Da oprostite, 3 puta sam na wc išla, podrigivat nisam stala… Strašni bolovi su bili, dok valjda nisam većinu toga izbacila iz sebe… Onda sam popila kamilicu i lagano je popustilo i zaspala sam… Znači, užas! Ne daj Bože ikad više! 🤯
    Nisam znala di me više boli, sve boli! Pa se prepala za bebu, ko bi me umirija, ajme ajme majko…
    Srećom prošlo je, malac se evo javlja ali sam svejedno poslala mail gin…

Ajme žao mi je!!! Pa čime si se otrovala, jesi skužila? Glavno da je sad sve dobro, ali baš te razvalilo kad te i lopatica boljela od toga.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Samoja6
    04. Travanj 2022. 16:42

MamaH jesam hvala Bogu! Kao da ništa nije bilo! Samo sam umorna jer sam slabo spavala...
    MarVel jesam... Za večeru sam napravila tost od šunke i sira... Odmah nakon toga je krenulo... Ne da je bolilo, nego su leđa i prsa gorila! Prošlo je, to je najbitnije...
    I onda mi gin na kraju odgovori na mail: "Bebi nebi trebalo biti ništa"!
    Znaš kako sam mirna bila nakon toga! 🤯

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nara-Nara
    04. Travanj 2022. 17:51

Tlakašice, baš mi je žao da vas tak muči i nadam se da neće nikoga zadržati u bolnici. Ali dobro, bolje kontrolirati nego zanemariti.
    Jel koja ima lažne kontrakcije? Meni se trbuh stvrdne ali ništa ne boli. Samo osjetim da je tvrdi, pa mi kažu da su to kao lažni trudovi. Ako ima koja s lažnim trudovima, koliko često je normalno? 😅 Znam da se to ne može tako reći, ali imam osjećaj da se meni to nešto intenziviralo. Bih li ja to trebala brojati kroz dan? A i da brojim ne znam što bih s tom brojkom? 😳🤷 Svaki savjet je dobrodošao 🤗

marta96
    04. Travanj 2022. 18:06

Peps19

Tlakašice, baš mi je žao da vas tak muči i nadam se da neće nikoga zadržati u bolnici. Ali dobro, bolje kontrolirati nego zanemariti.
    Jel koja ima lažne kontrakcije? Meni se trbuh stvrdne ali ništa ne boli. Samo osjetim da je tvrdi, pa mi kažu da su to kao lažni trudovi. Ako ima koja s lažnim trudovima, koliko često je normalno? 😅 Znam da se to ne može tako reći, ali imam osjećaj da se meni to nešto intenziviralo. Bih li ja to trebala brojati kroz dan? A i da brojim ne znam što bih s tom brojkom? 😳🤷 Svaki savjet je dobrodošao 🤗

Meni isto nekad zna biti tvrd, nekad duže vrijeme ne znam kako opisati.. Ali ništa ne boli i da slučajno nekad ne pipam ili nešto nebi ni primijetila iskreno 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Nara-Nara
    04. Travanj 2022. 18:27

marta96

Peps19

Meni isto nekad zna biti tvrd, nekad duže vrijeme ne znam kako opisati.. Ali ništa ne boli i da slučajno nekad ne pipam ili nešto nebi ni primijetila iskreno 🤷‍♀️

Mene malo zabrinjava jer imam osjećaj da je zadnjih nekoliko dana malo učestalo, a i dosta nisko nosim 😏

AnnieP
    04. Travanj 2022. 18:59

Kopiram s fejsa. 😄
    Pozdrav svima, evo i mene s pregleda. Znači danas sam 26+4, moja curica odgovara mjerama, više nije manja hehe. Ima 1kg, ja sam presretnaa, danas je i moja ginekologica uspjela vidjeti bolje srce i kaže da je sve u redu. Kaže da mi je krvna slika odlična, pijem samo magnezij po potrebi. Utrogestan sam Hvala Bogu prestala piti prije 2tjedna. 😊

A ja sam na +5,6kg od početka trudnoće, moje šetnje se isplate iako jedem slatkiše i gluposti hehe. 😄

Pitanje za gnijezdo, gledam da kupim sad pa se još premišljam. Dada&rocco sad imaju akciju i njihovo gnijezdo mi se čini kvalitetno. Da li je bolje da uzmem njihovo ili neko jeftinije tipa Andybrandy? Ili pak nešto treće?

🩷 7/2022

• Anna1990
    04. Travanj 2022. 19:01

Peps19

Meni isto se stvrdne ali mene onako zaboli kad to krene nezz kako bi to opisala vise neka nelagoda ali me nekad onda zna i doli u ledjima malo zaboliti. A trbuh se stvrdne ko da neku bucu imam 😂😂 doktor isto rekao lazne kontrakcije samo nastavite piti magnezij i to je to u zadnje vrijeme mi je to sve cesce,🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Yopa
    04. Travanj 2022. 19:28

Bokic, evo i ja danas s pregleda. 
    Jutros se opet pojavilo krvavog iscjetka pa sam pola jutra propanicarila. Na pregledu je sve 5, braco je odlican, ima 310 g i na njenom okvirnom anomaly scanu sve izgleda super. Za 2 tjedna cu napraviti jos i bolnicki.
    Nema znakova odakle je krvarenje, ali u pregledu je zaista bilo malo sukrvice. Zato i dalje nastavljam s duphastonom uz magnezij+ mirovaaanje, nema dizanja, dugog setanja, velikih aktivnosti. Ne znam koliko ce to biti moguce uz mog dvogodisnjaka. Cure na duphastonu, jel i vama u glavi buckuris od njega, ko da je pms na 1000? Muz ce me ostaviti 🙈 plus imam osjecaj da od njega se bas puno punim, dakle + 3 kg u 5 tjedana. Sok!

Yopa
    04. Travanj 2022. 19:29

Ps anomaly je za 2 tjedna, a sljedeci pregled kod moje 10.5.

Visibaba07
    04. Travanj 2022. 19:41

Didi4321

Koliko ranije se treba naruciti na pregled u TA?

Sta treba od dokumentacije za porodiljni i koliko ranije se treba javiti u hzzo (i moze li se to rijesiti preko maila)? Koliki je maksimalni iznos naknade?

Vjerujem da se može riješiti preko maila,ja sam otvarala komplikacije i sve rješavam preko maila od onda...iznos naknade prvih 6mjeseci je tvoja plaća, osnovica,bez nagrada,prijevoza i slično..drugih 6 mjeseci je Max za sada mislim 5600 ali rade na tome da se to poveća,naravno ako ti je plaća veća od tog iznosa..od dokumentacije neznam točno jer nisam još otvarala pa najbolje da napiše neka cura koja je već otvorila :) možda Lovely?

A za TA mislim da to ovisi njima o gužvi,za KBC Ri mene su prošli put naručili za sljedeći dan ,mislim da sve ovisi dali si u terminu,koji tjedan i slično.Ja ni svakako nazvala ranije bolje nego da mi kažu da zovem zadnji čas 🙂

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.