Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    03. Travanj 2022. 00:18

Jedno pitanje, s obzirom da je meni još nekako daleko prat robicu i završne pripreme radit( zavidim vam jer meni dani sporo prolaze valjda kako je želja jača za 👶😁🤩) a tek sam na pola trudnoće, imala bi jed o pitanje za one koji se više razume. Ugl., naručena sam privatno na pregled na uzv, kako ga zovu "veliki uzv", tad će mi bit 19+2, pa nešto sam googlala i piše da on nešto duže traje al ono što mene u konačnici interesira je to : da li je bolje učiniti taj "veliki uzv" ili da odem  a 4D? Nezz baš koja je razlika pa ako netko zna podijelite sa mnom jer pregled je u srijedu 😊.
    Svim ostalim želim odlične preglede i da uživate do poroda 😊🥰

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Marijanaaa12345
    03. Travanj 2022. 01:34

Bachata ja uistinu neznam sto je "veliki ultrazvuk" mozda detaljniji pregled svakog organa s 2D, to je super stvar, ko neki anomaly ako je to to, a 4d je kjut, moze se lijepo vidjeti lice ako se beba tako namjesti. Ja bi u 20tt birala detaljni pregled a u 30tt 4d kad je glavica vec veca :) 
    Samo ja, ja sam kupila Frosch gel za pranje i omeksivac za 21 pranje, sigurno cu to sve potrositi sad kad krenem prati. Nisam jos krenula, iduci tjedan ulazim u 34tt, pa se nadam da ce mi radovi u stanu tad biti gotovi pa da cu zapocet s pranjem robice i sređivanjem sobice :) Mislila sam na sredini trudnoće da ću imat sve spremno do 30tt al svasta se desilo i eto sad sam u rizicnoj fazi, nadam se da nece uraniti i da imam vremena do 38tt :))

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Crazypeach
    03. Travanj 2022. 07:28

Veliki ultrazvuk je veliki anomaly scan. U 12-om ili 13-om se radi mali. Znači doktor pogleda bebu od glave do pete :D pogleda razvoj svih organa,i protoke kroz posteljicu i pupčanu vrpcu. 4d je nešto drugo. Mislim da je anomaly scan obavezan. 
    Ja čekam pregled,ako mi kaže dr. da ne moram više mirovat onda budem išla kupiti još neke stvari sitnice za bebu. Mislim da ću i robicu polako stavit prati jer mi se neda zamarat nekog drugog ako ja slučajno završim u bolnici ranije. 

TheTina
    03. Travanj 2022. 07:38

Jutroo svima 🙋‍♀️
    Mene je jutros nesto uzasno peklo u donjem dijelu trbuha, nisam se mogla ni pomaknut, a kak sam prehladena, moram kasljati tak da mi je bilo koma. Prepala sam se, al cim sam obavila wc je prestala bol. Moguce da me tak od punog mjehura peklo? 😱
    .
    Samoja6 - ja planiram krenut negdje pocetkom 5mj sve prati i slagati, tad cu biti 33tt -34tt. Perem sve s tekucim arielom sensitiv ko i nama, samo bebici ne stavljam omeksivac, a prestala sam nekak i nama polako jer roba mirisi od praska a zdravije je.
    .
    Bachata - slazem se s curama da je bolje sad napraviti taj anomaly, pretpostavljam da je to veliki ultrazvuk, jer se puno ljepse na 4D vidi kad je bebica veca. Ja sam u prvoj trudnoci isla u 21tt i sad u drugoj u 28tt i velika je razlika. Sad sam dobila bas prekrasne slike lica bebice 🥰
    .
    Ovaj tjedan sam i ja dosta umorna i imam osjecaj da se gegam po kuci, al mislim da je to zbog vremena, preveliki pad temperature je bio i zato sam se i prehladila. Nadam se da ce se to vrijeme unormalit i da ce napokon krenut toplije vrijeme da si stignem ukrasit terasu s cvijecem i posadit par povrca u tegle 🤞🏻🤗

Mallla
    03. Travanj 2022. 09:00

Pranje robice odradim s Persil senzitive pearls, on mi tako fino miriši i uključim pred pranje ili duplo ispiranje. Čak sam nama prešla na taj jer mi je baš ugodan. S tim da ću pripreme početi tamo oko 35tt jer ne moram prati sve je oprano i pospremljeno (čar trudnoće za trudnoćom).
    4d - najbolje ga raditi od 30 tt pa tih par tjedana jer se tada najbolje vidi lice. Što se anomaly scana tiče to svakako dr. Odrade, a negdje oko 25tt detaljnije gledaju srce jer je tada najrazvijenije (tako mi rekao dr).

url=https://lilypie.com]

Atina25
    03. Travanj 2022. 15:08

Bachata sve su cure napisale taj veliki uzv je anomaly scan i mojnfr socijalni ga radi sigurno 40 min jako jako detaljno,a 4D je više da ljepše vidiš obrise lica,bebu kako se miče i slično pa kao neka uspomena.moj je rekao da mogu i na to ali na kraju nismo jer se nisam stigla naručiti,bitno mi je da je sve ok s bebicom🤞
    Za pranje sam imala Chicco i becutan a sad vidim onaj prirodni neki dan sam napisala i vidim da ga je jos netko spomenuo ima ga u Sparu mislim da ću njega probati za početak. Prat ću robicu od 1.5 tada će mi biti negdje 36 tj

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    03. Travanj 2022. 16:35

Ima333 znam da,uvijek sam pisala da je moj dr savršen i ne bi ga mijenjala za ništa. Više vjerujem njemu nego nekim privatnicima (bila par puta pa se opekla). A ja kod mojeg socijalnog putujem 40 km od kuće samo zato 🤣🤣🤣čovjek mi je sad u ovoj trudnoći napravio 3 cervikalna broda i jedno 5 puta sam morala urinokulturu dat samo jer su mi leukociti bili povišeni a njemu je to odmah za kontrolu makar nikad nista bilo hvala bogu ko u mom slučaju. 
    Sve pregleda 100 puta ako treba,nije ni on svemoguć da mu ne promaknu neke stvari. Ima preko 10 000 pacijentica a Max smije imati 8000

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    03. Travanj 2022. 16:37

Cervikalna brisa ne broda 🤣🤣🤣🤣🤣

11.11 miny anomaly ✅

• Bambina1
    03. Travanj 2022. 18:55

Cure, kako se danas osjećate? Ja sam koma. Boli me donji dio leđa, zdjelicama, a bol ide i u noge. Do danas mi je bilo super, osim umora. Al danas.. Kak god se naribamo na krevetu isto. Mislim da bi se trebala više kretati, baš sam se uljenila od kad sam na bolovanju 🤣

• Bambina1
    03. Travanj 2022. 18:56

Koliko gresaka, sorry.. Glupi mob..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.