![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Lovely hvala za info, ja sam jučer zvala klovicevu za komplikacije jedno 16x nitko se nije javljao, danas će muž otići pod pauzom, radi tam blizu pitat, jer mi je gin u bolnici rekao da idem na mirovanje, i sad moram to otvorit, a ne znam što treba, prije se spominjao onaj neki R1 obrazac... do sutra to moram obaviti... makar ostatak da pošaljem mailom kad sve skupim. Thnx za informaciju 🤗
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Crazypeach - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Dani30 - 08.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - 11.04. ♥️🤰 x 2
Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tams - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Astera - 12.04. ♥️🤰
Sweety - 13.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 13.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - 14.04. ♥️🤰
Comming072022 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 14.04 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Krami - 15.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 15.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bambina1 - 15.04. ♥️🤰
Peps19 - 19.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Limica - 19.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
missR - 21.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 22.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mallla - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ar5 - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Visibaba07 - 26.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Maajaa12344 - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - 28.04. 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Principessa007 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MarVel - 29.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ima333 - 02.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
AnnieP - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mare0722 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 31 dječak 💙 & 23 curice 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1032 🤰🐣
Lovely hvala za info, ja sam jučer zvala klovicevu za komplikacije jedno 16x nitko se nije javljao, danas će muž otići pod pauzom, radi tam blizu pitat, jer mi je gin u bolnici rekao da idem na mirovanje, i sad moram to otvorit, a ne znam što treba, prije se spominjao onaj neki R1 obrazac… do sutra to moram obaviti… makar ostatak da pošaljem mailom kad sve skupim. Thnx za informaciju 🤗
Moraš otvorit komplikacije?
Treba ti zahtjev,doznaka od dr,R1obrazac od firme(zadnjih 6 mjeseci) ,kopija osobne i kopije kartice odnosno IBAN..je ti dr dala doznaku?
Pazi samo jer danas ti je zadnji dan za to predati za ovaj mjesec,do 5-og u mjesecu primaju...odnosno primaju i poslije ali onda ti naknade neće bit. Ovaj mjesec nego tek sljedeći..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dobro jutro svima! 🌞
Čestitke na dobrim pregledima jučer! 🤗 SamoJa- kako si danas? Jel su uspjeli dokučiti otkuda ti strašni bolovi? Mogu samo zamisliti kako si se zabrinula...
Eto mene 32+0 danas 😳😱 Stigla mi komoda jučer, muž se još bori da ju sastavi do kraja 🤣 poludio je. No ja jedva čekam da vidim gotov proizvod i krenem onda s pranjem i slaganjem.
Danas nemamo nikoga na listi, odmorite sve ❤️
Lovely hvala za info, ja sam jučer zvala klovicevu za komplikacije jedno 16x nitko se nije javljao, danas će muž otići pod pauzom, radi tam blizu pitat, jer mi je gin u bolnici rekao da idem na mirovanje, i sad moram to otvorit, a ne znam što treba, prije se spominjao onaj neki R1 obrazac… do sutra to moram obaviti… makar ostatak da pošaljem mailom kad sve skupim. Thnx za informaciju 🤗
Moraš otvorit komplikacije?
Treba ti zahtjev,doznaka od dr,R1obrazac od firme(zadnjih 6 mjeseci) ,kopija osobne i kopije kartice odnosno IBAN..je ti dr dala doznaku?
Pazi samo jer danas ti je zadnji dan za to predati za ovaj mjesec,do 5-og u mjesecu primaju…odnosno primaju i poslije ali onda ti naknade neće bit. Ovaj mjesec nego tek sljedeći..
Joj hvala, meni je dr otvorio to tek u petak, a ova gin državna će mi danas dati doznaku. On kao predlaže mirovanje a državna potvrđuje. Uh idem to riješiti. Računam da će isplata biti tek u 5mj (za 4.mj) jer sam si već platila doprinose za 3mj. Valjda sam dobro to sve polovila 🤭
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Nisu otkrili, sumnjaju na želudac... Hitna mi je izmjerila tlak, bio je super, napravili ekg - srce super, zasićenost kisikom - 100! Samo sam čekala kad će me pitati što ih zajebavam, eto! Ali tada su bolovi bili prestrašni, u 2 min sam ostala bez zraka, znoj me oblio, da se nisam nekako skulirala bila bi se srušila... Sad je opet kao da ništa nije bilo, al me strah večeri, jer je već 2 večeri za redom...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nisu otkrili, sumnjaju na želudac… Hitna mi je izmjerila tlak, bio je super, napravili ekg - srce super, zasićenost kisikom - 100! Samo sam čekala kad će me pitati što ih zajebavam, eto! Ali tada su bolovi bili prestrašni, u 2 min sam ostala bez zraka, znoj me oblio, da se nisam nekako skulirala bila bi se srušila… Sad je opet kao da ništa nije bilo, al me strah večeri, jer je već 2 večeri za redom…
Kažem ti ako te uhvati opet popij lekadol, utopli područje želudca - možeš u krpu staviti šaku riže i ugrijat u mikrovalnoj pa držat u području želudca. Ako te iza toga uhvati kiselina pocucaš jedan Rennie. Mene je lekadol spasio s tim i to mi je rekla dr. Opće prakse da radim. Poanta je da je Lekadol tableta za bolove a to su bolovi. Svakako nije loše natvati svog dr opće prakse i vidjeti što će reći!
Ja za te bolove na prvu nisam bila sigurna jel me ihvatilo srce ili što je...srećom bisu bili visoki tjedni trudnoće jer mislim da bi rodila od boli.
Imala sam takva 3 napadaja kroz trudnoću - jednom nakon pojedenog mesa s roštilja, jednom sam jela gljive, a jednom tikvicu....kasnije sam jela skoro ništa, ultra sam pazila, na prenatale nisam ni pomišljala.
url=https://lilypie.com]
Samoja6 baš mi je žao :-( što se kontrakcija tiče nekak mi se čini da su se čak malo pojačale. Pijem šumeći magnezij 375 i još Roidakal. Idem sutra na pregled,nadam se da ne utječe na grlić maternice. E ja uopće ne znam kolko sam trudna :D od zadnje menge 31+6 ali po ultrazvuku onda tjedan dana više 32+6. Buni me taj ultrazvuk,to je onda valjda sutra 33 tjedna,prvog sina sam rodila s 31+6. Vidjela sam da je neka cura pisala da joj se od utrogestana spava. Ja isto pijem ali nisam primjetila umor
Kaj vi curke pratite pokrete? Meni se u zadnje vrijeme,zadnjih par dana možda čini da se malo manje beba miče. Al ne znam neda mi se zamarat s tim ako u 24 sata nije ne znam kolko udaraca nije dobro. Mislim da bi si s tim samo nabila stres.
Sortiraj odgovore
Najstariji