Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    04. Travanj 2022. 20:34

Didi ja cu to rjesavati iduci tjedan pa mogu tu javiti sto mi je sve trebalo.
    28-45 dana prije termina poroda je potrebno otvoriti. Tako mi je rekao gin 😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    04. Travanj 2022. 22:10

Evo cure da umru napišem,dobila samo pola kile od prošli put sad imam 78,očito si beba sve uzme ali ja sam tako s njim isto na kraju najmanje dobila a do 20og tjedna po 3 kile svaki pregled. Opet imam dva križića leukocita u krvi,tlak Ok.
    Sutra opet dat urin na zavod za provjeru,beba ima 1900 g trenutno mjere odgovaraju za par dana više ali uvijek je tako neš sve je to tu. Radio mi cervikometriju,rekao da je sve ok da mogu na put ako sta bude da ima klinika gore😅 i glavicom je dole ali je rekao da do 37 se oni okreću pa da se može provjeriti. 
    Dao mi papir za mjerenje pokreta,ako u 2 sata osjetim samo 5 udaraca da se javim na hitnu ali već danima je jako jako aktivna tako da se nadam da će tako i ostat.

Martina idući pregled mi je 25.04 i rekao mi je da bi on još jednom da dođem kod njega,vjer negdje sa 37-38 tj tako da nakon toga idem u TA ako u međuvremenu ne rodim 🤣🤦 uglavnom neću u trudničku sa 36 kao sta sam mislila al mi je čist svejedno jos i bolje inače tamo znam čekati po 4 sata nekad 🤦ipak je to bolnica i imaju hitnoće pa se svasta odužu

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• limica
    04. Travanj 2022. 23:47

Lazne kontrakcije ja ih isto imam nekad su bolne nekad nisu, nepravilne su skroz nekad se jvljaju svaku noc nekad ne javljaju nikako po par dana i tako. sve u svemu ako me zaboli ja pratim razmak izmedju dvije i gledam hoce li se skracivati i uvijek su nepravilne.

Ariel ti si jel tako narucila kolica iz xxxlutza? koliko si ih cekala? ja se ucrva sva evo hahah ne mogu ih docekati nikako proslo je 4 dana 🥺🥺

• limica
    04. Travanj 2022. 23:48

kako je lijepo citati da su bebe sve super i da lijepo napreduju 😍😍
    nadam se da ce se svi tlakovi, bolovi itd rijesiti i da cemo ubrzo sve drzati svoje andjele u narucju 💜🌷

Samoja6
    05. Travanj 2022. 00:16

Bome ja včrs završila u bolnici! Opet mi se javila bol od sinoć, al danas još jače (a mislila sam da nemože jače)! Znači u 2 min me oblio hladan znoj, povraća mi se i boli prestrašno! Bome sam mislila da imam srčani! Na kraju me odvezli na ginekologiju, ginekološki je sve u redu, i misli se sad što mi je! Sumnjaju na želudac,ali to očito do daljnjeg nećemo saznati... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mallla
    05. Travanj 2022. 00:38

Cure čestitke na dobrim pregledima...još malo pa termini počinju juuujjj 🥰
    SamoJa6 navijam da ti brzo otkriju uzrok i pomognu ti. Može lako bit želudac. Osobno imam inače osjetljiv želudac, a u drugoj trudnoći je to bio kriminal, bolovi ne zamislivi i jedva izdrživi, tako nekako kako opisuješ dok sve nisam izbacila.iz sebe nema mira. Onda sam morala izbjegavati sve povrće jer sam uočila da mi povrće to učini. Pomogao bi mi lekadol i rennie, a kad ne bi imala rennie onda pola čajne žlice sode bikarbone u čaši vode. Uglavnom želudac bi mi se toliko grčio da je meni osjećaj bio da će mi puknuti rebra (joj kad se sjetim) 🙄 uglavnom suosjećam i želim ti brz oporavak!
    Porodiljni - najranije se može otvoriti 45dana prije termina, a najkasnije 28 dana prije termina. Predaje se doznaka, poslodavcu obavijest o nesposobnosti za rad, potvrda o plaćama (zadnjih 6mj), preslika osobne i preslika kartice tekućeg računa (ne znam jel se što mijenjalo). Prvih 6mj se dobiva puni iznos plaće (odnosno vrijednost radnog sata + broj radnih sati u tom mjesecu), a drugih 6mj max 5600kn (šuška se o povećanju na 7500). Najbolje nazvati nadležni HZZO i pitati može li mejlom. Otvaranje su me tražili fizički dolazak, a produženje nakon 6mj sam riješila mejlom (tad sam slala izjavu da se suprug odriče rodiljnog, zahtjev za produženje i rodni list djeteta).

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    05. Travanj 2022. 00:44

Samoja ajme čuvaj se! Pa jesu ti vadili krv? Možda ako se nešto vidi iz krvi da pitaš svoju dr opće prakse? Bitno da je sa bebom sve ok! Mozda si se stvarno s nečim otrovala što ti ne paše i krivo sjelo pa udara na šećer tlak i sve. Bas mi je zao. Bitno da si otišla provjeriti za bebu. Drzim fige da  što prije prođe! 
    Yopa meni ti je tako bilo od utrogestana, pila sam ih negdje do 19tt, spavala bi od njih preko dana ko pijana. Sve se posemeri, uzas. Ali dobro, dok pomažu ne pitaš nista 😄.
    Lažne kontrakcije moja prijateljica ih je imala već od 17tt pa me upozorila na to, ja na srecu još nemam, ali tad mi je rekla pojačati magnezij, pa eto možda nekom pomogne...
    Mene je krenulo probadati gore lijevo ispod rebara kad lezim na lijevom boku, muž gugla kaze kao beba se tako okrenula pa tako udara, ali nemoguće da je tako visoko, doslovno ispod sisa, prepala sam se uzas. U četvrtak ću pitati što bi to moglo bit, iako već znam da ce mi rec "trudni ste" tak mi kaže za sve što se požalim da me boli 😆. Bas sam mužu rekla, ova trudnoca svaki dan te nešto novo zaboli, drugo tromjesečje a  ja još uvijek cekam nalet energije. Ide Uskrs, a ništa nisam još pospremila, kaze on samo ćemo osnovno koliko stigne nakon posla, ja stvarno nemam snage, valjda i od tog tlaka. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• limica
    05. Travanj 2022. 05:50

samoja brz oporavak ti zelim, bas mi je zao sto to prolazis ali bitno da je sve uredu sa bebom 🥺
    mfrau mene je tako znalo boljeti ali s desne strane isto nisam vjerovala da je beba tako visoko a doktor kaze da beba potiskuje ostale organe pa se zna stvoriti tako pritisak i uzrokovati bol. Ti se opet javi doktoru jer je lijeva strana osjetljivija zbog srca znas i sama da se to ne bi smjelo ignorisati ali eto da podijelim svoje iskustvo, bukvalno sam imala osjecaj da cu izdahnuti od te boli kasnije se smirilo vjerovatno kad se ova mala gospodjica spustila nize 💁‍♀️

Ariel
    05. Travanj 2022. 07:45

limica

Lazne kontrakcije ja ih isto imam nekad su bolne nekad nisu, nepravilne su skroz nekad se jvljaju svaku noc nekad ne javljaju nikako po par dana i tako. sve u svemu ako me zaboli ja pratim razmak izmedju dvije i gledam hoce li se skracivati i uvijek su nepravilne.

Ariel ti si jel tako narucila kolica iz xxxlutza? koliko si ih cekala? ja se ucrva sva evo hahah ne mogu ih docekati nikako proslo je 4 dana 🥺🥺

Da da ja sam svoja narucila sa xxxlutza. Dosla su u roku 3-4 radna dana. (znaci subota i nedjelja se tu kod njih ne broje). 
    samo sto je meni xxxlutz 20ak min autom od stana i imali su ih na stanju. A doci ce brzo, ovisi kakvu guzvu imaju ali ne brini, sigurno su negdje na putu 

Ariel
    05. Travanj 2022. 07:48

Sto se tice laznih kontrakcija, meni je doktor dao 2mg Normabela. I kaze ako osjetim da mi se trbuh ocne tako grcit, da popijem jednu od 2mg po potrebi. Da ce mi to opustit misice i smirit te kontrakcije. Tako da pitajte svoje ginekologe za to. Kaze da to nije opasno samo je nelagodno i da se pije magnezij od 375 dnevno. Da bi to sve trebalo pomoc. Ja jos nemam nikakve lazne kontrakcije pa nisam jos koristila Normabel a magnezij pijem od prvog dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.