Samoja6
Mozda da malo vise pijes caja da ti se smiri. Mene zna nekad ludjacki zabolit zeludac,a da nisam nista ni jela. Isto imam problemcica ali nikad bas da moram na hitnu. Meni beba 2 udara u zeludac i cesto se zaglavi poprijeko izmedju rebara. Evo ja sam sad pojela samo snitu kruha tj sendvic i osjetim da mi zeludac prepun. Jednostavno koliko god bila gladna jako malo kolicinski jedem. Ako pojedem vise onda imam osjecaj da cu eksplodirati,pa mucnina.... Tako da jedem na svaka 2-3 sata.
Jedino mi sladoled pase u svako doba 😂😂😂😂
Juce ujutro mi je bilo "veselo" jedno dole udara, drugo gore izbija rebra a zeludac po svom. 🤦😂
Ne znam kako vi ali nikad u zivotu nisam ovoliko podrigivala 😂🤷🤦 i poslije obicne vode.
Juce mi je moj endokrinolog obrisao dijagnozu IR 😊🍀 jer mi je ogtt bio odlican. Covjek se nije mogao nacuditi. Jos nisam nesto previse ni pazila,cesto pojedem i suvu kiflu i krompirice (iz friteze one na vreli zrak) sladoled..... A nalazi bili bolji nego kad nisam trudna i kad sam pila terapiju.
Sad sam u elementu pa sam se bas raspisala. Lezim,gledam tv i pratim svoj tlak... Odborjavam jos 3 nedelje do odlaska u bolnicu.
Pozdrav svima i zelim vam ugodan dan.🥰🍀
Samoja6 baš mi je žao :-( što se kontrakcija tiče nekak mi se čini da su se čak malo pojačale. Pijem šumeći magnezij 375 i još Roidakal. Idem sutra na pregled,nadam se da ne utječe na grlić maternice. E ja uopće ne znam kolko sam trudna :D od zadnje menge 31+6 ali po ultrazvuku onda tjedan dana više 32+6. Buni me taj ultrazvuk,to je onda valjda sutra 33 tjedna,prvog sina sam rodila s 31+6. Vidjela sam da je neka cura pisala da joj se od utrogestana spava. Ja isto pijem ali nisam primjetila umor
Ja kako sam dobila da pijem roidakal prestala sam sa magnezijem, kontam ima ga dovoljno u roidakalu.... Pa sad nesto kontam da bih mozda mogla opet uvesti bar svaki drugi dan. Tako pijem i kalcij.
Preporodila sam se kako mi je umjesto utrogestana prepisala dufaston. Ja sam ga stavljala 3 puta i stalno curkalo... Sad milina pijem dufaston 2 puta.
Mislim ja da se oni okvirno vode termina po ZM. I uvijek je bolje kad beba/bebe vece po UZ.
Popila sam lekadol prvi put pa ništa... Uopće nije djelovao! EnaEna vidim da mi čaj pomogne, počet ću ga svaki dan konzumirati pa ćemo vidit... Ali baš to što kažeš - u životu nisam ovoliko podrigivala... Ma želudac je 100%, samo što kakvi bolovi to budu, mislila sam da imam srčani i ne pomogne li mi netko u roku od minute da sam gotova!
Toliko me izmorilo ova 2 dana, još sam u krevetu...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Lovely hvala za info, ja sam jučer zvala klovicevu za komplikacije jedno 16x nitko se nije javljao, danas će muž otići pod pauzom, radi tam blizu pitat, jer mi je gin u bolnici rekao da idem na mirovanje, i sad moram to otvorit, a ne znam što treba, prije se spominjao onaj neki R1 obrazac… do sutra to moram obaviti… makar ostatak da pošaljem mailom kad sve skupim. Thnx za informaciju 🤗
MfrauM, s Klovićevom komuniciram cijelo vrijeme mailom - pisarnica-zagreb-kloviceva@hzzo.hr i stvarno su ažurni u odgovaranju. Nema potrebe da se gnjaviš s odlascima tamo, pogotovo ako ideš na komplikacije.
Ovo sam im morala predati od dokumentacije:
- doznaku liječnika (potvrda o privremenoj nesposobnosti za rad)
- potvrdu o plaći (ispunjava poslodavac), to je taj neki obrazac koji se kupi u NN
- presliku osobne iskaznice
- presliku tekućeg računa
Zaprimili, potvrdili i to je to
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Popila sam lekadol prvi put pa ništa… Uopće nije djelovao! EnaEna vidim da mi čaj pomogne, počet ću ga svaki dan konzumirati pa ćemo vidit… Ali baš to što kažeš - u životu nisam ovoliko podrigivala… Ma želudac je 100%, samo što kakvi bolovi to budu, mislila sam da imam srčani i ne pomogne li mi netko u roku od minute da sam gotova!
Toliko me izmorilo ova 2 dana, još sam u krevetu…
Stisne kao grc 🤢 sve znam. Pokusaj i ti da manje a cesce jedes. I da pokusas naci neki polozaj koji ti pase. Kod mene je to nemoguca misija 🤦😂
Stim da se meni to znalo nekad,mada vrlo rijetko,pojaviti (ta bol i grc ) i prije trudnoce. Nije bilo tako cesto pa nisam mogla skontati uzrok. Ja sam kontala da je od gladi ili stresa na poslu.
Mada sad vise ni ne znam gjde je zeludac,gjde su ga zgurali 😂😂
Vidim da smo razlika u 1 nedelju.
Ja evo vec 3-4 nedelju strogo mirovanje. 🤷 Ja mirujem a bebe nadoknadjuju, ali volim kad ih osjetim i kad lupaju,koliko god nekad i bilo bolno.
Samo ja meni se taj kako kaze EnaEna grč znao javiti i bol u želucu da se znojiš kako bi ja rekla mrtvačkim hladnim znojem, ali ne u trudnoći.Sad mi se hvala Bogu već dugo nije javilo i uopće ne znam od čega je to, jel neki stres ili što. I boli luđački, a ništa i niti jedna poza mi nije pomagala dok samo nije prošlo.Po tvome opisu je to to, ja sam mislila za sebe čak da nije čir na želucu. Ja sam bila koma od Duphastona i Utrogestana oralno, sad stavljam Utrogestan vaginalno i ne osjećam nikakav umor.Netko je pisao za pokrete, meni je sad zadnji put dr rekao da pratim pokrete da kao treba biti minimalno 10 pokreta u 24 sata, što se meni čini malo, ali tako je rekao😏moja napravi 10 pokreta u 2 min kad krene lupat😅
url=https://lilypie.com]
Popila sam lekadol prvi put pa ništa… Uopće nije djelovao! EnaEna vidim da mi čaj pomogne, počet ću ga svaki dan konzumirati pa ćemo vidit… Ali baš to što kažeš - u životu nisam ovoliko podrigivala… Ma želudac je 100%, samo što kakvi bolovi to budu, mislila sam da imam srčani i ne pomogne li mi netko u roku od minute da sam gotova!
Toliko me izmorilo ova 2 dana, još sam u krevetu…
Samo ti odmori, držim fige da ti se više ne ponavlja🤞kažem znam i ja taj osjećaj i misliš da će te strefit u 2 minute i da si gotov🤦♀️
Mfrau - komplikacije si možeš bez problema preko maila rješit tako sam i ja,tako da ne moraš uopće tamo,pošalji sve ovo njima na mail sta je Visibaba napisala ili netko od cura i to je to sve je riješeno
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hvala cure za savjet za hzzo, sutra ću to riješiti mailom, muž danas nije stigao do njih. Već sam mislila kako ćemo morati čekati tamo 🤭.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Hvala cure za savjet za hzzo, sutra ću to riješiti mailom, muž danas nije stigao do njih. Već sam mislila kako ćemo morati čekati tamo 🤭.
Ako si otvarala komplikacije sa travnjom, imaš vremena predati do 05.05.sve mailom tako da ti nije pritisak. Sad u travnju svakako isplaćuju za ožujak🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji