Cure, kako se danas osjećate? Ja sam koma. Boli me donji dio leđa, zdjelicama, a bol ide i u noge. Do danas mi je bilo super, osim umora. Al danas.. Kak god se naribamo na krevetu isto. Mislim da bi se trebala više kretati, baš sam se uljenila od kad sam na bolovanju 🤣

Bokić cure :)
Nadam se da ste uživale u vikendu..
Ja sam se jučer baš naradila,slagali smo krevetić koji smo naslijedili,rješavali sobicu za curku,ribala parket i tako,danas smo trebali ljepit naljepnice na zid ali baš sam bila umorna tako da nismo ništa na kraju.
Ovaj tjedan moram kupit posteljinu i zavjese pa ćemo onda finiširati uređenje :)
Ja sam većinu robice oprala i složila,nekako mi je lakše kad znam da je to spremno,a i vidim koliko mi je teže već raditi neke stvari..
Utorak idem kupiti još sve nešto šta mi fali od kozmetike i popisa za bolnicu...
Pojela sam dvije palačinke danas i sad imam grižnju savjesti i mislim si kako sam naškodila bebi time zbog tog mog šećera ah 😭

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Bambina, mene vec dugo to sve boli. Danas legla , ma nikako se namjestit ,taj isijas me ubija skupa sa trticom . Ma sve leđa ...
Visibaba, danas sam isla sa namjerom kupit cca sve sto mi fali. Pa sam na kraju dosla doma sa 2 vaze cvijeca i paket pelena 😂. A spisak ostao u torbi. Tako da me sve to jos ceka. A da i biobaza kremice i kupke sam si uzela da mirusim. 🌹🌺🌼

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ima33, imala sam ja, bas panicarila. Doktorica mi tad rekla da pijem Magnezij da se siri maternica. Bez brige ako nema krvi i beba aktivna a ne moras nesto posebno mirovati zbog hematoma ili otvorenosti dobro si :))
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Dakle, glava me rastura, opet sam zaboravila, sta smijem popiti?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana12345 bilo šta na bazi paracetamola(lekadol,Lupocet,efferalgan,panadol..).

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Evo da se i ja javim, mi napokon stigli u Hrvatsku. Put je prosao odlicno, stajali smo malo cesce nego inace da se protegnem i odem na wc, al sve u svemu nemam se na kaj zaliti 💪 sad 2 tjedna odmora ovdje pa onda 1300km u kontra smjeru. Malo me jos trtica boli od raznoraznih polozaja u autu, al inace sam bolje nego kaj sam mislila da cu biti.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Cure mene je včrs uhvatila strašna bol u leđima u području lopatica... Znači neznam di me više boli...baš sam se prepala! A bojim se i bolnica... Jel se to kojoj dogodilo? Neznam što ću od boli...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sretno svima na pregledu ovaj tjedan ❤️❤️❤️
Magnezij smijete piti do 35 tog tjedna.
Ne kužim zašto koristite omekšivač? Ako bas bas hoćete radije pomiješajte ocat i vodu za bebu.
Premda svi ovi djecji deterdženti ne rade odjeću krutom nakon pranja.
I još sam nešto htjela komentirati ali mozak je ispario pa se idem dići brijati jer danas imam pregled kod vaskularnog kirurga za vene i iskreno se nadam da me neće otpiliti nego da će mi pomoći.
Sretno svima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji