Pozdrav svima!
Nisam se neko vrijeme tu javila, ali vas citam :)
Ja sam prosli tjedan vadila OGTT i srednja vrijednost mi je bila povisena: nataste 5,0, nakon 1 sata 12,7 i nakon 2 sata 6,5.
Onda sam se odmah primila dijete za gestacijski dijabetes i isla danas jos jednom na svoju ruku, da usporedim rezultate. Sad su jos gori 🙈 : nataste 4,9, nakon 1 sata 13,7 i nakon 2 sata 7,9.
Sutra idem kod ginekologa sa svim tim nalazima. Veselo mi se pise 😅😅

👩33  👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Pozdrav cure, dobro dosle nove.
Prije svega, mislim da je prakticniji 120/60 jer sve od pisteljinica i dodataka sto gledala je tih dimenzija. Moja majka i muz su bili za 140/70 krevetic pa eto imam taj kupljen u siječnju jos vela u kutiji da konacno se napravi ormar po mjeri, stavi klima i PVC u sobu. ( Kako sam iz Zadra tu se grije na klimu). Ugl nove cure vrijeme Ce vam proletiti. Do 11 tjedna mi je sporo islo, iscekivanje Niftya ni samoj sebi nisam htjela dozvoliti da mislim da sam trudna. Evo sad sam u 29tt i neznam kad je to stiglo proletiti. Pola toga sto sam planirala nisam Jos napravila i nabavila.
Od kozmetike i nekih većih stvari fali Jos fali mi bocice, dude, ljekovi i kozmetika, gledala sam nosibo aspirator, inhalator, braun toplomjer Al Evo cekam uplatu za desetak dana pa da nastavim s nabavom.
* Muci me velika stvar, tu i na fejsu velika vecina vas pise kako vas bebe lupkaju, kako partneri to osjete, neke kako se vidi preko trbuha. Ja ni dan danas nikad nisam osjetila jaci neki udarac i dalje je to ko mjehuric koji se nemoze izvana osjetiti dlanom na trbuh kamoli vidjeti. Posteljica je straga tako da nije to razlog. Doktorica kaze sve ok s bebom i razvojem a mene tako boli i brine to sto ga ne osjetim niti sto to mogu podijeliti s nekim, tipa partner da osjeti. Kao da ga nema, i to mi stvara veliku tugu i strah i paniku. Ovaj vikend je proletio aktivno i evo jucer cijeli dan, nov i danas cijeli dan ja nijednom nisam osjetila bebu a svugdje Pise Jos dobro došli u trece tromjesjecje pocnite brojati djece pokrete, trebalo bi ih biti desetak oko 5 puta u danu. Kad se pozalim doktorici ili partneru kazu da ne citam forum da je sve ok. Takodjer oboje su bili protiv baby watchera. Pregled mi je 17.3. mislim da cu umrijeti do tad od straha.
Mozda imas posteljicu naprijed? Ponekad sam znala cuti takve komentare, ako je posteljica naprijed da budu udarci jako amortizirani i slabije se osjete... Vjerujem da nemas razlog za brigu ako tvoja doktorica tvrdi da je sve ok.
Pozdrav cure ☺️
Držite se vi koje ste u bolnicic 🙂 da sve prođe čim prije i dobro..
Pričate o tegobama,ja (za sada) stvarno nemam nekih problema,ali vidim da se umorim brzo,prije bi sve nešto napravila a sada skuham ručak i pita me da prilegnem malo pa onda opet mogu nastaviti..
Kažu da je to normalno...
Meni turbo počeo tjedan,za vikend idem kod frendice preuzet robicu koju mi je spremila i jedva čekam počet to sve slagati 😍

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Marijana  jesi probala nešto slatko pojesti? Vjerujem da je sve dobro 🍀
Lovely kako ide stan? Jesi se preselila?
Leemaa ja mislila možda isto ponavljati OGTT ali mislim da ipak neću,javi šta kaže dr 🍀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Di nam je sweety? Čini mi se da se dugo nije javila 🤔

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sad vidim da sutra padam ispod 100dana 🤗🤗🤗🤗 ajme kao da sam jučer vidjela plus..

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sad vidim da sutra padam ispod 100dana 🤗🤗🤗🤗 ajme kao da sam jučer vidjela plus..
Da baš i ja gledam sutra si ispod 100, ja još 3 dana😊vrijeme leti🤗

url=https://lilypie.com]
Ariel i ostale cure koje su pisale, sve će to doći na svoje, kako kažu uvijek može biti gore. Ja imam sto komplikacija u ovoj trudnoći, bakterije, skraćeni cervix, placentu previu. U petak mi je bio rođendan, ujutro primjetila smećkasti iscjedak, otisla da provjere i ostavili me u bolnici na promatranju, dali mi opet antibiotik za escherihiju jer prvi nije djelovao.do kad ću tu morat biti, neznam, ali bio mi je sretan rođendan.evo mojoj cimerici koja je 27.tjedan rekli danas da mora biti do kraja, jadna je očajna…bebica joj dobiva premalo na kilaži. Ali proći će sve jednog dana…kolko god bilo teško.
ako imas placentu previu, smedskasti iscjedak i krvarenje je normalno. Mene je stavila na mirovanje da mi ne dode do toga. Tako da mirujem najvise sto mogu. Nadam se da ces biti ok.
Ma bit će, oni mene drže sad u biti zbog antibiotika opet, iscjetka hvala Bogu nema, posteljica je zasad 2 cm preko ušća, čak se pomakla, a cervix je super, povećao se i uredan je s obzirom da sam drugorotka.
nakon koliko ti se pomakla? 
Super, drago mi je sto ti je bolje i nek te samo prate. Nek ode ta bakterija i da budes sto prije sto bolje. 

Ja mislim da mi je u prvoj trudnoći bila posteljica iza i počela sam osjećati udarce oko 20-og tjedna. Najčešće je bilo kad sam ležala na boku,kao da me nešto draga i škaklja malo iznad kukova. Kasnije sam puno jače vidjela valove i udarce po trbuhu,imala sam i videe koje sam okolo ponosno pokazivala.Ovaj puta mi je posteljica naprijed,isto tako sam oko 20-og tjedna počela osjećati dok sam ležala na boku ujutro,i leptiriće u trbuhu. Sad osjećam da je dečkić dosta često aktivan ali kad pogledam trbuh slabo se vidi :-( nema valova po trbuhu. Svaki puta u nadi krenem snimat,ali na kraju se slabo kuži :-D tak da mislim da igra itekakvu ulogu gdje se nalazi posteljica
Ariel i ostale cure koje su pisale, sve će to doći na svoje, kako kažu uvijek može biti gore. Ja imam sto komplikacija u ovoj trudnoći, bakterije, skraćeni cervix, placentu previu. U petak mi je bio rođendan, ujutro primjetila smećkasti iscjedak, otisla da provjere i ostavili me u bolnici na promatranju, dali mi opet antibiotik za escherihiju jer prvi nije djelovao.do kad ću tu morat biti, neznam, ali bio mi je sretan rođendan.evo mojoj cimerici koja je 27.tjedan rekli danas da mora biti do kraja, jadna je očajna…bebica joj dobiva premalo na kilaži. Ali proći će sve jednog dana…kolko god bilo teško.
ako imas placentu previu, smedskasti iscjedak i krvarenje je normalno. Mene je stavila na mirovanje da mi ne dode do toga. Tako da mirujem najvise sto mogu. Nadam se da ces biti ok.
Ma bit će, oni mene drže sad u biti zbog antibiotika opet, iscjetka hvala Bogu nema, posteljica je zasad 2 cm preko ušća, čak se pomakla, a cervix je super, povećao se i uredan je s obzirom da sam drugorotka.
nakon koliko ti se pomakla?
Super, drago mi je sto ti je bolje i nek te samo prate. Nek ode ta bakterija i da budes sto prije sto bolje.
Sad mi se pomaknula u 24.tjednu, ali tebi će se to sigurno skroz podići jer ti nije totalna kao meni😊moj doktor kaže da ima fore čak nakon 32.tjedna da se podiže, ali vidjet ćemo, bitno da bude s bebom i ovako sve ok, a dalje ćemo lako.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji