Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    07. Ožujak 2022. 13:22

Dan drage moje ♥️
    Mi proveli ludi vikend,žao mi je kad vidim da vas dosta ima bolove i mirovanja ali drzite se bude to sve prošlo🤞🤞🤞
    Meni je Hb sve super u ovoj trudnoći,u prvoj je isto bilo ali malo manje ali kad čujem kako su neke cure prošle ne žalim se. Samo hrabro 
    Ja se ledim doma u ledenoj kući jer nemamo struje od 7 a bura dere,narucili smo si čizeve za ručak i sad ležim zamotana muž je u krevetu s jaknom🤦
    Jedva čekam toplije vrijeme. Sretno svima danas na pregledima 🤞♥️
    Moja malecka se opet okrenula na zadak jer osjetim njene nogice kako me lupaju po piki🤣🤣 i kako kao da mi netko dolje kopa nešto hahaha

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    07. Ožujak 2022. 13:28

MissR Da u terminu 7 dana kasnije sam rodila ali dr mi je odmah na početku rekao da mu jer bebica manja za 5 dana tako da skoro na točno taj njegov izračun sam rodila 😁 sad se nekako nadam da ću s 38 tjedana i malo manju bebu hahahha

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Anushka
    07. Ožujak 2022. 13:40

Crazypeach

Mallla ,potpisujem ,hvala svima na podršci. Anushka baš mi je žao…ti si 26-ti tjedan?. Ne tako davno i ja sam bila na sv.Duhu,negdje prije mjesec dana. Tak da znam kak ti je. Isto sam imala tu bakteriju ali u 1.trudnoći, pa su mi sad preventivno opet dali antibiotik. Kod kojeg si doktora? Budeš ti to izdržala,znam da nije lijepo al nakon nekog vremena čak bude ok. Živ čovjek se na sve navikne kažu.

Ja sam kod Blagajića, nadam se da će ovaj antibiotik barem smanjiti te bakterije pa da bude sve ok. Izdržat ću nekako😊

url=https://lilypie.com]

Anushka
    07. Ožujak 2022. 13:43

Ariel

Anushka

Ariel i ostale cure koje su pisale, sve će to doći na svoje, kako kažu uvijek može biti gore. Ja imam sto komplikacija u ovoj trudnoći, bakterije, skraćeni cervix, placentu previu. U petak mi je bio rođendan, ujutro primjetila smećkasti iscjedak, otisla da provjere i ostavili me u bolnici na promatranju, dali mi opet antibiotik za escherihiju jer prvi nije djelovao.do kad ću tu morat biti, neznam, ali bio mi je sretan rođendan.evo mojoj cimerici koja je 27.tjedan rekli danas da mora biti do kraja, jadna je očajna…bebica joj dobiva premalo na kilaži. Ali proći će sve jednog dana…kolko god bilo teško.

ako imas placentu previu, smedskasti iscjedak i krvarenje je normalno. Mene je stavila na mirovanje da mi ne dode do toga. Tako da mirujem najvise sto mogu. Nadam se da ces biti ok.

Ma bit će, oni mene drže sad u biti zbog antibiotika opet, iscjetka hvala Bogu nema, posteljica je zasad 2 cm preko ušća, čak se pomakla, a cervix je super, povećao se i uredan je s obzirom da sam drugorotka.

Anushka
    07. Ožujak 2022. 13:45

MfrauM

Anushkaželim ti da ti što prije prođe vrijeme. Bar znas da si u sigurnim rukama 🤗. Nadam se da je tvoja bivša cimerica pošla doma i da nije o njoj riječ koja mora ostati do kraja. Ja sam se čula sa svojom Filipinkom, ona isto ostaje do kraja , beba joj je loše bas, ova koja je preživjela:(. Do petka ću joj odnijeti stvari i kozmetiku, jer tu nema nikoga, samo da mene prođu moji bolovi od reza. Ja isto doma mirujem, jer kad me primi ta bol ne mogu nogu pomaknuti.
    Čuvaj se i miruj i bit će sve ok 💞!

Hvala ti, moja bivša cimerica ide na inducirani drugi tjedan, tako da je još tu, ovo je jedna druga curka. Da, vidim filipinku, hoda po hodniku...valjda će joj biti sve ok.

Ina85
    07. Ožujak 2022. 13:54

Joj drz te se cure. Mene strah. Sad 10 .3 imam pregled u bolnici. Nebi da me zadrze tamo 🥴, samnom se nikad nezna . Pripremit cu si stvari za svaki slucaj. 😭

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Tinkica27
    07. Ožujak 2022. 14:02

Pozz svima. Nadam se da ste sve dobro. Vidim da spominjete tegobe.. Ja hvala Bogu nisam imala nikakvih ozbiljnijih problema osim u početku nekog smeđarenja, to smo riješili tako što sam pila duphaston u prvom tromjesečju. Kasnije malo povišenog šećera i neke bakterije, ali hvala Bogu sad je sve pod kontrolom. Nije mi jasno kako neke žene mogu praktički napadat druge kad se požale da im je teško... Sve smo mi različite, čak su i trudnoće različite kod jedne žene, a ne kod različitih žena.. Mene kad počnu uspoređivati sa ovom onom kako je ona radila do zadnjega, kako je u 8.mj nez radila šta ja samo kažem neka zahvali Bogu da je sve bilo ok i da je mogla.  Ja sam od prvog pregleda na komplikacijama i tko zna što bi bilo da  se tad nisam čuvala... Jedino što me muči su promjene raspoloženja. Imam osjećaj da mi se raspoloženje mijenja iz sekunde u sekundu i doslovno mi je dovoljno da me netko krivo pogleda da ja poludim... 🙈 Nadam se da neće biti gore poslije poroda.
    Što se krevetića tiče ja sam za početak uzela next 2me jer imamo jako malo mjesta, on je dimenzija : Š 94 x V 66/81 x D 69 cm, i svjesna sam da će beba brzo trebati novi veći krevetić, ali valjda ćemo se do tada preseliti u svoju kuću pa ću imati mjesta za normalan krevetić 

Mallla
    07. Ožujak 2022. 14:13

Marijana možeš probat pojesti čokoladu ili nešto hladno tipa hladna čaša vode i leći na lijevi bok i čekaš lupkanje. Što se tiče toga da partner osjeti to ćeš tek tamo u kasnijim tjednima. Svaka beba je drugačija, moja prva u  trbuhu nije ni u pola bila aktivna kao druga. Samo polako doći će to kad ćeš vidjeti valove po trbuhu..
    Anuska sretno i da ti brzo i mirnno prođu bolnički dani.
    Ina sretno!

Leemma
    07. Ožujak 2022. 14:36

Pozdrav svima!
    Nisam se neko vrijeme tu javila, ali vas citam :)
    Ja sam prosli tjedan vadila OGTT i srednja vrijednost mi je bila povisena: nataste 5,0, nakon 1 sata 12,7 i nakon 2 sata 6,5.
    Onda sam se odmah primila dijete za gestacijski dijabetes i isla danas jos jednom na svoju ruku, da usporedim rezultate. Sad su jos gori 🙈 : nataste 4,9, nakon 1 sata 13,7 i nakon 2 sata 7,9.
    Sutra idem kod ginekologa sa svim tim nalazima. Veselo mi se pise 😅😅

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Tasm
    07. Ožujak 2022. 14:49

Marijanaaa12345

Pozdrav cure, dobro dosle nove.
    Prije svega, mislim da je prakticniji 120/60 jer sve od pisteljinica i dodataka sto gledala je tih dimenzija. Moja majka i muz su bili za 140/70 krevetic pa eto imam taj kupljen u siječnju jos vela u kutiji da konacno se napravi ormar po mjeri, stavi klima i PVC u sobu. ( Kako sam iz Zadra tu se grije na klimu). Ugl nove cure vrijeme Ce vam proletiti. Do 11 tjedna mi je sporo islo, iscekivanje Niftya ni samoj sebi nisam htjela dozvoliti da mislim da sam trudna. Evo sad sam u 29tt i neznam kad je to stiglo proletiti. Pola toga sto sam planirala nisam Jos napravila i nabavila.
    Od kozmetike i nekih većih stvari fali Jos fali mi bocice, dude, ljekovi i kozmetika, gledala sam nosibo aspirator, inhalator, braun toplomjer Al Evo cekam uplatu za desetak dana pa da nastavim s nabavom.
    * Muci me velika stvar, tu i na fejsu velika vecina vas pise kako vas bebe lupkaju, kako partneri to osjete, neke kako se vidi preko trbuha. Ja ni dan danas nikad nisam osjetila jaci neki udarac i dalje je to ko mjehuric koji se nemoze izvana osjetiti dlanom na trbuh kamoli vidjeti. Posteljica je straga tako da nije to razlog. Doktorica kaze sve ok s bebom i razvojem a mene tako boli i brine to sto ga ne osjetim niti sto to mogu podijeliti s nekim, tipa partner da osjeti. Kao da ga nema, i to mi stvara veliku tugu i strah i paniku. Ovaj vikend je proletio aktivno i evo jucer cijeli dan, nov i danas cijeli dan ja nijednom nisam osjetila bebu a svugdje Pise Jos dobro došli u trece tromjesjecje pocnite brojati djece pokrete, trebalo bi ih biti desetak oko 5 puta u danu. Kad se pozalim doktorici ili partneru kazu da ne citam forum da je sve ok. Takodjer oboje su bili protiv baby watchera. Pregled mi je 17.3. mislim da cu umrijeti do tad od straha.

Mozda imas posteljicu naprijed? Ponekad sam znala cuti takve komentare, ako je posteljica naprijed da budu udarci jako amortizirani i slabije se osjete... Vjerujem da nemas razlog za brigu ako tvoja doktorica tvrdi da je sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.