Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    13. Veljača 2022. 09:56

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    AnnieP - 03.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Suncokret - 03.03. ♥️🤰 
    missR - 03.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tonkicaa - 04.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica722 - 04.03. ♥️🤰 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 07.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 08.03. ♥️🤰
    BlaBla - 08.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 08.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BabyM - 10.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 11.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Limica - 15.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MfrauM - 24.03.  ♥️🤰
    MMMartinaaa - za cca 3tj 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mama_anđela -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 24 dječaka 💙 & 19 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 863 🤰🐣

MMMartinaaa
    13. Veljača 2022. 10:01

Dobro jutro svima! 🥰
    Nadam se da uživate u vikendu, ovdje kod nas će biti još jedan lijep sunčan dan...a ja ko za vraga sva nikakva i bez energije. Probudila se nešto prije 3 ujutro i od onda ko sova. 👁️👁️
    Lovely - ajmeeee, čestitke! joj, mislim da će mene panika počet lagano loviti kad uđem u taj zadnji period, ali istovremeno sam već sad uzbuđena. 😻
    Od robice mi fale samo bodiji kratkih rukava, jedno 5kom veličina 56 i isto toliko u veličini 62. Međutim većina dućana ima još uvijek samo s dugim, a ono što sam do sada vidjela mi se ne sviđa baš (izbirljiva sam dosta po tom pitanju 😅). I da...komoda za presvlačenje...ne znam ni sama šta bi, znanstvenu fantastiku sam oko toga napravila. Bit će to last minute kupnja već vidim. 

• limica
    13. Veljača 2022. 10:48

Ina meni je bilo muka od prenatalnih tableta od natural wealth znaci fuj pa sam presla na novalac i oni su mi okej, sad pijem femibion 2 i isto mi pase
    lazne kontrakcije ima li koja iskustva s tim, ja sam cijelu noc prejaukala znaci bolovi isti kao menstrualni s tim da se beba vrti osjetim je dobro tokom tih bolova, obicno me popuste kad zauzmem sjedeci polozaj. vec mi je jedan dan tako bilo a evo pocelo je ucestalije. ne znam da li to uopste mogu nazvati laznim kontrakcijama  jer mi je prva trudnoca i iskreno ne znam sta znaci i kako izgleda kontrakcija 

Visibaba07
    13. Veljača 2022. 12:18

Niki baš mi drago zbog kolica i ormara,sjećam se koliko si bila ljuta zbog ormara 😆😆 eto vidiš da je sve super..sretno na pregledu četvrtak 🍀

Mi smo kupili samo komodu za sada,kolica stalno gledam ali nikako da naručim 😆 uglavnom do kraja mjeseca moramo naručiti kolica,a stalni gledam one kompletiće za izlazak iz bolnice,to mi je tako slatko 😍 ja bi sve kombinacije naručila 😊😊

Uživajte u vikendu curke,ja se dobro naspavala,kasnije idemo na ručak pa malo u šetnju uglavnom iskoristit nedelju jer taj vikend tako prebrzo prođe..

Nove cure dobro dobrodošle 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Marijanaaa12345
    13. Veljača 2022. 12:56

Demetria jesi ti spominjala neku maramu za u more? Ak mozes staviti link da pogledam. :)

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MMMartinaaa
    13. Veljača 2022. 14:00

limica

Ina meni je bilo muka od prenatalnih tableta od natural wealth znaci fuj pa sam presla na novalac i oni su mi okej, sad pijem femibion 2 i isto mi pase
    lazne kontrakcijeima li koja iskustva s tim, ja sam cijelu noc prejaukala znaci bolovi isti kao menstrualni s tim da se beba vrti osjetim je dobro tokom tih bolova, obicno me popuste kad zauzmem sjedeci polozaj. vec mi je jedan dan tako bilo a evo pocelo je ucestalije. ne znam da li to uopste mogu nazvati laznim kontrakcijama jer mi je prva trudnoca i iskreno ne znam sta znaci i kako izgleda kontrakcija

U petak na pregledu sam baš spomenula ginekologici kako sam pocela osjecati braxton hicks kontrakcije, koje zapravo nisu trudovi vec nacin na koji se tijelo priprema za porod. Rekla je da se javljaju u ovo doba i da samo pripazim da se ne ponavljaju više od 2x u 1h i tako kroz nekoliko sati. 
    Ne znam ako si mislila na BH kontrakcije? Onaj osjećaj kada ti se trbuh stegne i bude tvrd na dodir recimo pola minute, minut i onda popusti? Ako da - to je normalno. Samo sto te kontrakcije ne bi smjele biti bolne, i razlikuju se od pravih trudova time sto se javljaju u nepravilnim razmacima, iznenada, bez drugih simptoma (krvarenje recimo) i ne pojacavaju se prolaskom vremena. 
    Pravi trudovi su ucestali, i kroz vrijeme im se povecava intenzitet i broj. 
    Ako te stvarno dosta bolilo, i ako su kontrakcije bile ucestale duze vrijeme, mozda ipak da se javis doktoru pa pitas za savjet. 
    A mozda si se samo preforsirala tokom dana. BH konteak se mogu javiti i kod dehidracije, pa si mozes pomoci tako da vise pijes vode, i primiris se taj dan i sljedeci, lezis na lijevom boku... 
    Nadam se da ti je danas bolje ❤️

Demetria
    13. Veljača 2022. 15:22

Marijanaaa12345

Demetria jesi ti spominjala neku maramu za u more? Ak mozes staviti link da pogledam. :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=460993025246733&id=100040081196945
    Pitala sam ju je radi i ove godine opet

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Teab1
    13. Veljača 2022. 15:30

Citam ja vas citam i skuzim nemrem poslat poruku,na kraju sam morala napravit novi profil jer si naravno neznam lozinku 🙈 btw bila sam pod nicom TeaB

Limica imam ja te kontrakcije ali samo mi otvrdne trbuh bez ikakvih bolova,da ti to nisu creva mozda da te to boli,tak mene zna,al tocno osjecam da su creva 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Atina25
    13. Veljača 2022. 15:53

Nikki Nemas pojma koliko mi je zao radi te grupe jer bas to sta kažeš smo se tipkali od početka. Ali evo ja sam mislila da se neke budu jos priključile kao npr ti ali ako si sad s proljetnicama i ako je ok onda ne treba forsat mi ćemo se čuti ovako 🥰 super za kolica i ormar bas kad i tvoje dane vidim kako lete ne mogu vjerovat sjećam se kad si stavila test da je pozitivan ko da je jučer bilo 🤦😳
    MissR Bas sam napisala u grupu jedan post sa tim stvarčicama i taj toplomjer sam spomenula da je tako za početak najbolje onaj za guzu jer najtočnije pokaže temp,taj može i digitalni. Mi smo kasnije kupili neki od Omrona dosta skuplji za čelo i uho ali nije bas precizan kao ni jedna od tih vrsta toplomjera. Kažu da je najtočnije u guzu pa se skine 0.5 ili kasnije kad su veći ako se puste ispod pazuha. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    13. Veljača 2022. 15:57

Ja se jutros isla tuširati i skužim kao daa mi je mlijeko počelo curiti i onako se skrutilo na bradavici i bas je tvrdo pokusala sam to lagano kao maknuti dio sam uspjela dio ne to mi se u prvoj trudnoći nije tako radilo 🥴 sad ne znam dal' je to normalno s obzirom da ne smijem dirati bas bradavice a dosta me svrbi. Možda je sad sve nekako razgrađeno jer su mliječne žlijezde već odradile svoj posao a i ja sam imala jos mlijeka prije nego sam ostala trudna 🤦 bila sam na pretragama jer nisam mogla ostat trudna pa mi je dr kontrolirao peolaktin al mi je ispalo u normalnim granicama iako malo povišen pa nije radio frku oko toga. Sad ne znam morat ću na drugom pregledu obavezno to ispitati. 
    Ja imam BH kontrakcije isto ali jako rijetko,mozda jednom u nekoliko dana a u prvoj sam imala dosta često. 
    Imate cure lineu po trbuhu? Sad je nemam a u prvoj mi je odmah bas jaka iskočila i bas mi je čudno kako je zasada nema.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.