Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    12. Veljača 2022. 19:09

J.minnie_

Pozdrav svima, htjela bih vas pitati jeste vec poceli s kupnjom djecijih kolica i koja preferirate? Ja sam danas nakon tri mjeseca razgledanja i razbijanja glave uspjela naruciti jedna 😁😁

Mi smo upravo kupili Joolz Aer, iskustvo nas je naucilo da se velika i 3u1 kolica nisu isplatila, teska su i neprakticna.  jako brzo smo ih prodali i presli na "buggy" kolica. Ranije smo imali Joolz Day, pa smo ostali vjerni istom brandu, stvarno je dobra kvaliteta njihovih proizvoda.

missR
    12. Veljača 2022. 19:34

J.minnie ja sam htjela nunu ili stokke xplory ali smo se ipak za stokke odlucili jer smo ih u nasem gradu mogli probat uzivo, a nune nije bilo nigdje. Sve u svemu jako su lijepa nuna ☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• J.minnie_
    12. Veljača 2022. 20:18

missR

J.minnie ja sam htjela nunu ili stokke xplory ali smo se ipak za stokke odlucili jer smo ih u nasem gradu mogli probat uzivo, a nune nije bilo nigdje. Sve u svemu jako su lijepa nuna ☺️

Za joozl marku iskreno prvi put cujem, a vidim da je cijena dosta povisoka. Meni su stokke xplory najljepsa kolica i prvi izbor bila jer su na trzistu “najvislja” kolica, a to mi je bitan faktor jer sam 182cm visoka., al su odma otpala radi sklapanja i mjesta u gepeku, cesto putujemo autom i konstrukcija stokka bi doslovno cijeli gepek zauzela.. a danas kad sam nunu vidjela, iste je visine a od cybex priama za nekih dobrih 15-20 cm vislja. A sve u svemu nadam se da ce posluzit 😄

missR
    12. Veljača 2022. 20:24

Javi nam dojmove kad stigni svakako 😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

BlaBla
    13. Veljača 2022. 01:06

J.minnie_

Pozdrav svima, htjela bih vas pitati jeste vec poceli s kupnjom djecijih kolica i koja preferirate? Ja sam danas nakon tri mjeseca razgledanja i razbijanja glave uspjela naruciti jedna 😁😁

J.minnie, ja imam Joolz 3 u 1, navodno su jako kvalitetna. 

BlaBla
    13. Veljača 2022. 01:07

zmya

Pozdrav cure!
    Stize jos jedna ljetna bebica ako je primate :)
    Termin 12.8.po O, spol jos ne znamo☺️
    Sretno svima na pregledima i neka vam je skolski i dosadan ostatak trudnoce ♥️

Pozdrav i dobro nam dosla 🤗

Demetria
    13. Veljača 2022. 06:14

Dobrodošle nove cure.
    Ja sam uzela malu pauzu od mreža svašta se desavalo a navečer bi zaspala kad i mala pa ne bi čitala.
    *
    Ja planiram oprati svu robicu od 30tog tjedna i opeglati.
    Mi imamo sve od male tako da mi praktički treba za nju novi krevet i autosjedalica, a za bracu mi trebaju samo švedske pelene jer stare sam posudila i rekla sam da mi ih ne vraca s obzirom u kakvom su stanju i obicne pelene za njega trebam kupiti 
    S njom smo bili za pocetak kupili 2+1 gratis u dm i to mislim dvije veličine od 1 i jednu od 2.
    U dmu ne otvoreni paket možete zamijeniti.
    Neki dmovi traže racun neki ne

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    13. Veljača 2022. 06:17

Za kolica sam vise puta preporučila Stollericu i opet cu.
    Preporučujem i da gledate single to double ako planirate djecu s malom razlikom.
    Ustvari za bracu mi nedostaje marama samo 
    Imam nosiljku ergo 360 ali cu si do uzva kukova kupiti maramu. I jednu za u more tu skicama vec mjesecima i zaljubljena sam u uzorak 😍❤️

*

Demetria
    13. Veljača 2022. 06:35

Napisati cu za tjemenicu mi smo prvih par kupanja probali skinuti samo s trljanjem laganim ništa pritiskati jer bebe imaju fontanelu pa nemojte ni drugima dati da puno diraju glavicu. Imaju dvije gore na tjemenu i zatiljku.

Kad nije pomoglo onda smo malo ulja utrljali lagano na glavu stavila kapicu pol sata i oprala.
    Nije se skroz sve skinulo pa smo za par dana ponovili.

Nekome to ne pomogne osim Mustela za tjemenicu.
    Nama je eto jednom bilo i dobro da nisam dala stotinjak kuna za to.

*

Ina85
    13. Veljača 2022. 09:06

Imali koja problem s vitaminima? Imam prenatas i povratim hi svaki put nakon 10 min sto ga popijem 🤢🤮 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI