Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    12. Veljača 2022. 14:48

Lovely cestitammm 💙 🤩 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• limica
    12. Veljača 2022. 14:49

Ajj cestitam Lovely 😻🤩🤩🤩 jos malo i bebac u rukama 🥺💕
    sto se tice vode ja bas puno pijem jer mi organizam trazi, samo u toku noci popijem litru prezedna sam a prije trudnoce jedva da dvije case dnevno unesem. sad mi se i lice ocistilo koza komplet nekako zdravija vjerujem da i voda ima uticaj u tome pored ovih silnih vitamina za trudnice 

Leemma
    12. Veljača 2022. 15:10

Anushka

Cure da vas pitam, koliko vi popijete vode/tekućine na dan?meni doktor rekao barem 2,5 litre vode na dan, sokove i ostalo da izbjegavam, ja imam stalno bocu uz sebe, ali doslovno se nalijevam, uopće nisam tolko žedna. Voda mi već na uši ide van😒inače nisam neki vodopija a bome niti pijem puno inače.

Ja iskreno uopce ne brojim, pijem kad me trazi. Ne volim se na silu nalokavati. Primijetila jesam da sam zednija nego prije i bude to neke 2 litre vode dnevno otprilike. 

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

zmya
    12. Veljača 2022. 16:50

Pozdrav cure! 
    Stize jos jedna ljetna bebica ako je primate :) 
    Termin 12.8.po O, spol jos ne znamo☺️
    Sretno svima na pregledima i neka vam je skolski i dosadan ostatak trudnoce ♥️

• J.minnie_
    12. Veljača 2022. 17:00

Pozdrav svima, htjela bih vas pitati jeste vec poceli s kupnjom djecijih kolica i koja preferirate? Ja sam danas nakon tri mjeseca razgledanja i razbijanja glave uspjela naruciti jedna 😁😁

missR
    12. Veljača 2022. 17:29

Zmya dobrodosla, naravno da primamo🥰 i tebi nek je skolska do kraja 😄
    J.Minnie ja sam narucila svoja, a doci ce tek u trecem mjesecu. To je ujedno jedino sto sam za sad kupila😅

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• limica
    12. Veljača 2022. 18:14

j.minnie ja sam isto nakon duuugo razmisljanja, pregledanja odlucila se za abc desing 3u1 ali stici ce mi tek u 5. mjesecu.. isprobala sam ih dosta a u ova sam se zaljubila iz prve i rekla to je to necu dalje traziti nista  

• J.minnie_
    12. Veljača 2022. 19:00

limica
    E moj problem je bio sto se ni u jedna nisam zaljubila, narucila sam nuna demi grow komplet s isofixom, jer su najvise mojih zahtjeva ispunila, a opet nisam nesto sigurna. I moja stizu za mjesec do dva pa cemo vidjet ☺️

• Tasm
    12. Veljača 2022. 19:09

J.minnie_

Pozdrav svima, htjela bih vas pitati jeste vec poceli s kupnjom djecijih kolica i koja preferirate? Ja sam danas nakon tri mjeseca razgledanja i razbijanja glave uspjela naruciti jedna 😁😁

Mi smo upravo kupili Joolz Aer, iskustvo nas je naucilo da se velika i 3u1 kolica nisu isplatila, teska su i neprakticna.  jako brzo smo ih prodali i presli na "buggy" kolica. Ranije smo imali Joolz Day, pa smo ostali vjerni istom brandu, stvarno je dobra kvaliteta njihovih proizvoda.

missR
    12. Veljača 2022. 19:34

J.minnie ja sam htjela nunu ili stokke xplory ali smo se ipak za stokke odlucili jer smo ih u nasem gradu mogli probat uzivo, a nune nije bilo nigdje. Sve u svemu jako su lijepa nuna ☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.