Cure da vas pitam, koliko vi popijete vode/tekućine na dan?meni doktor rekao barem 2,5 litre vode na dan, sokove i ostalo da izbjegavam, ja imam stalno bocu uz sebe, ali doslovno se nalijevam, uopće nisam tolko žedna. Voda mi već na uši ide van😒inače nisam neki vodopija a bome niti pijem puno inače.

url=https://lilypie.com]
Cestike lovely ja eto nemogu vjerovat da sutra ulazim u 25 tt,neznam kad je to sve proletilo,ni okrenula se nisam
Anushka sto se vode tice ja si u danu izracunam 4 boce od pol litre da popijem,ujutro i navecer caj ili mlijeko prije spavanja,kaj mi pase,mislim pijem ja i sokove al to si uzmem ugl one kakti prirodne

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca 
9.11. Drugi  pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Lovely cestitammm 💙 🤩 
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️

Ajj cestitam Lovely 😻🤩🤩🤩 jos malo i bebac u rukama 🥺💕
sto se tice vode ja bas puno pijem jer mi organizam trazi, samo u toku noci popijem litru prezedna sam a prije trudnoce jedva da dvije case dnevno unesem. sad mi se i lice ocistilo koza komplet nekako zdravija vjerujem da i voda ima uticaj u tome pored ovih silnih vitamina za trudnice 

Cure da vas pitam, koliko vi popijete vode/tekućine na dan?meni doktor rekao barem 2,5 litre vode na dan, sokove i ostalo da izbjegavam, ja imam stalno bocu uz sebe, ali doslovno se nalijevam, uopće nisam tolko žedna. Voda mi već na uši ide van😒inače nisam neki vodopija a bome niti pijem puno inače.
Ja iskreno uopce ne brojim, pijem kad me trazi. Ne volim se na silu nalokavati. Primijetila jesam da sam zednija nego prije i bude to neke 2 litre vode dnevno otprilike. 

👩33  👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞

Pozdrav cure! 
Stize jos jedna ljetna bebica ako je primate :) 
Termin 12.8.po O, spol jos ne znamo☺️
Sretno svima na pregledima i neka vam je skolski i dosadan ostatak trudnoce ♥️

Pozdrav svima, htjela bih vas pitati jeste vec poceli s kupnjom djecijih kolica i koja preferirate? Ja sam danas nakon tri mjeseca razgledanja i razbijanja glave uspjela naruciti jedna 😁😁

Zmya dobrodosla, naravno da primamo🥰 i tebi nek je skolska do kraja 😄
J.Minnie ja sam narucila svoja, a doci ce tek u trecem mjesecu. To je ujedno jedino sto sam za sad kupila😅
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️

j.minnie ja sam isto nakon duuugo razmisljanja, pregledanja odlucila se za abc desing 3u1 ali stici ce mi tek u 5. mjesecu.. isprobala sam ih dosta a u ova sam se zaljubila iz prve i rekla to je to necu dalje traziti nista

limica
E moj problem je bio sto se ni u jedna nisam zaljubila, narucila sam nuna demi grow komplet s isofixom, jer su najvise mojih zahtjeva ispunila, a opet nisam nesto sigurna. I moja stizu za mjesec do dva pa cemo vidjet ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji