Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    11. Veljača 2022. 20:47

Marijana ja sam probala prirodno sa mlijekom hladnim ali vise to nije pomogalo, onda sam kupila reflustat koji mi takoder apsolutno nista nije pomogao i sad grickam bademe i to je jedino sto mi pomogne donekle. Cim osjetim tu kiselinu kako se penje pojedem 4,5 i odmah se smiri donekle.. a par veceri mi je bilo toliko koma da sam zaspala tek oko 2-3 ujutro
    Inace se moze i gastal ali to nisam probala. 
    Ja pokusavam pazit sto jedem al imam osjecaj da mi sve izaziva zgaravicu.. cak i voda. Uzas zivi😭😭😭

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• limica
    11. Veljača 2022. 23:01

cao curke 🤰🥰
    Martina meni je sljedeci pregled 15.3 pa me mozes zapisati. 
    jucer sam dobila nalaze ogtt ma odlican iako sam noc ranije jela do 11 sta cu kad sam gladna.. i ostali lab nalazi su okej osim hemoglobina al ajde. imam jos iduce sedmice raditi briseve e toga se jedino plasim, jel koja jos radila te briseve? koliko se cekaju rezultati? 

• limica
    11. Veljača 2022. 23:03

sto se tice zagaravice meni nista ne pomaze osim sode ali to se mora paziti koja je. razmutim kaskicu u casi vode i nagnem odjednom i smiri mi se malo 💁‍♀️

• limica
    12. Veljača 2022. 07:41

hvala ti Ima, nadam se da ce sve biti uredu. Ne znam ni sama koje sve briseve, spominjao mi je gin neke bakterije ali nisam zapamtila pa vidjecemo sta ce biti. 

Leemma
    12. Veljača 2022. 08:05

Dobro vam svima jutro! Nadam se da vam je manje oblacno nego ovdje 😏
    Evo sinoc sam imala toliko jaku i GLUPU zgaravicu - zato sto sam popila vode usred noci. VODE. Tri gutljaja. I onda je krenuo sou. Kakve su to gluposti 🙈🙈🙈

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

marta96
    12. Veljača 2022. 10:35

limica

hvala tiIma, nadam se da ce sve biti uredu. Ne znam ni sama koje sve briseve, spominjao mi je gin neke bakterije ali nisam zapamtila pa vidjecemo sta ce biti.

Ja sam ih radila sa 16tt. Mikroplazma, ureaplazma i klamidija. Sve je bilo uredno, mislim da se skoro svim trudnicama rade u nekom periodu trudnoće 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tinkica27
    12. Veljača 2022. 12:06

Lovely_

Pozdrav cure, nadam se da uživate u vikendu 😊
    Čestitam svima na dobrim pregledima ovih dana 🥰 nisam stigla biti aktivna jer sam bila zatrpana poslom preko glave. Po cijele dane sam bila za laptopom. Ali evo sad ću malo predahnuti za vikend pa od ponedjeljka sve ispočetka 😅
    Ne mogu vjerovati da sam ušla u 28 tjedan i da sam zakoračila u 3. tromjesečje 🥳🥳

Čestitam Lovely!! 🥰🥰 Još malooo. Nego, jesi tii pripremila većinu opreme i robice? Kad ćeš počet prat i peglati? 

Anushka
    12. Veljača 2022. 13:35

Lovely_

Pozdrav cure, nadam se da uživate u vikendu 😊
    Čestitam svima na dobrim pregledima ovih dana 🥰 nisam stigla biti aktivna jer sam bila zatrpana poslom preko glave. Po cijele dane sam bila za laptopom. Ali evo sad ću malo predahnuti za vikend pa od ponedjeljka sve ispočetka 😅
    Ne mogu vjerovati da sam ušla u 28 tjedan i da sam zakoračila u 3. tromjesečje 🥳🥳

Čestitam Lovely😊😊😊

url=https://lilypie.com]

Anushka
    12. Veljača 2022. 13:41

Cure da vas pitam, koliko vi popijete vode/tekućine na dan?meni doktor rekao barem 2,5 litre vode na dan, sokove i ostalo da izbjegavam, ja imam stalno bocu uz sebe, ali doslovno se nalijevam, uopće nisam tolko žedna. Voda mi već na uši ide van😒inače nisam neki vodopija a bome niti pijem puno inače.

url=https://lilypie.com]

Teab
    12. Veljača 2022. 14:25

Cestike lovely ja eto nemogu vjerovat da sutra ulazim u 25 tt,neznam kad je to sve proletilo,ni okrenula se nisam
    Anushka sto se vode tice ja si u danu izracunam 4 boce od pol litre da popijem,ujutro i navecer caj ili mlijeko prije spavanja,kaj mi pase,mislim pijem ja i sokove al to si uzmem ugl one kakti prirodne

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.