Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    06. Veljača 2022. 22:02

Annboleyn zao mi je... Vjerujem da te negdje ceka 🌈 samo hrabro i daj si vremena za sve emocije... 

• Arya
    06. Veljača 2022. 22:12

MMmartinaaa termin mi je 20.06, dečkić je, a sljedeći pregled je 14.02. Hvala ti :) Na mobu sam i iz nekog razloga mi ne da citirati… 

Poison_Ivy32
    06. Veljača 2022. 22:16

Annboleyn jako mi je zao, znam da ni je rijec ne moze utjesiti sada, ali nadam se da cete uskoro i vi imati svoju srecicu.. zelim ti brzi oporavak i svu srecu ❤️

Ostalim curama cestitam na pregledima i lijepim vijestima..
    Meni jako steka forum na mobu, pa sam ga sad par dana izbjegavala.. 😏😏

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Tinkica27
    06. Veljača 2022. 22:53

Lovely_

Tinkica27

Lovely_

Pozdrav curke 😊 nadam se da mi uživate u ovom lijepom i sunčanom danu 🥰🥰
    Daaa pala sam ispod 100 dana, još par dana i evo me u zadnjem tromjesečju 🤭 ide to vrijeme.
    Mi se do kraja mjeseca selimo u novi veći stan i tamo ćemo imati dječju sobicu koju ćemo opremiti. Kupili smo krevetić koji će biti u sobici, a next to me krevetić smo posudili i on će biti kraj mog kreveta. U planu nam je da preko noći beba spava s nama u sobi u tom nex to me kreveriću, a kroz dan da spava u svom krevetiću u sobici. To su za sada planovi, ali vidjeti ćemo kako će sve ići kad nam bebač dođe😊
    Za sad sve šta smo kupili je u kutijama kod svekrve u garaži😅 jedva čekam da se preselimo pa da počnemo slagati sve te stvari za bebicu i da nastavim sa kupovinom 🥰
    Lovely meni se čini da ja nisam nešto dobro napravila tu dolje trakicu jer meni pokazuje danss još 105 dana, a na onoj aplikaciji momly još 100 dana.. 🤔🤔 Meni je termin 17.5., a tebi 12.5. Znači 5 dana razlike.. A na trakici 10.

Probaj si ponovno složiti trakicu. Možda si prvi put nešto zabunom krivo unjela od podataka.

Lovely nešto nisam unijela kao i na momlyiju 
    ..možda trajanje ciklusa ili nešto, ali ovdje mi sam kao izračuna, a na momlyiju ne.. Ali probat ću ponovno.. 

• Tinkica27
    06. Veljača 2022. 23:06

Tinkica27

Lovely_

Tinkica27

Lovely_

Pozdrav curke 😊 nadam se da mi uživate u ovom lijepom i sunčanom danu 🥰🥰
    Daaa pala sam ispod 100 dana, još par dana i evo me u zadnjem tromjesečju 🤭 ide to vrijeme.
    Mi se do kraja mjeseca selimo u novi veći stan i tamo ćemo imati dječju sobicu koju ćemo opremiti. Kupili smo krevetić koji će biti u sobici, a next to me krevetić smo posudili i on će biti kraj mog kreveta. U planu nam je da preko noći beba spava s nama u sobi u tom nex to me kreveriću, a kroz dan da spava u svom krevetiću u sobici. To su za sada planovi, ali vidjeti ćemo kako će sve ići kad nam bebač dođe😊
    Za sad sve šta smo kupili je u kutijama kod svekrve u garaži😅 jedva čekam da se preselimo pa da počnemo slagati sve te stvari za bebicu i da nastavim sa kupovinom 🥰
    Lovely meni se čini da ja nisam nešto dobro napravila tu dolje trakicu jer meni pokazuje danss još 105 dana, a na onoj aplikaciji momly još 100 dana.. 🤔🤔 Meni je termin 17.5., a tebi 12.5. Znači 5 dana razlike.. A na trakici 10.

Probaj si ponovno složiti trakicu. Možda si prvi put nešto zabunom krivo unjela od podataka.
    Lovely nešto nisam unijela kao i na momlyiju
    ..možda trajanje ciklusa ili nešto, ali ovdje mi sam kao izračuna, a na momlyiju ne.. Ali probat ću ponovno..

Uspjela sam narediti trakicu da točno odbrojava.. Jupii.. Sori cure na zatrpavanju 🙈🙈

• Mrvica722
    06. Veljača 2022. 23:38

MfrauM

Bobica91

Mrvica722

MfrauM

Mrvica72čestitam na dečkiću! Kako si već saznala spol na običnom uzv ili? Znači da bi i ja mogla j četvrtak vidjeti, mi smo isto trudne 🤭.
    Ljubicicamoj mozak otkazuje, na fb sam pisala ti si 16+4 a ja 15+4, nisam uracunljiva uopće, dakle računam lao ušla sam u 16tt a zapravo sam tjedan dana iza tebe. Da me netko s ceste pita da mu budem jamac za kredit, ovih dana, pristala bi koliko živim u trudnickoj maglici 😄.
    Curke moje danas mi je prvi dan bez povraćanja, nije dan još gotov ali ja presretna 🙌.

Da na uzv, vidjet će ti sigurno ako te bude beba čekala raširenih nogu kao mene moj 🤭😂

I ja jedva cekam da saznam. U petak idem na anomaly prosli put nije vidio jer je beba bila okrenuta ledima. S obzirom na 10 unucadi i jednu curu koja je vec punoljetna svi ocekuju curku pa budemo vidjeli.
    Bobica91Joj divno, znaci ovaj tjedan nas svasta čeka 😊🥰!!
    Mrvica72 hahah decko se potrudio! Moj muž stalno govori u trbuh da se poceslja jer ovaj tjedan ide na slikanje 😄
    Ajme kad bi bar saznala!

Ahaha bit ce zgodan/zgodna 🥰 nekako kad saznas spol se jos više zbližiš sa bebom♥️

annboleyn
    07. Veljača 2022. 03:32

Hvala vam jos jednom svima, planiramo svakako i dalje pokusavati ali o tom potom, sad zalimo za ovom bebicom 💔
    Sutra, tj. danas idem u bolnicu pa cemo dogovoriti sta i kako, medikamentozni, vakum aspiracija, jos ne znamo

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• limica
    07. Veljača 2022. 06:29

draga annboleyn tako mi je žao, uzmi si vremena da to sve prebrodis a tvoja 🌈 bebica ce stići bas onda kad ti bude najvise trebala, vidjeces.
    nadam se da si ti dobro, i da ce to sve u bolnici proci sto bezbolnije i sigurnije po tvoje zdravlje. Slusaj ginekologa i misli na sebe sve ce doci na svoje mjesto. Budi jaka 💗💙

Ariel
    07. Veljača 2022. 06:51

annboleyn

Samo da vam javim da je kod nas ponovo missed,Martina mozes me skloniti sa liste. Vama svima sretno i ubuduce i hvala nanrazmjeni iskustava i savjetima

Draga, jako jako mi je zao sto prolazis opet kroz sve ovo. Ja se iskreno nadam da ce uskoro biti sve u savrsenom redu i da cete iamt svoju najvecu srecu. Zelim ti da se brzo oporavis, fizicki i emotivno, te svu srecu u zivotu i sljedecoj trudnoci. 
    Znam da nema tih rijeci koje bi te sad mogle utjesit ali ako bilo sto trebas, samo se javi i tu smo za pomoc. 

Ariel
    07. Veljača 2022. 07:02

Evo sve sam popratila od vikenda. Mi smo ovaj vikend isli reci muzevim roditeljima da sam trudna. Bila sam pripremljena na najgore a nadala se najboljem. Dobila sam cisto ok, solidnu reakciju. Rekli su da su sretni i da nam cestitaju i to je to. Svekrva je rekla da bi dosla kad trebam rodit na sto sam ja zamolila da nek ne dolazi jer zelimo bit sami. Nije joj bilo bas najdraze za cut ali je prihvatila jer sam rekla kako cemo joj javit da dode kad cemo bit spremni. I rekli smo da cemo doc u hrvatsku na duze kad cu aj bit spremna na takav put i to je to. Tako da, posto sam bila spremna na kaos, ugodno sam iznenadena reakcijom. Barem nisam razocarana isla kuci. 
    Na putu kuci smo sreli prijatelje na autocesti koji zive jos nekih sat i pola od nas. Pa smo se s njima nasli na kavi. Onda smo iskoristili priliku i njima isto rekli uzivo, a planirali smo ih zavt. Ta suprugova prijateljica je bila toliko sretna i odusvljena. 100 pitanja je imala. Rekla mi je: salji mi poruke, salji mi slike, sve zelim zant. Divna je. A njezin decko je tak, malo cudan pa nije rekao ni da nam cesita ali zato jer je znao da ce sad ona njemu u autu govorit kak zeli i ona. On jos nebi a ona bi i svadbu i djecu i sve. Tak da mislim da nije bio sretan pokrenutom temom  Ali sve u svemu dobar vikend. Suprug se nasao sa svim svojim prijateljima, ekipa od 5 decki i isli su na pizzu samo oni. Bas sam bila sretna da se vidio sa svim svojim prijateljima i proslavio kak je htio. Malo se opustio oko svega, pricao kak je uzbuden, prijatelji su jako sretni zbog nas i eto, sve u svemu dobar vikend 
    Sutra idem zvati patronaznu sestru da dogovorimo termin neki za razgovor i kako sve dalje. Meni je to sve skroz novo pa me zanima kak ce to izgledat sve. Javim kako to funkcionira u austriji  (a koliko znam i u njemackoj je slican sustav sa tim patronaznim sestrama ili na njem. Hebamme)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.