Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    07. Veljača 2022. 13:06

Ina85

Mene danas bas trbuh boli. Osjecam jak pritisak u maternici 😵‍💫🥴. Dok sam rucak skuhala stenjala sam cjelo vrijeme . Ufff neugodno .

Da ti nije možda od neke hrane? Ja dok pojedem slatko odmah osjećam pritisak dolje tako da ne mogu hodati. Imam osjećaj kao da će van ispasti 😅

MMMartinaaa
    07. Veljača 2022. 13:39

Ina85

Mene danas bas trbuh boli. Osjecam jak pritisak u maternici 😵‍💫🥴. Dok sam rucak skuhala stenjala sam cjelo vrijeme . Ufff neugodno .

Da ti se bebica nije nezgodno namjestila? To se meni desi na dane. Pa čak i na momente. Baš me pritisne ful, pogotovo dok stojim ili hodam, tad je najgore. Malo se primiri, lezi na lijevi bok i odmori. Sigurno će proći brzo. I štedi se gdje možeš. Ja kad vidim da ne mogu, naručim ručak i doviđence. Gledam da ne naručujem pizze i to, nego baš skuhano. Pazi se. 

• mare0722
    07. Veljača 2022. 13:54

Ina85- I kod mene od sinoć grčevi i neki pritisak 😔😔 bas neugodno
    Anushka- ovo mi je top za svekrvu 🤣🤣 farba veš i kuri slike isto kao i ja 😂
    Ja još ni nemam skoro pa ništa od robice osim dva dugačka bodića, čekam da mi potvrde da je curka pa da krenem kupovati lagano 🙂

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Atina25
    07. Veljača 2022. 13:58

Dan cure sretno svima na pregledima koje imaju jos danas ♥️
    Ina85 Kako si sada? Nadam se da je sve ok 🤞
    Ja mislim sve oprati i složiti tako sa 36 tj negdje. Moj muž je bio najjači kad sam rodila poslala ga u dm po pelene br 1 čovjek donio 5 paketa kao da imamo a dijete to preraste u 10 dana doslovno nekome ni na rođenju ne pašu 🤦🤣 tako da oni su super za pomoć ali sta se tiče nekih detalja su smijeh. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Tasm
    07. Veljača 2022. 14:32

MMMartinaaa

Ina85

Da ti se bebica nije nezgodno namjestila? To se meni desi na dane. Pa čak i na momente. Baš me pritisne ful, pogotovo dok stojim ili hodam, tad je najgore. Malo se primiri, lezi na lijevi bok i odmori. Sigurno će proći brzo. I štedi se gdje možeš. Ja kad vidim da ne mogu, naručim ručak i doviđence. Gledam da ne naručujem pizze i to, nego baš skuhano. Pazi se.

Mene su bas utjesila sa ovim postom. Znaci dogada se i drugima. Taman se razmisljam sto mi se desava ova zadnja dva dana, stalno pritisak kod sam na nogama, posebno dok hodam... Tek za 9 dana imam pregled. Bas i bebu osjecam nisko... 

krami
    07. Veljača 2022. 14:53

Sve cure koje su u fazama selidbe, totalno razumijem 
    Mene isto čeka i to mislim već idućeg tjedna da bi se mogli preseliti, moram još kupiti zavjese i sitnice za stan. 
    A onda uskoro krećemo i sa opremanjem za bebu. 
    Ne znam uopće odakle početi 
    Ako imate nekakav savjet u vezi kolica, željela bih neka praktična lako sklopiva i da su lakše kilaže haha, sitnija sam skroz 154 cm pa svaki savjet je dobro došao 
    @ina85 mene je uhvatila velika panika kada sam počela osjećati bol u desnom jajniku, ali na pregledu su rekli da je to sve dobro, ali baš nije ugodno, pogotovo noću kada se okrećem, baš me onako probada. 
    Doktor mi stalno govori da je beba poprečno? Jesu i vama cure u ovim tjednima bebe bile poprečno, ja sam trenutno 17+1.

Svim curama sretno na pregledimaa 

👩‍🦰 26g
    🧔28g
    12.11 ➕
    Termin- 17.07.2022😇🙏👶

Ina85
    07. Veljača 2022. 14:59

Neznam tocno sta znaci poprecno. Al na zadnjem ultrazvuku je bas bila nekako uzduz preko cijele maternice . Okrenuta prema nama sa leđima i guzicu nam izbacila .non stop mrdala rukama i nogama ko da ima party unutra.  Da budem jasnija glava joj je bila prema lijevom jajniku a noge prema desnom i šutala me. Bas doktorica rekla imate aktivnu bebu. I osjetim svakotoliko da me bas zvizne , nije to bolno. Jer kad me bas boli trbuh onda ju ne osjetim. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    07. Veljača 2022. 15:06

Tams

MMMartinaaa

Ina85

Mene su bas utjesila sa ovim postom. Znaci dogada se i drugima. Taman se razmisljam sto mi se desava ova zadnja dva dana, stalno pritisak kod sam na nogama, posebno dok hodam… Tek za 9 dana imam pregled. Bas i bebu osjecam nisko…

Ma mene non stop neki vrag boli. Bas puno odmaram, i kucanske poslove obavljam na rate. A i dragi mi dosta pomogne. Ginekologica mi prepisala spasmex kad bas nemogu izdrzat bol, kaze bitno da djeluje da bol prođe. Mene uvjek strah da nisu kontrakcije, prijateljica mi je dobila kontrakcije u pocetku 6/ 7 mj trudnoce i odmah za bolnicu. Skoro rodila , uspjeli su sve rijesiti sa tabletama koji zaustavljaju kontralcije i rodila na termin. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

krami
    07. Veljača 2022. 15:08

Ina85

Neznam tocno sta znaci poprecno. Al na zadnjem ultrazvuku je bas bila nekako uzduz preko cijele maternice . Okrenuta prema nama sa leđima i guzicu nam izbacila .non stop mrdala rukama i nogama ko da ima party unutra. Da budem jasnija glava joj je bila prema lijevom jajniku a noge prema desnom i šutala me. Bas doktorica rekla imate aktivnu bebu. I osjetim svakotoliko da me bas zvizne , nije to bolno. Jer kad me bas boli trbuh onda ju ne osjetim.

Baš i na prošlom pregledu kada sam bila, požalila sam se na tu bol kod desnog jajnika i onda je on gledao i kao beba je poprečno, a to je rekao i pregled prije toga, baš ću sljedeći put inzistirati na objašnjenju toga što točno on misli.
    Njoj je super u maminom trbuhu, ona ima svoj party. 
    Ja još ne osjetim pokrete, ali baš jedva čekam 

👩‍🦰 26g
    🧔28g
    12.11 ➕
    Termin- 17.07.2022😇🙏👶

MMMartinaaa
    07. Veljača 2022. 15:20

Meni je na zadnjeg pregledu beba bila glavicom prema dolje, ma da je ginekologica odmah rekla da će se zarotirat još 100 i jedan put do poroda. 
    Meni baš dosta zna pritiskati taj mjehur, doslovno se popiškim, izađem u šetnju, ne prođem ni 300m već mi krene panika da ću se upiškit 😅 Mislim da je to normalno, sve se širi i namješta. 
    Meni je isto panika od prijevremenog poroda, evo prijateljica je rodila u 29tt (srećom sve je okej s bebom). Očito nam je suđeno da se brinemo kroz cijelu trudnoću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.