Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ar5
    01. Veljača 2022. 22:07

Vidim da sve pišete o dobivenim kilogramima, evo ja sam danas bila na +4,5 kg i ginekologica je komentirala da je to sasvim u redu. Ma da sam ja sama sebi isto nekako ogromna 🤣 imam osjećaj da mi preko noći trbuh raste

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

• Bobica91
    01. Veljača 2022. 23:18

bubamara19

Bobica91

Vec sat vremena osjecam onako probadanja kad hodam smiri se kad se onako sjednem ali sklupcano. Ne sjecam se toga iz prve trudnoce a mozda je i bilo tako. Mislim nije strasno dolazi povremeno ali je iritirajuce a neda mi se guglati. Imate vi curke takve povremene bolove?

Meni to bude tu i tamo, nekad desno nekad lijevo, nema nekih pravila..Ako me bas jako probode onda se malo legnem dok ne prode. Gin kaze da je to normalno 🤷🏼‍♀️ Vjerojatno kako se sve rasteze a i beba mozda zauzme neki tebi neugodan polozaj

Da bas tako malo lijevo pa desno. Stalo je. Sad lupka vjerovatno je onda nesto od toga. Tnx

• Bobica91
    01. Veljača 2022. 23:23

EnaEna

Bobica91

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5. Kako vi stojite sa kilama?
    Ja sam niska 159 tako da sam vec na 62 kile. Znam da ce to sve otic jer sam sve skinula i u prvoj nego si mislim kako cu vjerovatno ic na porod kao slon.

Ja se skoro svaki dan vazem 🤣🤣🤷
    I otprilike sam +7 do 8 kg. Cekam pregled u poned da vidim sta ce dr da kaze. Ja se dobro osjecam. I mene uskoro ceka ogtt. Poprilicno se pazim sa hranom. Meni je cak moj endokrinolog smanjio i rekao da iskljucim glukofaz koji pijem za inzulinsku bez da sam radila ogtt… Pa me to malo zbunilo. Cak i ne spominje da to radim. Ogtt mi je ginekolog rekao da cu raditi uskoro.
    Neko je spominjao kolu, ja inace sokove ne pijem, ali mi do sad 2 puta se tako trazilo nesto gazirano pa sam popila malo kokte ali one bez secera. Mislim da mozemo svega uzeti ako nam se bas trazi,ali naravno u nekim manjim dozama. Ja navikla na crnu cokoladu pa ako slucajno pojedem kockicu obicne bude mi preslatka.

Sorry sto pitam a koliko si visoka i jesi bila u manjku ili normalna kilaza. Ja sam 159 visoka a trudna sam ostala sa 54. S tim da variram od 52-54 vec godinama. Pa sam bas gledala trudnicku od proslg puta i u ovim tjednima bila sam na + 3 a u 30 tj na + 11. Pa sad gledam da cu vec u 20 i kojem bit na toj kilazi. I meni je secer bio 5.1 kao granicno nataste iako se ne slazu svi da je to poviseno. A inace nemam problema. Zapravo ne bih samo da bude kakvih kompl. A kile cemo skidati kad rodimo.

Demetria
    02. Veljača 2022. 01:39

Poison_Ivy32

hellou curke…cestitam svima na uspješnim pregledima i držim fige da sutrašnji prođu isto tako. Mene sutra čeka anomaly, jedva čekam, pošto kod svoje socijalne ginićke dobro da bebu vidim na onom extra starom ultrazvuku.
    Danas sam javila šefici da radim do 28.02. Napunila mi se pipa i odlučila sam da neću raditi. Kolegica se vratila sa bolovanja i lijepo apsolutno ništa nije bila u stanju napraviti u jutarnjoj smjeni,nego je mene sve dočekalo u popodnevnoj, vezana sam za mob kad ona radi kao da sam ja u smjeni, i jednostavno mi je dop***ilo.
    Hvala bogu riješila sam si da nastavim radni odnos u drugoj firmi koja će me držati cijeli porodiljni.

Bravo tako mi je drago zbog tebe da si nasla nekog drugog ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    02. Veljača 2022. 01:49

Alkohol u trudnoći i poslije - bolje izbjeći nego liječiti.
    Kako za sve postoje dva misljenja tako postoji i za ovo  ali ono sto je meni privuklo pažnju je da postoji mogućnost da dijete kasnije razvije ADHD.
    Evo moja je sad već s skoro 16 mjeseci divlja sta bi tek bilo da sam pila.
    Ne zelim riskirati pa ga ne pijem 
    Zadnji puta sam pila u siječnju 2020 i to sam taj dan pred prijateljeve svatove napravila test i bio je negativan i Jos par dana prije
    Sutradan test na trudnoću pozitivan.
    Griza sam se užasno.
    *
    Njih dvoje imaju skupa show.
    On lupa u stomaku ona divlja ne zeli spavati osim na rukama a onda se krene vrtiti u rukama i kad ju spustim u krevetić odmah se budi i place 
    🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️
    *
    Ja ipak moram primiti fragmine zbog covida i vena tako da ujutro idem vaditi kks pa u podne po inekcije.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• EnaEna
    02. Veljača 2022. 07:01

Bobica91

EnaEna

Bobica91

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5. Kako vi stojite sa kilama?
    Ja sam niska 159 tako da sam vec na 62 kile. Znam da ce to sve otic jer sam sve skinula i u prvoj nego si mislim kako cu vjerovatno ic na porod kao slon.

Ja se skoro svaki dan vazem 🤣🤣🤷
    I otprilike sam +7 do 8 kg. Cekam pregled u poned da vidim sta ce dr da kaze. Ja se dobro osjecam. I mene uskoro ceka ogtt. Poprilicno se pazim sa hranom. Meni je cak moj endokrinolog smanjio i rekao da iskljucim glukofaz koji pijem za inzulinsku bez da sam radila ogtt… Pa me to malo zbunilo. Cak i ne spominje da to radim. Ogtt mi je ginekolog rekao da cu raditi uskoro.
    Neko je spominjao kolu, ja inace sokove ne pijem, ali mi do sad 2 puta se tako trazilo nesto gazirano pa sam popila malo kokte ali one bez secera. Mislim da mozemo svega uzeti ako nam se bas trazi,ali naravno u nekim manjim dozama. Ja navikla na crnu cokoladu pa ako slucajno pojedem kockicu obicne bude mi preslatka.

Sorry sto pitam a koliko si visoka i jesi bila u manjku ili normalna kilaza. Ja sam 159 visoka a trudna sam ostala sa 54. S tim da variram od 52-54 vec godinama. Pa sam bas gledala trudnicku od proslg puta i u ovim tjednima bila sam na + 3 a u 30 tj na + 11. Pa sad gledam da cu vec u 20 i kojem bit na toj kilazi. I meni je secer bio 5.1 kao granicno nataste iako se ne slazu svi da je to poviseno. A inace nemam problema. Zapravo ne bih samo da bude kakvih kompl. A kile cemo skidati kad rodimo.

Ja sam 173 visoka a ostala sam trudna sa 89. Stim da moja idealna kilaza je oko 80-82 kg, takva gradja. Kaze moj muz da ja to dobro upakujem🤣
     Jednom sam spala na 78 kad sam bas intenzivno trenirala pa su mi kosti ispale 🤣🤣 zezali me svi da sam kost i koza. 
    Stim sa sam uvijek varirala sa kilazom. Prvu IVF sam imala sa cak 98 kg. I tad sam u roku od 6 mj skinula 10 kg bez neke vece patnje. Tako da se i sad previse ne zamaran, pazim ja ali znam da mogu skinuti kile kad JA kliknem u svojoj glavi (pojacam trening i regulisem ishranu)
    Bitno mi je da su moje bebe dobro. Mada nisu bas aktivne. Ali jave se ponekad, kad njima pase 🥰🥰
    Ja sam zadnji secer imala 4,6 stim da je prije toga bio isto oko 5. Sad za koji dan vadim kks i secer pa cemo vidjeti.

Ariel
    02. Veljača 2022. 07:43

Ja sam isto zatrudnila sa viska kilama. Visoka sam 166 i zatrudnila sam sa 68 kg (inace je moja kilaza bila oko 60ak kg).
    No kad sam rekal doktorici da vec sad imam viska, rekla mi je nikako ne mrsavit jer mrsavljenje moze poremetit hormonalnu sliku, a ja sam nakon treceg spontanog htjela dijete. Pa je rekla radije ti ostavi taj visak pa ces ga se rijesit kad rodis. 
    Tako da sam sad +2.5 kg. Ali ne znam kak kod vas, moje sise su tri puta vece. Kaze suprug da sam valjda samo jednu kilu i sisama dobila. Inace sam gore poprilicno ravna, sad polako moram ici kupiti vece grudnjake jer sve ide van. 
    Evo ja jucer otisla malo u teretanu, odradila trening leda i vozila bicikl 30 minuta. Zaspala sam ko budala u 20:30. Ali sam se par sati kasnije probudila i okretala po krevetu ko da sam na raznju. Sad ne znam zasto. Nikako se nisam mogla namjestit, pa nikako cvrsto zaspat. Pa kao pola sata spavam pola sata se okrecem ko budala. Pa mi je zeludac javio da sam gladna ali nebi isla jest usred nocu nikad. I tako, zabavno. Evo me i dalje gladne i umorne. 

MMMartinaaa
    02. Veljača 2022. 07:48

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Lovely_ - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - danas ♥️🤰
    missR - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - sutra ♥️🤰
    Suncokret - sutra ♥️🤰
    BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    EnaEna - 07.02. ♥️🤰 x 2
    Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
    AnnieP - 09.02.  💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - 10.02. ♥️🤰
    MfrauM -  10.02. ♥️🤰
    BabyM - 10.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰 
    Bobica91 - 11.02. ♥️🤰 
    MMMartinaaa - 11.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰
    Astera - 15.02. ♥️🤰
    Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - 16.02. ♥️🤰 
    Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mary10 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    02. Veljača 2022. 07:48

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    marta96 - 18.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - 18.02. ♥️🤰
    Atina25 - 21.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - 22.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 23.02. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 23.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 24.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - 24.02. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.02. ♥️🤰
    Tini_ - 25.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ivanana - 28.02.  ♥️🤰
    Demetria - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.02. ♥️🤰
    Ar5 - 01.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    Mama_anđela - 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 20 dječaka 💙 & 19 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 688 🤰🐣
    Facebook grupa (samo za aktivne članice ovog podforuma): https://www.facebook.com/groups/ljetnebebe2022

Leemma
    02. Veljača 2022. 07:50

Dobro vam jutro 🌞
    Cestitke na dobrim pregledima i sretno s onima koji danas slijede!
    Meni je muz jucer izasao iz izolacije nakon korone, ja sam jos uvijek zdrava tako da mi se cini da sam ju izbjegla 💪 sreca da mi je mama blizu pa sam imala gdje pobjeci 😁
    Sto se tice kila, mislim da sam na +1- 2, vidjet cu u utorak na uzv, vage nam drugacije pokazuju pa se ravnam po njihovoj. Zatrudnila sam sa 73 kg na 165 cm tak da racunam da si tijelo nece previse masnih zaliha stvarat jer ih vec ima 😆😆

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.