Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    02. Veljača 2022. 08:38

Samoja6

Pepsi2019

Samojakako to je ne OGTTu? Ti je mučno. Mene je počeo malo hvatati taj manjak hrane ili taj slatki napitak 😖

Ja sam evo tek sad došla na red, popila je prije 10 minuta… Čak mi i nije bilo toliko loše, pila sam po malo da mi slabo ne dođe i to je to… Sad ovih uru vremena idem u shopping da mi prođe vrime… Vidit ćemo koliko ću izdržati… 💪

Tijekom ogtt-a se treba mirovati, eventualno otici na wc, a ne setati uokolo, jer time neces pokazati pravu sliku secera,vec ti moze biti manji nego sto je obzirom da ce misici brzinski potrositi tu glukozu, pa npr mozes imati rezistenciju ali si ju setanjem prikrila pa ti se onda ne moze savjetovati da pazis na prehranu.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MfrauM
    02. Veljača 2022. 08:38

Ariel

MfrauM

Jutro curke! Lovely i poison_ivysretno na pregledima cekamo lijepe vijesti 😇.
    Ja sam s viškom kila, ali fakat pazim.Imala sam operaciju maternice 2 mj prije nego sto sam zatrudnila, i taman sam tih 6 tjedana morala mirovati, tak da sam se zdebljala, plus od stresa od prije. Ali sad stvarno pazim, i ako jedem slatko, jedem do 11h ujutro (iako mi sad nikako ne paše osim kolača i torti 🤣). Uvela sam lagane šetnje, pa ćemo vidjeti. Ali najgore su mi med. sestre tamo na pregledu, to sam već pisala kak se dere u cekaoni da svi čuju koliko si kg dobila, mislim da bas gustaju u tome zlobnice 😆. Eh ovaj put će se iznenaditi žena jer jedem samo zelenje i lešo. Ubija me ova reklama za janu gdje je nestao lupilu 🤣.

Sto te briga, nek se deru. U tebi raste beba, i da si dobila 20 kg, mogu si s tim guzicu obrisat!
    Ja bi se nazad derala, jos je dobro koliko jedem! Pa nek si mislimene nasekira sto me vaze u cizmama, jakni i svemu. Ja se doma uvijek vazem bez odjece prije tusiranja (navecer jer mi je terminuvijek navecer pa se taman najedem).
    Kad sam se najela sarme imala sam 72 kg (a tad sam inace imala 69). Tako da se ne uzrujavam bas previse oko toga.
    Ja isto volim slatko ali si odredim kad cu sto pojest. Na primjer pojedem nesto slatko poslije rucka i poslije vecere. Cisto ono da osjetim da mi je nesto slatko u ustima. Bio to jedan keks ili tako nesto. Ali ako imam neko voce kojeje jako slatko, radije uzmem voce. Za mene se inace kile zakelje ko lude, oduvijek. Tako da sam sad zacudena da nemam vec 80 kg

E to kak važu u čizmama i trapericama mi je ono 🙄. Sutra idem u h&m po tajice da ih imam za pregled 🤣. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ariel
    02. Veljača 2022. 08:46

MfrauM

Ariel

Sto te briga, nek se deru. U tebi raste beba, i da si dobila 20 kg, mogu si s tim guzicu obrisat!
    Ja bi se nazad derala, jos je dobro koliko jedem! Pa nek si mislimene nasekira sto me vaze u cizmama, jakni i svemu. Ja se doma uvijek vazem bez odjece prije tusiranja (navecer jer mi je terminuvijek navecer pa se taman najedem).
    Kad sam se najela sarme imala sam 72 kg (a tad sam inace imala 69). Tako da se ne uzrujavam bas previse oko toga.
    Ja isto volim slatko ali si odredim kad cu sto pojest. Na primjer pojedem nesto slatko poslije rucka i poslije vecere. Cisto ono da osjetim da mi je nesto slatko u ustima. Bio to jedan keks ili tako nesto. Ali ako imam neko voce kojeje jako slatko, radije uzmem voce. Za mene se inace kile zakelje ko lude, oduvijek. Tako da sam sad zacudena da nemam vec 80 kg

E to kak važu u čizmama i trapericama mi je ono 🙄. Sutra idem u h&m po tajice da ih imam za pregled 🤣.

E tako cu i ja, najlonke i neka lagana haljinica, i najlakse tenisice koje imam. Jaknu cu ostavit u autu. Pa da vidimo onda  Itako dodem s autom, pa nije da cu se smrzavat. Najradije bi dosla u natikacama pa da ih odmah izujem. Iako mi je pregled za tocno mjesec dana, moda ce bit toplo 

ljubičica
    02. Veljača 2022. 08:56

MfrauM

Jutro curke! Lovely i poison_ivysretno na pregledima cekamo lijepe vijesti 😇.
    Ja sam s viškom kila, ali fakat pazim.Imala sam operaciju maternice 2 mj prije nego sto sam zatrudnila, i taman sam tih 6 tjedana morala mirovati, tak da sam se zdebljala, plus od stresa od prije. Ali sad stvarno pazim, i ako jedem slatko, jedem do 11h ujutro (iako mi sad nikako ne paše osim kolača i torti 🤣). Uvela sam lagane šetnje, pa ćemo vidjeti. Ali najgore su mi med. sestre tamo na pregledu, to sam već pisala kak se dere u cekaoni da svi čuju koliko si kg dobila, mislim da bas gustaju u tome zlobnice 😆. Eh ovaj put će se iznenaditi žena jer jedem samo zelenje i lešo. Ubija me ova reklama za janu gdje je nestao lupilu 🤣.

Hahaha ja sam bas htjela pitati jeli jos nekoga izluđuju ove reklame Lupilu! Uh a koliko puta sam stisnula na reklamu da bih otvorila forum! Grrr

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ina85
    02. Veljača 2022. 09:02

Jutro zenske. Ja nocas oko 3 se zbudila sva neka nervozna i cudna. Nemogu vsm opisat i trk u wc sve povratila. Vec 2 dana za redom povracam. A mislila sam da se to sve vec ohoho smirilo 🤷‍♀️🤢🤮

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    02. Veljača 2022. 09:10

Didi4321

Samoja6

Pepsi2019

Samojakako to je ne OGTTu? Ti je mučno. Mene je počeo malo hvatati taj manjak hrane ili taj slatki napitak 😖

Ja sam evo tek sad došla na red, popila je prije 10 minuta… Čak mi i nije bilo toliko loše, pila sam po malo da mi slabo ne dođe i to je to… Sad ovih uru vremena idem u shopping da mi prođe vrime… Vidit ćemo koliko ću izdržati… 💪

Tijekom ogtt-a se treba mirovati, eventualno otici na wc, a ne setati uokolo, jer time neces pokazati pravu sliku secera,vec ti moze biti manji nego sto je obzirom da ce misici brzinski potrositi tu glukozu, pa npr mozes imati rezistenciju ali si ju setanjem prikrila pa ti se onda ne moze savjetovati da pazis na prehranu.

Ne brini, išla sam samo kupiti jaja, muž me vozio... 😂

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mama_anđela
    02. Veljača 2022. 09:23

Immaa, hvala ti puno
    .
    Martina, hvala što si me dodala :) Dečki su u vodstvu, ali imamo još fore, možda ipak ne bude tako do kraja 
    .
    Mfrau, e bas si me nasmijala s tim med sestrama, i ja mislim da su bas zlobnice. I moja se vazda nesto derala, a ja pokusavam tiho s njom da to rijesim. I plus sto je bilo hladno, uvijek se naspremam, i cizme dok obucem, tu bude dodatno jos bar 3kg, a ona jedva doceka
    .
    Ariel, super da si krenula s treninzima, zavidim ti. Samo polako, mozda si zbog toga teze malo i spavala jer si dugo vremena bila odsutna od treninga, pa sad tijelo tako reaguje. Za koji dan ces se navici normalno :) Ja cekam da bude bar malo toplije da krenem u setnje navecer, bas se osjecam nekako tesko, jos radim uredski posao, sjedim 8h, i onda me i to dodatno ubija. Bas jako malo hodam preko dana, zato ce mi setnje biti spas :)
    .
    Ina85, mozda ti je nesto od hrane naudilo pa se desilo povracanje. I ja sam mislila da me proslo, 3 dana nisam pvoratila, i jutros opet prije posla, bas fino Budem sva izmorena poslije, nikakva, najradije bih se vratila nazad u krevet A te bolove sto imas, ako doktora kaze da ne brine, onda se nadam da je u pravu, i da ce proci za dan dva, to je samo trenutno vjerovatno
    .
    Curee, sretno s pregledima danas

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• EnaEna
    02. Veljača 2022. 09:24

Samoja6

Didi4321

Samoja6

Pepsi2019

Ne brini, išla sam samo kupiti jaja, muž me vozio… 😂

Taman htjedoh i ja pisati da se mora mirovati. 🤣🤣🤣 
    Meni su to prvi put podvukli.
    Mogu ustati do wc i mogu malko vode popiti. Ja ili knjigu ili po telefonu cackam pa mi nekako brzo prodje vrijeme. 
    Obzirom da prije trudnoce sam se pridrzavala autofagije i jela u periodu od 10 do 18 h nije mi bilo tesko izdrzati. A sad cemo vidjeti 🤣 sad je drugo stanje 🥰
    Mada i sad rijetko kad jedem prije 10-11 h ... Jednostavno mi se ne trazi. Jedino sto popijem,sad vec mogu ne gadi mi se, veliku solju nes kafe sa pola mlijeka i blazu ju napravim. Prije dan nisam mogla zapoceti bez velike solje crne kafe. A sad mi se uospte ne trazi. Ako mi zamirise uzmem gutljaj od muza. 

Visibaba07
    02. Veljača 2022. 09:28

Jutro cure 😊 sretno danas 😉😉
    I meni se rekli kad je OGTT da mogu samo sjediti i eventualno do wc-a,mene to čeka kroz par tjedana pa već smišljam kako da vrijeme ubijem..
    Ja evo spavala do sada,uspijem dobro spavati ali snovi,majko moja,od toga bi se cijela sapunica mogla napraviti 😆😆

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Arya
    02. Veljača 2022. 09:28

Pozdrav svima,
    Čitam vas od početka, ali nikako se odvažit uključit. Nekako mi se čini da bi mi na face-u bilo lakše, ali evo me i tu 🙂
    Termin mi je 20.06 i dečkić je. 
    Što se tiče kila, malo mi je čudno pratiti kako se tijelo mijenja pa mi je i vaga mrska. Za sad sam na nekih +5 kg. Zatrudnila sam sa viškom već, ali se trudim ne opterećivati, jedem svašta. Trudim se da bude zdravo, ali bez slatkoga rijetko kad prođe dan. Od tjelesnih aktivnosti idem u šetnje, a planiram i vježbati, ali taj plan nikako realizirati 😂
    Super mi je vaša energija i nadam se da će nam svima trudnoće biti uredne i bebe zdrave.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.