Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    01. Veljača 2022. 13:48

Mrvica722

Kad završava prvo tromjesječje na svakoj stranici na netu piše drugačije. Planiram se ofarbat a cekam da završi taj period, mozda je vec i završio 🤷‍♀️

Mislim sa navrsenim 13 tjednom ulazis u drugo trosmjesecje.

Atina25
    01. Veljača 2022. 13:49

Ja isto imam trudničku i ne kuzim nista sta unutra piše ono ne znam tko moze skuziti evo,ALI kad sam bila u bolnici drugi doktori su shvatili sta je moj dr htio reć tako da se oni očito razumiju 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Bobica91
    01. Veljača 2022. 13:58

Ja isto trudnicku imam ali ne koriste je svi. Iako zapravo korisno je sto je sve sa pregleda na jednom mjestu. Istina oni nacrckaju svoje ali bitno da se razumiju. Koliko sam skuzila to ovisi od amb do amb. 

Evo Atina25 maloprije sam te se sjetila. Doruckovala sam voce pojela zobenu kasu vratili se iz setnje i ulovila me glad kao da nisam 3 dana jela. Uzas pa se pitam odakle mi 8 kila 🤣.
    Da onaj parkic je po ljeti super bude djece i ugodno ne prevruce dok u drugim przi ali sad dosta puse jer je otvoreno. Ali njemu to nis ne smeta. Ti zivis u Puli ili?

Ina85
    01. Veljača 2022. 14:01

Pregled prosao dobro sve u redu s bebicom. Skakutala je po trbuhu. Sljedeca je morfoloska 22.2
    Niti ja ne kuzim sta mi pise u trudnickoj, 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Nara-Nara
    01. Veljača 2022. 14:22

Marijanaaa12345

Ja sam skroz out, prije mjesec dana moj bebac je imao 4 prabake, muzu unutar tri tjedna preminule one bake. Jako smo tuzni. A moja baka, s penzijom od 1400 kn i poskupljenjem lijekova, od odvojila da mi kupi posteljinu za Krevetic. Dosta sam emotivna zadnjih dana, dosta razmisljam o gubitku starijih, imala sam do sada Srece i nisam dvadeset godina dozovjela nikakav gubitak. Kratka ispovjest.
    Cestitam na urednim nalazima i pregledima i zdravim malim bebicama, popratila sam sve zaostatke Al u nekoj Blue fazi pa sam bas van elementa.

A joj Marijana, baš mi je žao.
    Šaljem zagrljaj 🤗🤗

Atina25
    01. Veljača 2022. 14:28

Bobica91 Taj napad gladi bas ne kužim evo, a nije ni čudo da ja imam 8 kila ali sad npr ako ogladnim se ne želim ograničavat da ne jedem jer očito nisam bezveze gladna da se drzim takogladnom do sljedeceg obroka. Evo primjer,jučer sam imala pregled u 17 i isla sam nakon posla,a zadnji put sam jela oko 11 i taman ogladnila evo i kako sam čekala nisam mogla pojest nesto i da hoću i sestra se prepala jer mi je bilo jako nizak tlak 100/50 tako da nije to za bezveze i ta glad sta nas ulovi. 
    Ja živim u Puli da, u Škatarima tamo proć Busoler:)

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• artarior
    01. Veljača 2022. 14:34

Muke po rukopisima :)

Marijana, baš mi je žao što vam se sve desilo :( ali probaj ne misliti toliko na to da ne skupljaš tugu u sebi, bebe to osjete. Otiđi u šetnjice koliko možeš, slušaj glazbu, radi nešto što će ti odvratiti misli od svega ružnoga i tužnoga, fokusiraj se na sebe i bebicu da ti bude lakše. Znam da je teško naći riječi utjehe u ovom trenutku, ali je važno da ostaneš glavom iznad vode.

Baby T 💝 15. 7. 2022.

bubamara19
    01. Veljača 2022. 14:35

MMMartinaaa

Bobica91

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5. Kako vi stojite sa kilama?
    Ja sam niska 159 tako da sam vec na 62 kile. Znam da ce to sve otic jer sam sve skinula i u prvoj nego si mislim kako cu vjerovatno ic na porod kao slon.

Ja sam na +6, sad sam u 23tt. Meni se čini nekako puno…Iako stvarno jedem kuhano, ali pretjeram sa slatkim. Tako da sam baš odlučila od danas pripaziti i smanjiti slatkiše (kekse, čoksu i nutellu). Ako to maknem osjećat ću se puno bolje. Ja sam krenula s 57kg, tako da se to ne vidi na meni puno jer imam 173cm, ali nije zdravo toliko slatkog, a još s mamine strane svi dijabetičari + bliži se OGTT.

Ja sam isto na oko +6 ili 7 kg od pocetka, a na slatko sam uzasno slaba...Pocela sam jesti ko dijete cokolino, pudinge i takve gluposti koje inace nisam ni pogledala prije. Malo se isto bojim tog OGTT-a, jer mi je secer uvijek bio na toj 'granici' za trudnice oko 5,1-5,3, doduse vadila sam ga opet neki dan i rekla da necu jesti nista slatko dan prije i nisam uspjela nego sam pojela neki kolac oko 17, kasnije jos neku laganu veceru a secer iduci dan 4,6...Valjda to isto ima veze sa svacime, da ga vadimo svaki dan svaki put bi bio drugaciji

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

• Nara-Nara
    01. Veljača 2022. 14:36

Samoja to je i više poticaja nego što sam trebala 😅 lijepo sam skoro cijeli paket Milkinih keksi pojela 🥴🤷 kad već idem na pretrage da bar pravu sliku pokažu. Nema smisla da sama sebi lažem 😄
    Probaj možda s coca-cola gumenim bombonima? Bi ti to utažilo želju za colom? Makar ja smatram, ako ti tijelo traži onda treba tijelo i slušati. Pa nije da te svaki dan traži colu 🤷
    Ariel kako mi je drago za tvig šefa. Jedan od rijetkih koji normalno razmišlja. Svaka čast.
    Htjela sam ti samo još reći, meni je ginekolog izričito zabranio vožnju biciklom zbog nekog položaja. Čak na moj upit za trčanje nije toliko odrješito reagirao. Nisam išla dalje u istraživanje pa ne znam jel je u pravu ili nije,ali znam da se ti jako pazis pa sam ti htjela napomenuti ☺️🤗

MMMartinaaa
    01. Veljača 2022. 14:54

bubamara19

Ja sam isto na oko +6 ili 7 kg od pocetka, a na slatko sam uzasno slaba…Pocela sam jesti ko dijete cokolino, pudinge i takve gluposti koje inace nisam ni pogledala prije. Malo se isto bojim tog OGTT-a, jer mi je secer uvijek bio na toj 'granici' za trudnice oko 5,1-5,3, doduse vadila sam ga opet neki dan i rekla da necu jesti nista slatko dan prije i nisam uspjela nego sam pojela neki kolac oko 17, kasnije jos neku laganu veceru a secer iduci dan 4,6…Valjda to isto ima veze sa svacime, da ga vadimo svaki dan svaki put bi bio drugaciji

To je i meni taktika - kao 2, 3 prije OGTT-a fino lagana spiza, bez slatkog, malo ugljikohidrata i valjda će biti okej  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.