Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    25. Siječanj 2022. 08:22

Znate nekog privatnog ginekologa u Zg kod kojeg može pratnja?
    Ima netko iskustva s poliklinikom Mazalin??

🩷 7/2022

Poison_Ivy32
    25. Siječanj 2022. 08:23

Jutro curke, nadam se da ste bolje nego jučer. Evo mene sinoć zove kolegica da je pozitivna, čak mi je i to već pod normalno,ali znati od četvrtka da si bila u kontaktu a radis sa trudnicom me jako naljutilo. Cijepljena sam 2 puta, ali nije mi svejedno. Čak mi i kunjada ima pozitivan test. Izolirali smo se od svih. Ja sam na posao uzela toplomjer, lupocet i drzite mi fige da nisam nista pobrala.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ina85
    25. Siječanj 2022. 09:09

Jutro cure. Ako je ovo korona ja pptpisujem za ovakve simptome. Nemogu se previse zalit osim kaslja koji je bas dosadan  i sinusa . Zasad sam dobro. Moj dragi je prosao losije sa 40 temperaturom 3 dana . Al evo sad je puuuno bolje. Jedemo slabije al pijemo puno. Sve koje se borite s bilo kakvim zlom da brzo ozdravite. Bebice su nase zasticene ne brinite se. Ja neznam kad cu na pregled 🤷‍♀️. Javit cu vam se. Bacin svima 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    25. Siječanj 2022. 09:25

Poison_Ivy32

Jutro curke, nadam se da ste bolje nego jučer. Evo mene sinoć zove kolegica da je pozitivna, čak mi je i to već pod normalno,ali znati od četvrtka da si bila u kontaktu a radis sa trudnicom me jako naljutilo. Cijepljena sam 2 puta, ali nije mi svejedno. Čak mi i kunjada ima pozitivan test. Izolirali smo se od svih. Ja sam na posao uzela toplomjer, lupocet i drzite mi fige da nisam nista pobrala.

drzim ti fige, i zelim svu srecu. Mjeri si temp i bit ce sve ok  ja cu drugi tjedan rec sefovima, cekam da mi dode prva placa sa povisicom  i onda im planirma rec, pa se jos vise odvojit doma i od doma radit. jer sve ovo mi je malo riskantno. barem dok ne zatopli i dok se prehlade, gripe i takve stvari ne smire. 

Visibaba07
    25. Siječanj 2022. 09:31

Jutro cure 😊
    Sretno danas 🍀
    Uf curke s koronom držite se,kako Ina kaže bebice su zaštićene tako da ne brinete :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Poison_Ivy32
    25. Siječanj 2022. 09:35

Ariel

Poison_Ivy32

drzim ti fige, i zelim svu srecu. Mjeri si temp i bit ce sve okja cu drugi tjedan rec sefovima, cekam da mi dode prva placa sa povisicomi onda im planirma rec, pa se jos vise odvojit doma i od doma radit. jer sve ovo mi je malo riskantno. barem dok ne zatopli i dok se prehlade, gripe i takve stvari ne smire.

Hvala ti
    vjerujem ti da jedva čekaš ostati doma i tako raditi, ovo vrijeme nije normalno

24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.01. ❤️
    24.02.

💙It's a boy 💙

Demetria
    25. Siječanj 2022. 10:54

Ne brinem se za bebu nego za sebe da mi se ne spusti na pluća a onda sam u banani

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Atina25
    25. Siječanj 2022. 11:01

Cure svima s bolestinama saljem dobre vibre da sta lakše prebrodite ovo 
    Poison_Ivy Ma treba sad mislit na sebe, ljudi uopće ne mare više mislim da je svima pun kufer vise i ponasaju se svakako, gdje radis? Mislim, imas li sanse za rad od kuće? 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

anita23
    25. Siječanj 2022. 11:28

AnnieP

Znate nekog privatnog ginekologa u Zg kod kojeg može pratnja?
    Ima netko iskustva s poliklinikom Mazalin??

Ja sam se u drugoj trudnoci jedan period vodila kod gin. Tihane Mazalin ,sve dok nisam trebala redovno na visokorizicnu u bolnicu na preglede. Sve pohvale za nju. Topla, njezna ,draga. Sve lijepo objasni do najmanjeg detalja. 

Poison_Ivy32
    25. Siječanj 2022. 11:35

Atina25

Cure svima s bolestinama saljem dobre vibre da sta lakše prebrodite ovoPoison_Ivy Ma treba sad mislit na sebe, ljudi uopće ne mare više mislim da je svima pun kufer vise i ponasaju se svakako, gdje radis? Mislim, imas li sanse za rad od kuće?

u trgovini, tako da rad od doma je nemoguć. Sama sam sebi rekla da ce doci period kad cemo se svi zarazit, i to sad polako dolazi. Ali da su ljudi toliko nemarni, to si ne mogu objasniti...

24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.01. ❤️
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.