Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    24. Siječanj 2022. 16:49

I ja sam radila Nifty, nikakve kartica nisam vidjela niti dobila🤷🏼‍♀️moj ginekolog je slao u Breyer moj uzorak krvi, još sam se ja iznenadila i pitala kaj ne šalju krv van Hrv. i kaže ne, sad kod nas analiziraju.

url=https://lilypie.com]

BlaBla
    24. Siječanj 2022. 16:53

Anushka

I ja sam radila Nifty, nikakve kartica nisam vidjela niti dobila🤷🏼‍♀️moj ginekolog je slao u Breyer moj uzorak krvi, još sam se ja iznenadila i pitala kaj ne šalju krv van Hrv. i kaže ne, sad kod nas analiziraju.

Anushka, da, da, sve isto... i moj je poslan u Breyer iz poliklinike gdje sam radila. Navodno su se prije uzorci slali u Kinu, ali sada rade i kod nas. Izgleda da nitko nije dobio kartice... ni cuo za njih 😃 
    Leemma, tocno je da su mi kartice poslane iz Slovenije, valjda im je tamo sjediste 😃 stavila sam slike na fb grupu!

Mary10
    24. Siječanj 2022. 16:54

Ja sam jednom gledala kolica i zaljubila sam se odmah u Cybex Balios 2u1 + Cybex Cloud Z i-size jaje 🤩 mislim da se necu uopce ludit sa drugim kolicima, nego ce biti ta. Demetria jesi zadovoljna? 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Samoja6
    24. Siječanj 2022. 17:49

Demetria

Samoja6

Mi smo danas evo 16+6… 🙂
    Kao što sam rekla, zadnji pregled je prošao u redu i baš tu večer sam prvi put osjetila udarac…
    Zanima me dali ijedna od vas osjeti neku rupu bol? Neznam kako bi to opisala, baš tupa bol, ne stalno, ali me zna zaboliti…
    Nakon zadnjeg pregleda sam se dosta opustila jer beba dobro napreduje i tek sad sam počela gledati kolica i sve ostalo… I dalje mi se čini da je prerano?
    Ali kad smo već kod njih meni se Cybex balios 3u1 čine dosta dobra. Nekako gledam na to da kasnije ne treba kupovati kišobran kolica, kao što mnogi imaju običaj jer su im 3u1 teška… Ova su dosta lagana i može ih se sklopiti jednom rukom…

Mi imamo cybex balios s 2019 2u1.
    Provjeri sklapa li ti se sportsko s konstrukcijom.
    Mi nismo kupovali kisobran kolica niti ih planiramo.
    Ova nasa su mozda teza ali mi i na plažu idemo s njima.
    Nosila sam svaki dan na 3kat bez lifta dok nisu dosegli 30kg ona i kolica

Da da... Sklapaju se, zato mi se i čine jednostavna za korištenje... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Poison_Ivy32
    24. Siječanj 2022. 17:52

Ariel kako je prosao tvoj pregled? 🤗🤗❤️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ariel
    24. Siječanj 2022. 18:23

Evo mene sa pregleda. Vjerojatno ce ovo biti malo duz i post 
    Pregled je prosao super. Apsolutno je sve u redu i cekam do srijede nalaze krvi koji bi to trebali potvrdit. 
    Radila sam kombinirani test i pe-screening. dosla sam u ordinaciju i odmah smo isli na ultrazvuk. Na ogromnom ekranu smo suprug i ja gledali nasu bebicu. Prvih pola minute sam mislila kako srce ne kuca jer nisam skuzila da je on odmah okinuo sliku i da ne gledmao video vec sliku. Gledala sam di je srce i pocela me panika hvatat. A onda je poceo mjerit pa sam skuzila kako je to slika i odmah olaksanje.  Prvi puta smo i culi srceko. Beba je navodno jako lijena i ne zeli se previse micat. Morao ju je natjerat da se okrene da joj vidi drugu nogu  Ja sam mislila kako oni to preko trbuha samo lagano prislone ultrazvuk ali on je to bas jako tiskao po meni. U jednom trenu mi je cak postalo i neugodno. Alspolutno svaku kost nam je pokazao, nos, glavu, noge, ruke...sve! Objasnio nam je sto to tocno mjeri i jako jako male sanse su da ima bilo koji sindrom. Tako da kaze da su rezultati odlicni i da cekaju jos potvrdu iz krvi jer je ona jos vise precizna. Mjerili su mi tlak, obje ruke, vise puta i imam poprilicno niski tlak - kazu da je super to. 
    Dobila sam minimalno 20 slika, beba iz svakog ugla. No ovaj test mi nece reci spolbebe, moram cekat jos 4 tjedna. Uzela sam termin i za skenirane organa, ali ne znam ocu li na to ici ili ne. 
    Je li netko od vas bio? Isplati li se to otic? 
    Eto ja sam otisla sa pregleda sretna i zadovoljna. 

Poison_Ivy32
    24. Siječanj 2022. 18:49

Superer, bas mi je drago da je sa bebicom sve super ❤️ Ja imam za tjedan dana privatno snonaly scan, pretpostavljam da ce na tom pregledu sve mjeriti. I menj je nizak tlak, i isto su mi rekli da je to super.
    Aa bas mi je drago zbog tebe 🤗🤗

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Demetria
    24. Siječanj 2022. 19:30

Mary10

Ja sam jednom gledala kolica i zaljubila sam se odmah u Cybex Balios 2u1 + Cybex Cloud Z i-size jaje 🤩 mislim da se necu uopce ludit sa drugim kolicima, nego ce biti ta. Demetria jesi zadovoljna?

Jesam ja ih vozim po svim terenima i po makadamu i kamenju na plazi i pijesku.
    Jaje mi to vrhunsko i ne bi ga nikad mijenjala sad kad braco dode jaje ide njemu njoj moram nešto drugo to mi sad muka.
    Ali ponavljam ne znam kakav je novi balios. 
    Mi smo pitali je ih možemo izmjeriti sklopljena da znamo za prtljažnik 
    Eno košara je sklopljena i na ormaru u kutiji.
    Kad se ona krenula okretati leđa na trbuh onda sam joj skinula ponekad gornji dio od kosare da moze gledati gdje se vozimo. I nije uopće vruce u njima jer imaju zastitu od uv-ea 
    Ovdje je i u pol zime sunce za izgoriti.
    Mi smo uzeli siva kao neutralna.
    Sad upravo kupujem i vrecu za kolica ali necu cybexovu 
    *
    Muž je par puta poludio jer ne može sklopiti ni s dvije ruke ali ja već znam jer cybex ne trpi nježnost nego upri brate. Traže baš čvrstu ruku

Samoja6

Demetria

Samoja6

Mi smo danas evo 16+6… 🙂
    Kao što sam rekla, zadnji pregled je prošao u redu i baš tu večer sam prvi put osjetila udarac…
    Zanima me dali ijedna od vas osjeti neku rupu bol? Neznam kako bi to opisala, baš tupa bol, ne stalno, ali me zna zaboliti…
    Nakon zadnjeg pregleda sam se dosta opustila jer beba dobro napreduje i tek sad sam počela gledati kolica i sve ostalo… I dalje mi se čini da je prerano?
    Ali kad smo već kod njih meni se Cybex balios 3u1 čine dosta dobra. Nekako gledam na to da kasnije ne treba kupovati kišobran kolica, kao što mnogi imaju običaj jer su im 3u1 teška… Ova su dosta lagana i može ih se sklopiti jednom rukom…

Mi imamo cybex balios s 2019 2u1.
    Provjeri sklapa li ti se sportsko s konstrukcijom.
    Mi nismo kupovali kisobran kolica niti ih planiramo.
    Ova nasa su mozda teza ali mi i na plažu idemo s njima.
    Nosila sam svaki dan na 3kat bez lifta dok nisu dosegli 30kg ona i kolica

Da da… Sklapaju se, zato mi se i čine jednostavna za korištenje…

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    24. Siječanj 2022. 19:33

Samo cybex nije bas lagan kao neka kolica. Tj ne znam jesu li radili na gramaži ovog novog. Tako da ako ste u zgradi bez lifta da znate.
    Mislim meni je ispočetka bilo ok dok mala nije dosegla duplu porođajnu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Maajaa12344
    24. Siječanj 2022. 19:42

Ariel jos jednom cestitam na super pregledu 🥰❤️ ja bi se najradije sad napila od srece zbog svoh nas 😊 ovaj tjedan je stvarno sretni tjedan. Izuzev zarazenima, ali dok su i sve pod koronom i virozama dobro, to je super 🥰
    ....
    Da podijelim i tu...stigli su mi rezultati VeritasTesta i sve je super uredno i stize nam jos jedna curica😍🥰 osjecaj ne vara 🥰 sad jedva cekanje pregleda u srijedu 😁🤭
    ...
    Ja sam skroz vise aktivnija na Facebooku, nekako mi je skroz lakse pratiti razgovore i teme. Tu se znam malo pogubiti, a tamo si sve sortirano imamo 😊 Pa ne zamjerite ako ne odgovorim cesto tu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.