Cestitam svima na urednim pregledima i testovima!
Svima zelim da sto prije ozdravemeni se nos napokon smirio
–
Ja sam nabavila grudnjake sa c&a stranice, za dojenje su, nisam ih nosila, samo probala da vidim kakvi su, cine se mekani i kvalitetni.
–
Muku mucim s odabirom kolica. Nikako da se za neka odlucim i odem uzivo pogledati. Divna su mi Mamas&papas ocarro, a za Zagreb jedino mogu naci da ih ima za vidjeti u Fun baby, a na recenzijama pisu da je ta firma u stecaju i da ne odgovaraju na pozive i poruke u slucaju reklamacije i da ne zele vratiti novce ako dodju pokvarena kolica.
Vikend sam provela trazeci jaje, jer sam shvatila da ne mogu kupiti odmah pravu autosjedalicu jer one nemaju rucku za nosenje (bar ne one koje sam ja htjela, a ful sam htjela britax romer dualfix i-size), a beba se iz rodilista moze iznijeti samo u jajetu. Na kraju je odluka pala na cybex cloud z i-size.
Rucka za nosenje ti ne sluzi samo za to. U slučaju udara ako je dijete u autosjedalici i vezano i sve ta Ricka sluzi kao dodatna obrana od nagnjecenja sjedala prema bebi.
Zato je meni cloud super jer ima i dodatna krilca sastrane

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Didi hvala ti,a bas sam gledala bazu za jaje modela kojeg mi imamo,naci onda jaje samo pojasevima u autu vezemo? Ak kaj fulam slobodno kazete prvi put mi je pa sam malo zbunjola po tom pitanju
…
Negativna na koronu,al eto temp 37,3,mokri kasalj,zastopan nos,cekam novi i bolji dan,i nek mi kopaju stapicima po nosu cjepit se necu vise sigurno. Ak mi je ovo napravila 1. Doza sta ce 2.
Potpisujem sve što ti je Didi rekla.
Naprimjer u babycentaru ti oni kazu tocno koja baza ide na koje sve autosjedalice i obrnuto. Mi smo mislili kupiti Aton m mislim pa smo odustali jer njegova baza je samo za njega.
Na kraju smo bas od njih saznali da uopće nemamo nikakvu mogućnost za bazu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mo gledamo Jaje od joie jer ima samo 3.2 kg. I jako je lagano. Cybex ima skoro 5 kg i jedva nosim samo to jaje, jos beba unutra, nema sanse da to mogu nosit okolo.
Mi smo gledali abc desig i cybex kolica.
Koliko ljudi kazu da baza i isofix nije najbolji za AS mi smo se odlucili za to ipak. Ako nece bit ok, svako jaje ima mogucnost vezanja pojasevima i onda cemo ili vratit isofix ili prodat.
Ali djeluje nam dobro i cak adac pose da je to sasvim u redu. Cak se i kut moze namjestit na nekima.
Ja planiram cekat proljece da se oko toga malo vise angaziram ☺️

Nađite medicinske sestre one imaju popuste u lesnine jos ako su u sindikatu imaju jos veće

Čestitam na dobrim pregledima 🍀🍀🍀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Čestitke na dobrim pregledima!!!!🥳🥳🥳💗💗💗

1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure koje ste radile Nifty test… da li ste dobile uz to trudnicke kartice? Slucajno sam to vidjela na FB na oglasu za Nifty kojeg reklamira Suputica… i poslala im upit vezano uz to. Ne znam otkud su odgovarali, ali komunicirali smo na engleskom, rekli su da inace te kartice dobije svatko tko uzme Nifty i da im posaljem podatke, pa ce mi poslati kad ih vec nisam dobila… naknadno mi javljaju da nazalost vise nema tih na hrvatskom te zelim li na engleskom i evo stigle su mi doslovno za 2 dana od nase prepiske… fora su, prate tjedne i vazne dogadjaje u trudnoci (prvi pokret bebe, datum odabira imena i sl.) i u biti su namjenjene za fotkanje 🙃
Radila Nifty nisam dobila nista. Kome si to slala upit? Koji mail
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Cure koje ste radile Nifty test… da li ste dobile uz to trudnicke kartice? Slucajno sam to vidjela na FB na oglasu za Nifty kojeg reklamira Suputica… i poslala im upit vezano uz to. Ne znam otkud su odgovarali, ali komunicirali smo na engleskom, rekli su da inace te kartice dobije svatko tko uzme Nifty i da im posaljem podatke, pa ce mi poslati kad ih vec nisam dobila… naknadno mi javljaju da nazalost vise nema tih na hrvatskom te zelim li na engleskom i evo stigle su mi doslovno za 2 dana od nase prepiske… fora su, prate tjedne i vazne dogadjaje u trudnoci (prvi pokret bebe, datum odabira imena i sl.) i u biti su namjenjene za fotkanje 🙃
Nisam ni ja nista dobilaaaa 😆
Nifty je u Sloveniji inace, bar tamo idu ovi nasi uzorci.
Moj je isao u polikliniku Bayer na Bundeku, Zagreb ne u Sloveniju. Radila sam ga u Zadru, Sunce
29/ZD
Hahhha cure Blabla i Leema ignorirajte me, odmah sam komentirala a na stranici iza vec odgovori :))
29/ZD
Joie sjedalice su jako dobre,cijenom i kvalitetom.
Demetria vi nemate ISOFIX? Sorry nisam popratila,mi smo se ipak odlučili za Joie 360 ista je kao every stage samo brdo lakse za koristit je jer se okreće u svim smjerovima a ta djeca su jos mala kad idu u te prijelazne i onda ih se tako lakše namjesti. Mi se na dan sjednemo 100 puta u auto tako da je meni to brdo olakšalo.
Možda nekome pomogne i ovo da ne kupuje jaje odmah,ako imate jaje od nekoga za posuditi prvih 6 mj npr i onda prebaciti dijete u tako neku sjedalicu grupe 0+/1
Mi smo naseg malog iz jaja prebacili sa 7 mj u nju jer je bio jako dug i prerastao jaje i noge su mu dirale stražnje sjedalo. Plus počeo se dizati u vožnji sta je loše,tako da se savrseno uklopio u tu novu sjedalicu. Ovo pišem čisto da neko mozda uzme u obzir da ne mora potrosit preko 1000 kn na jaje nego moze i tako neku kombinaciju imat. Ta sjedalica nam je trajala od 7 mj do 3 godine. Na njoj piše da je od rođenja čak i ima umetak za novorođenče al to mi je bas previse tako malu bebu stavljat u to, al proučite si i taj dio. Ima jos takvih marki od 0+/1 grupe.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji