Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    24. Siječanj 2022. 21:58

Mo gledamo Jaje od joie jer ima samo 3.2 kg. I jako je lagano. Cybex ima skoro 5 kg i jedva nosim samo to jaje, jos beba unutra, nema sanse da to mogu nosit okolo.
    Mi smo gledali abc desig i cybex kolica.
    Koliko ljudi kazu da baza i isofix nije najbolji za AS mi smo se odlucili za to ipak. Ako nece bit ok, svako jaje ima mogucnost vezanja pojasevima i onda cemo ili vratit isofix ili prodat. 
    Ali djeluje nam dobro i cak adac pose da je to sasvim u redu. Cak se i kut moze namjestit na nekima.
    Ja planiram cekat proljece da se oko toga malo vise angaziram ☺️

• Mrvica722
    24. Siječanj 2022. 22:01

Nađite medicinske sestre one imaju popuste u lesnine jos ako su u sindikatu imaju jos veće

Visibaba07
    24. Siječanj 2022. 22:05

Čestitam na dobrim pregledima 🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

ljubičica
    24. Siječanj 2022. 22:15

Čestitke na dobrim pregledima!!!!🥳🥳🥳💗💗💗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Marijanaaa12345
    24. Siječanj 2022. 23:13

BlaBla

Cure koje ste radile Nifty test… da li ste dobile uz to trudnicke kartice? Slucajno sam to vidjela na FB na oglasu za Nifty kojeg reklamira Suputica… i poslala im upit vezano uz to. Ne znam otkud su odgovarali, ali komunicirali smo na engleskom, rekli su da inace te kartice dobije svatko tko uzme Nifty i da im posaljem podatke, pa ce mi poslati kad ih vec nisam dobila… naknadno mi javljaju da nazalost vise nema tih na hrvatskom te zelim li na engleskom i evo stigle su mi doslovno za 2 dana od nase prepiske… fora su, prate tjedne i vazne dogadjaje u trudnoci (prvi pokret bebe, datum odabira imena i sl.) i u biti su namjenjene za fotkanje 🙃

Radila Nifty nisam dobila nista. Kome si to slala upit? Koji mail

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    24. Siječanj 2022. 23:15

Leemma

BlaBla

Cure koje ste radile Nifty test… da li ste dobile uz to trudnicke kartice? Slucajno sam to vidjela na FB na oglasu za Nifty kojeg reklamira Suputica… i poslala im upit vezano uz to. Ne znam otkud su odgovarali, ali komunicirali smo na engleskom, rekli su da inace te kartice dobije svatko tko uzme Nifty i da im posaljem podatke, pa ce mi poslati kad ih vec nisam dobila… naknadno mi javljaju da nazalost vise nema tih na hrvatskom te zelim li na engleskom i evo stigle su mi doslovno za 2 dana od nase prepiske… fora su, prate tjedne i vazne dogadjaje u trudnoci (prvi pokret bebe, datum odabira imena i sl.) i u biti su namjenjene za fotkanje 🙃

Nisam ni ja nista dobilaaaa 😆
    Nifty je u Sloveniji inace, bar tamo idu ovi nasi uzorci.

Moj je isao u polikliniku Bayer na Bundeku, Zagreb ne u Sloveniju. Radila sam ga u Zadru, Sunce 

29/ZD

Marijanaaa12345
    24. Siječanj 2022. 23:22

Hahhha cure Blabla i Leema ignorirajte me, odmah sam komentirala a na stranici iza vec odgovori :))

29/ZD

Atina25
    24. Siječanj 2022. 23:45

Joie sjedalice su jako dobre,cijenom i kvalitetom. 
    Demetria vi nemate ISOFIX? Sorry nisam popratila,mi smo se ipak odlučili za Joie 360 ista je kao every stage samo brdo lakse za koristit je jer se okreće u svim smjerovima a ta djeca su jos mala kad idu u te prijelazne i onda ih se tako lakše namjesti. Mi se na dan sjednemo 100 puta u auto tako da je meni to brdo olakšalo. 
    Možda nekome pomogne i ovo da ne kupuje jaje odmah,ako imate jaje od nekoga za posuditi prvih 6 mj npr i onda prebaciti dijete u tako neku sjedalicu grupe 0+/1 
    Mi smo naseg malog iz jaja prebacili sa 7 mj u nju jer je bio jako dug i prerastao jaje i noge su mu dirale stražnje sjedalo. Plus počeo se dizati u vožnji sta je loše,tako da se savrseno uklopio u tu novu sjedalicu. Ovo pišem čisto da neko mozda uzme u obzir da ne mora potrosit preko 1000 kn na jaje nego moze i tako neku kombinaciju imat. Ta sjedalica nam je trajala od 7 mj do 3 godine. Na njoj piše da je od rođenja čak i ima umetak za novorođenče al to mi je bas previse tako malu bebu stavljat u to, al proučite si i taj dio. Ima jos takvih marki od 0+/1 grupe.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    24. Siječanj 2022. 23:48

Cure super na dobrim pregledima,predivno je to čuti 😍♥️🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    25. Siječanj 2022. 05:46

Atina25

Joie sjedalice su jako dobre,cijenom i kvalitetom.
    Demetria vi nemate ISOFIX? Sorry nisam popratila,mi smo se ipak odlučili za Joie 360 ista je kao every stage samo brdo lakse za koristit je jer se okreće u svim smjerovima a ta djeca su jos mala kad idu u te prijelazne i onda ih se tako lakše namjesti. Mi se na dan sjednemo 100 puta u auto tako da je meni to brdo olakšalo.
    Možda nekome pomogne i ovo da ne kupuje jaje odmah,ako imate jaje od nekoga za posuditi prvih 6 mj npr i onda prebaciti dijete u tako neku sjedalicu grupe 0+/1
    Mi smo naseg malog iz jaja prebacili sa 7 mj u nju jer je bio jako dug i prerastao jaje i noge su mu dirale stražnje sjedalo. Plus počeo se dizati u vožnji sta je loše,tako da se savrseno uklopio u tu novu sjedalicu. Ovo pišem čisto da neko mozda uzme u obzir da ne mora potrosit preko 1000 kn na jaje nego moze i tako neku kombinaciju imat. Ta sjedalica nam je trajala od 7 mj do 3 godine. Na njoj piše da je od rođenja čak i ima umetak za novorođenče al to mi je bas previse tako malu bebu stavljat u to, al proučite si i taj dio. Ima jos takvih marki od 0+/1 grupe.

Nemamo, niti imamo mogućnost ugradnje.
    Starije auto.
    Ja nisam za second hand jaje jer nikad ne znaš je sudjelovalo u prometnoj.
    I mali udar moze izazvati mikroostecenja ne vidljiva okom.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.