Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    21. Siječanj 2022. 14:08

Mrvica722

Jel vi imate odnose i od kojeg tjedna ste krenile. Ja sam ivf trudnica i dalje se bojim dr je rekao da moze al blokada u glavi

Meni je doktor rekao jos ovaj mjesec pričekati da se dobro učvrsti i uzimati utrogestane pa ćemo vidjeti..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Visibaba07
    21. Siječanj 2022. 14:13

SamoJa bravo za pregled 🍀
    Cure,imam pitanje malo nešto čitam i proučavam i vidim da mi je do ovog tjedna dr trebala radit već Cervikalne Briseve,dali ima neka tu u mojim tjednima a da nije radila to?🤔
    Papa test mi je bio dobar prije par mjeseci i to mi je rekla da ne trebamo ali briseve nije spominjala,a kako kombiniram privatno i soc strah me da nije preskočila čini mi se to dosta bitna pretraga..hvala vam 😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Poison_Ivy32
    21. Siječanj 2022. 14:22

Što se tiče iscjetka, znam da sa pročitala dok nema neki jaki miris ili boju ajbok, ne treba se zabrinjavati. Evo ja već mjesec dana ili imam prozirni ili mliječni i to samo odjednom, kratko i imam kao osjećaj da sam se upiškila u tom trenutku. Miris nikakav. To se tijelo brani od bakterija. Postoji članak, believe me
    Pravnica idi po drugo mišljenje, i to čim prije.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Mary10
    21. Siječanj 2022. 14:24

Pozdrav cure, 

Martina zaboravila sam jucer nakon pregleda poslati novi termin pregleda - 17.02.
    ..
    Ja sam jos pod dojmovima pregleda i 4D-a. Najradije bi svaki dan UZV tako da je stalno gledam i pratim jer je zanimljiva. I zvace i smije se i plese. Bas je aktivna 🤩
    .. 
    Ariel ako se ne varam, ti si bas rijetko na pregledima. Zao mi je zbog upale i svega sta te muci ali sve ce to bit ok, bitno da nije nista ozbiljno. Eto super sta di dobila priliku vidit bebaca 💕
    .

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Poison_Ivy32
    21. Siječanj 2022. 14:29

Mary10

Pozdrav cure,

Martina zaboravila sam jucer nakon pregleda poslati novi termin pregleda - 17.02.
    ..
    Ja sam jos pod dojmovima pregleda i 4D-a. Najradije bi svaki dan UZV tako da je stalno gledam i pratim jer je zanimljiva. I zvace i smije se i plese. Bas je aktivna 🤩
    ..
    Ariel ako se ne varam, ti si bas rijetko na pregledima. Zao mi je zbog upale i svega sta te muci ali sve ce to bit ok, bitno da nije nista ozbiljno. Eto super sta di dobila priliku vidit bebaca 💕
    .

Jooj, ja jedva čekam ponedjeljak da odem na pregled, a 2.2. idem privatno na anomaly.. Znači brojim dane doslovno

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Ariel
    21. Siječanj 2022. 14:32

Mary da. Ja imam preglede svakih 8-9 tjedana. Sveukupno ih imam svega 5 u cijeloj trudnoci. Tako da ovih 30 sekundi sto sam vidjela da srce jos kuca, mi znaci sve. Imam sad u ponedjeljak kombinirani probir i tamo cemo vidjet bebicu. Al sljedeci pregled kod ginekologice je tek 2.3.2022. (A prije toga je bio prije bozica).
    Ali tako je tu, imaju samo 5 pregleda u 40 tjedana. 
    Navodno nasa patronazna sestra ima ordinaciju i isto radi preglede. Tek za 2-3 tjedna imam razgovor s njom. 
    Ali da, evo lezim i cekam supruga sa sokom 😂 narucila sam od jagode da kupi 😂
    Pocela sam danas opet osjecat pritisak dolje, kako se sve siri. Opet sam ko krumpir na kaucu 😂 bas kad sam htjela malo prosetat i vjezbat.

ljubičica
    21. Siječanj 2022. 14:37

Ariel

Mene suprug natjerao doktoru. Posto smo se prije godinu dana preselili, tako ja u blizini trazim doktora. Pitala sma kolegu i on mi je dao preporuku.
    Jutros sam se probudila sa glavoboljom, nos pun, grlo boli, malo uho boli, oci bole… Kaze suprug ajd ti doktoru pa da vidis sto kaze.
    Kazem ja njemu sve to, on me skroz pregleda i kaze mi ok mi tu imamo mali labos, daj krv iz prsta i daj urin. Uzeo mi je sve to i kaze sad cekaj tu rezultate 10ak min.
    Rekao mi je da imam neke bakterije u urinu i dao mi je antibiotik za to ali je rekao da pocnem to uzimat samo ako osjetim bol kod pisanja ili dolje me pocne grcit. Dao mi je i caj koji trebam uzimat dok pijem te antibiotike. Kaze da su mi leukociti jako malo poviseni ali da je sve ok. Nek si mjerim temperaturu svaki da, inhaliram se i pijem puno tekucine.
    I onda mi je rekao dodi ovdje na ultrazvuk.ja onak ultrazvuk?
    vidjeli smo bebicu kojoj srce kuca, i spavala je. Onda ju je probudio pa se pocela micat i okretat ikaze sa bebomm se cini sve ok.
    Znaci ima sve tamo, ja sam bila u soku. eto ugodno iskustvo kod doktora.

Jeli ti rekao kako se zove bakterija? 
    Ja isto čekam nalaze urinokulture, imam jednu bakteriju već neko vrijeme nikako se riješit. Nije opasna ali ne treba biti tu 
    Isto se mislim dali će mi dati antibiotike jer ih ne bi htjela piti.. jedem brusnice svaki dan, pijem dosta čaja..
    A vidjet ćemo 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    21. Siječanj 2022. 14:40

Mrvica722

Zeleni iscjedak najbolje napravit bris da se isključi bakterija, nije bas poželjan. Nemora bit nista a bit ces mirnija kad napravis bris.
    Vrijeme mi je za bojanje kose, frizerka preporuča preljev od Keune proizvoda, mada keune ima so pure liniju bas za trudnice i alergičare al eto ona smatra da je bolje preljev. Kopka mr jrl ima amonijaka to je jos moram pitat. Kaze da mi je lakse održavat preljev.sa kojom bojom se vi farbate?

Ja sam uzela neku u bio bio - košta 100 kn na prirodnoj bazi..
    Ali čekam još malo pa ću bojati samo izrast..
    Ne znam kako će ispasti jer sam plavuša pa mislim da ću prvo probati na jednom mjestu da vidim boju, ne želim sigurno narančasto!

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    21. Siječanj 2022. 14:43

pravnica

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Ja bih pošla na još jedno mišljenje.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    21. Siječanj 2022. 14:48

ljubičica

Ariel

Mene suprug natjerao doktoru. Posto smo se prije godinu dana preselili, tako ja u blizini trazim doktora. Pitala sma kolegu i on mi je dao preporuku.
    Jutros sam se probudila sa glavoboljom, nos pun, grlo boli, malo uho boli, oci bole… Kaze suprug ajd ti doktoru pa da vidis sto kaze.
    Kazem ja njemu sve to, on me skroz pregleda i kaze mi ok mi tu imamo mali labos, daj krv iz prsta i daj urin. Uzeo mi je sve to i kaze sad cekaj tu rezultate 10ak min.
    Rekao mi je da imam neke bakterije u urinu i dao mi je antibiotik za to ali je rekao da pocnem to uzimat samo ako osjetim bol kod pisanja ili dolje me pocne grcit. Dao mi je i caj koji trebam uzimat dok pijem te antibiotike. Kaze da su mi leukociti jako malo poviseni ali da je sve ok. Nek si mjerim temperaturu svaki da, inhaliram se i pijem puno tekucine.
    I onda mi je rekao dodi ovdje na ultrazvuk.ja onak ultrazvuk?
    vidjeli smo bebicu kojoj srce kuca, i spavala je. Onda ju je probudio pa se pocela micat i okretat ikaze sa bebomm se cini sve ok.
    Znaci ima sve tamo, ja sam bila u soku. eto ugodno iskustvo kod doktora.

Jeli ti rekao kako se zove bakterija?
    Ja isto čekam nalaze urinokulture, imam jednu bakteriju već neko vrijeme nikako se riješit. Nije opasna ali ne treba biti tu
    Isto se mislim dali će mi dati antibiotike jer ih ne bi htjela piti.. jedem brusnice svaki dan, pijem dosta čaja..
    A vidjet ćemo

Nije mi rekao kak se zove. Dao mi je penicilin u tabletama i kaze da bi trebala uzimat 3 dana. Ali kaze samo ako osjetim dolje bol ili peckanje ili nesto. Ako ne osjetim nikakvu bol da ne moram pit. Ali sam ja poslala doktorici mail sa svim sto je rekao i kak se tablete zovu. Rado bi ponovila to i jos jedan nalaz da pogledamo. Pa ako treba pit, pit cu. Sto sad. Samo da smo svi zdravi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.