Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 16:29

principessa007

Visibaba07

SamoJabravo za pregled 🍀
    Cure,imam pitanje malo nešto čitam i proučavam i vidim da mi je do ovog tjedna dr trebala radit već Cervikalne Briseve,dali ima neka tu u mojim tjednima a da nije radila to?🤔
    Papa test mi je bio dobar prije par mjeseci i to mi je rekla da ne trebamo ali briseve nije spominjala,a kako kombiniram privatno i soc strah me da nije preskočila čini mi se to dosta bitna pretraga..hvala vam 😘

Meni će privatna dr. koja mi vodi trudnoću uzeti briseve na klamidiju, mikoplazmu/ureaplazmu i aerobe drugi tjedan, tada ću biti 17+1. Zadnje briseve sam radila u 9.mj prošle godine zbog histeroskopije.
    Kada sam rekla dr. u Petrovoj da idem na briseve rekla je da ona to ne podržava, ako nema nikakvih smetnji, kroz cijelu trudnoću nisu potrebni, ako su bili uredni prije trudnoće.
    Teško je biti pametan, ali ja ipak rađe nekako pušem na hladno, mislim si ne može mi škoditi.

Moj doktor mpo isti neda briseve radit ako su ovi prije bili uredni. Ja ga bas pitala za to i za papu 

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 16:31

Visibaba07

Hvala cure,meni je uvijek do sada sve bilo uredno i nemam problema šta se ureplazme ili sličnog tiče..tako da vjerovatno zato mi nije to radila..
    Mislim imam pojačan iscjedak ali proziran,lagano bijeli bez boje i mirisa tako da mislim da je to onaj normalni "trudnički"…to mi je skoro od početka trudnoće i rekla mi dr da postoji mogućnost da bude cijelu trudnoću,da se rodnica brani od štetnih tvari tako nešto..svakako ako vidim da se slučajno iscjedak mjenja i pojačava naglasiti ću na sljedećem pregledu.
    Hvala vam 🤗

Taj iscjedak nam je Bog dao da štiti maternicu da ne ulaze bakterije i imat ces ga cijelu trudnoću  krene aa 12 tjedana . Uredne ti je boje i sve ne brini se nebi bilo dobro da ga nemas 

Demetria
    21. Siječanj 2022. 16:36

pravnica

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Meni je bila kasna ovulacija i kasna implantacija.
    Sretno i drzi se.
    Bilo bi lijepo da nam se javis nakon pregleda.
    Cure uvijek traze savjet utjehu pa se nikad više ne jave.
    Javi nam ❤️🙏

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 16:37

Hvala na savjetima za bojanje kose 💕
    Ariel-znam da se vani čude kako kod nas ima svaki mjesec pregled a jos im je čudnije da nam je normalno da se svaki put na pregledu koristi i uzv. Sta sve skupa ima smisla bolje je šta manje dole čeprkat neke žene znaju i prokrvarit od pregleda osobito mi se to jednom dogodilo. Al sigurno da je puno ljepše kad vidis bebu meni i ovih 1 mj bude dugo 🙈

marta96
    21. Siječanj 2022. 16:38

Meni je radio briseve sa 16tj iz razloga jer mu se cinio skraćen cerviks, ali je rekao da ne voli uzimati briseve u trudnoći dok nije nužno. Znači da ih inače nebi radio, a nekima se ženama uzima pod obavezno oko 20tt. Ovisi i doktoru izgleda 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    21. Siječanj 2022. 16:42

Ja sam danas izrazito loše, radila sam rucak sa stalnim pauzama. A od šlajma mi se povraca a ne mogu povratiti ni izbaciti ga. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Astera
    21. Siječanj 2022. 16:55

Demetria baš mi je žao. Znam da je teško uz malo dijete, ali pokušaj što više odmarati. Krkaj se sa narom, limunom. Inhaliraj sa morskom vodom, kamilicom. A za šlajm jesi probala možda čaj od sljeza?

Anushka
    21. Siječanj 2022. 17:00

Meni je radio briseve i papu odmah sa 9 tjedana, papu jer mi je taman proslo godinu dana kako ju nisam radila, a briseve on inače radi rutinski, muka mi je bila koliko me nastrugao😞ali otkrili su mi neku klebiselu, pa smo muž i ja pili antibiotik i ja vaginalete. Na prošlom pregledu sam radila kontrolni bris i zvali me prije par dana nema više beštije💪

url=https://lilypie.com]

Nekeybah
    21. Siječanj 2022. 17:21

Uh, Demetria, baš te je jako to uhvatilo :(
    Ne znam da probaš možda s malo ljućom hranom ili možda čaj chili guarana đumbir, meni je to znalo pomoć da razrijedim sluz pa ju je bilo lakše izbacit van. Doduše, tad nisam bila trudna, sad ne znam za guaranu u trudnoći dal je pametno...

MfrauM
    21. Siječanj 2022. 17:26

Demetria što više čaja, kako je rekla Atina25, znaci čim legnem ne mogu disati, ali svakih pola sata popijem šalicu čaja lakše je. I stavila sam si oblog svinjske masti na prsa, i to omotala folijom i grijem toplim ručnikom. Odvratno je ali navodno pomaze. Ne znam do kad traju ovi simptomi, ja sam na rubu snaga, ali to s cajom je puno bolje! Drzi se ❣

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.