Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leemma
    21. Siječanj 2022. 07:17

Dobro jutro! 🌞
    Teab ovo za hitnu je prestrasno citati. To je nehuman pristup opcenito, a kamoli s trudnicama. Nije bas ohrabrujuce s obzirom da tamo planiram roditi 🙈
    Gabi dobro da si otisla da provjeris i bas mi je drago da je sve u redu, mogu misliti kako si se prepala! Nadam se da se nece vise podizati temperatura! A ovo da mozemo i lupocet 1000 u tom slucaju je zapravo dobra informacija. Ja nekako ocekujem da cemo u narednih mjesec-dva SVI preboljet covid. Vjecni pozitivac, znam 😅
    Kad sam vec na toj temi, ja danas idem po booster dozu. Ne mogu reci da se veselim, pobojavam se svega sad. Prve dvije doze sam primila prije trudnoce i nisam imala takve strahove. Ali dobro sam razmislila, guglala i pricala s ginicem, ipak me vise strah mogucih rizika covida nego cijepljenja. Drzite fige da to sve dobro prodje!! 😬🤞

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Demetria
    21. Siječanj 2022. 07:33

Marijanaaa12345

Drage cure, groupa FB, wapp nesto trece super ideja, Evo vec sat vremena citam od 726 do 742. Bome nas ima I skupi se toga.
    *
    Teab, Gabi, drzite se I druge cure s koronom saljem potporu, ja nedavno bila virozna, preljevala se cajem I spavala koliko god mogla, temp I bolovi s lekadolom skidala.
    *
    Sto se kave tice, jako mi fali Ali meni kava vuce cigaretu tako da odbijam I nekofeinske piti jer nakon deset godina pusenja bas je bilo Tesko stati.
    *
    Ariel, od robe, ja koristim za van I poslovne prilike trudnicke hlace, imam place traperice, sive, crne, gore kosulje, tunike, sakoi. Nebi se nikad reklo da trudna tako u hlacama a ima onaj trudnicki Dio koji mi ugodan. U HRV malen izbor pa uzela u H&M ducanu Al zadovoljna.
    *
    Ceska I mene trbuh cesto Al I popucao je vec I imam strije I rasteze se pa mislim da je do toga, TJ NE zelim se dodatbo zamarat googlanjem svega pogotovo ako doktor kaze da je sve uredu.
    *
    Btw, bila Danas na pregledu, sve je super, okrenut je naglavacke, to je dobro valjda? Srce super kuca, sve po mjerama uredno, Samo meni daje mjere bedrene kosti a ne duzine cijele ko vama sta ste spominjale, kaze to se tako ne mjeri.
    *
    Martina, iduci pregled mi je 17.02.
    *
    Vezano za sex, nismo zadnjih mjesec dana imali nikakav odnos, nije zabrana Al malo umor malo bolovi i sada kako stomak narastao bas cudno i meni osjetit se pozeljno i naci pozu, nekako neide spontano nego dogovorno sto onda ni nije to to, cudno je, vidim da ni njemu nije bas na takav način do odnosa. Imate neki savjet?

A čekaj tek kad se napravi Facebook grupa koliko Ce toga biti za čitanje, vjeruj mi ovo je cak i malo. Mislim znam ja se nisam mogla snaci danima nakon prelaska s foruma na grupu.
    Ako je okrenut prema dolje to je dobro Jos je bolje ako gleda u tvoju kralježnicu. Ta je poza najbolja. 
    Sad kad je tako okrenut mogla bi dosta osjećati nabijanje dolje ali to je normalno. Zato mi i hodamo ko patke u određenim tjednima predkraj.  Ali zbog toga sto nam nasa kralježnica koja je inače u obliku slova S postane skoro pa ravna.
    *
    Gabi drzi se i brz oporavak
    Naravno da ako ne možete spustiti temperaturu da cete na hitnu ili doktoru. Dok god nije previsoka temperatura i dok se skida lijekovima nema brige.
    Dobro Ce se pobrinuti tamo za tebe ne brini

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    21. Siječanj 2022. 07:37

MfrauM

Netko je pitao za potvrdu za sv Duh, mene zasad niti jednom nitko ništa nije pitao. Ali imamo fintu parkiramo u garaži, pa na lift I onda kroz onaj dugacki hodnik u trudnicku ambulantu, labos ili na kat na humanu, znači kad ideš preko garaže i lifta izbjegnem trijazu 😄. Mislim imam potvrdu i sve, sad imam i koronu ali nikad me nitko ništa nije pitao.
    Kavami se gadi od prvog dana trudnoce, a znala sam popiti na poslu pa 5xdnevno, sad me uopće ne privlači, mislim da ću na kraju prodati svoj aparat za kavu 🤭
    Korona-curke kasljem ko luda, suhi kašalj jel imate neki savjet? Jel moze što biti bebi? Bas me strah ne znam.kako ću doživjeti taj 10.2.

Topli čaj deka i naparavanje...ja sam radila i instalacije i inhalatorom ali ovo mi bilo puno bolje. Onako otvori usta i udisi topli zrak ispod deke rucnika 
    *
    Sto se kave tice isto kao i caj i svi napitci s kofeinom teinom treba paziti na a dnevni unos. 
    *
    Ja cu u ponedjeljak doktoru jer me ovaj kasalj ubija

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mama_anđela
    21. Siječanj 2022. 07:48

Jutro svima, nadam se da ste danas vecina bolje
    .
    Sretno s pregledima, cekamo lijepe vijesti
    .
    Ja sam jucer imala situaciju, posto nisam jedino jucer nosila ulozak, da mi se na bijelim gacicama ukazala neka kao svijetlo zelena mrljica, bas bas svijetla, kao da sam nekog sredstva prosula. Inace nisam imala ni iscjedka, niti sam osjetila da nesto curi tokom dana, bolova nisam imala i onda sam pomislila ipak da nije plodna voda. Odmah otisla na google da vidim, iskustva trudnica, i kazu plodna voda je bezbojna ili do mlijecno bijele boje. Tako da sam ostala pri najprvoj misli da mi je preslo nesto s farmerki, malo boje pustilo. Nemam drugog objasnjenja. Je li se vama to nekad desavalo?? Prethodnih dana sam nosila ulozak i jedino je bio iscjedak od vaginaleta, tacno se vidi da se tableta rastvorila, al cu ipak da istestiram danas nekako da znam da li je moguce da je boja presla od farmerki.

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ariel
    21. Siječanj 2022. 07:56

Mama_anđela

Jutro svima, nadam se da ste danas vecina bolje
    .
    Sretno s pregledima, cekamo lijepe vijesti
    .
    Ja sam jucer imala situaciju, posto nisam jedino jucer nosila ulozak, da mi se na bijelim gacicama ukazala neka kao svijetlo zelena mrljica, bas bas svijetla, kao da sam nekog sredstva prosula. Inace nisam imala ni iscjedka, niti sam osjetila da nesto curi tokom dana, bolova nisam imala i onda sam pomislila ipak da nije plodna voda. Odmah otisla na google da vidim, iskustva trudnica, i kazu plodna voda je bezbojna ili do mlijecno bijele boje. Tako da sam ostala pri najprvoj misli da mi je preslo nesto s farmerki, malo boje pustilo. Nemam drugog objasnjenja. Je li se vama to nekad desavalo?? Prethodnih dana sam nosila ulozak i jedino je bio iscjedak od vaginaleta, tacno se vidi da se tableta rastvorila, al cu ipak da istestiram danas nekako da znam da li je moguce da je boja presla od farmerki.

Meni se to desilo par puta ali sam skuzila da su to ostaci vaginaleta koje su malo duze unutra ostale. Isto je bilo zeleno. Mozda su sad neki djelovi tih vaginaleta nasli put do van.  Izgledalo je onako ko zeleni (isprike na izrazu) zasuseni smrklji na ulsoku. Ali da, skuzila sam da je to dio vaginalete. Ja se nebi brinula, tj. ja se nisam previse oko toga brinula. 
    Ja napokon danas navecer uzimam zadnju vaginaletu, pijem zadnju tabletu. Morma priznat da miih je vec dosta. Ne mogu vjerovat da sam dogurala do kraja 12 tjedna. Da mogu zaokruzit pricu prvog trimestra i evo krenut u drugi. Jos mi je to sve nevjerovatno. Suprug kaze da ce nas nagradit setnjom po najdrazem ducanu sa namirnicama  Posto me malo grlo boli i sinusi, a vani je zapao snijeg, da se malo prosecem i usput kupim stvari za sarmu.  U nedjelju planiram napravit svoju prvu sarmu u zivotu. Nadam se da ce uspjet 

Atina25
    21. Siječanj 2022. 08:13

Jutro cure,sretno vam danas na pregledima ♥️♥️
    Mama_anđela meni nekad zna takav iscjedak bit,onako zelenkast čak i kad se sasusi malo tako bude na gaćicama,bljak je ali nista strasno. Ako je bas fulll zeleno bit će od hlača ili nesto,ako nemas bolova i ne ponavlja se ja se ne bi brinula,ako bude opet nesto slično odi na hitnu ali mislim da je sve u redu 🙏
    Mfrau ja nisam imala covid ali sam 2 tj kasljala ko ludaaa isto tako suhi kašalj nikako iskašljati,mislila sam da će mi beba ispast koliko sam se gušila,pokupila od maloga iz vrtića neki virusni kašalj,ma uzas,uzimala sam septolete Isla, sirup od lišaja kojeg mogu trudnice,nisam iskreno vidjela neki pomak ,ali bitno da grlo nije suho da ga se vlaži i pila sam 5 l čaja kroz dan,limun med itd,bebi ne moze od kaslja nista bit..
    Gabi super da ti je bolje,sad si mirnija vjerujem i odmaraj 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MfrauM
    21. Siječanj 2022. 08:58

Demetria, Atina25 hvala curke, daaa toliko sam kasljem mislim si beba će izletit van 😵. A nista, idem si skuhat čaj, muž mi je kupio onaj bakin Atina kako si rekla i neki za trudnice iz dm-a. 
    Mama_andjela tak je i meni znalo bit od vaginaleta..
    Ariel bravooo, znaci sarma za vikend 🤤, meni se sveki ponudila sutra salje, starci nas samo zatrpavaju hranom jer sad i muž i ja lezimo 🤒🥴. 
    Javi kak je ispala! 
    Sretno curke na pregledima🤗❣

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 09:08

Jel vi imate odnose i od kojeg tjedna ste krenile. Ja sam ivf trudnica i dalje se bojim dr je rekao da moze al blokada u glavi

Teab
    21. Siječanj 2022. 09:16

Bila danas vadit upalne parametre jer ovi idioti u vinogradskoj nisu napisali kaj mi je poviseno,dobra vjest za sad jedem normalno to je plus,u pon opet iz nekog razloga na test za covid,valjda da bi mi rekli da sam negativna,i onda nadam se u utorak opet vidjet svog bebaca ako bog da i ne dode do promjena

Sretno svim curama danas na pregledima

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Leemma
    21. Siječanj 2022. 09:17

Mrvica722

Jel vi imate odnose i od kojeg tjedna ste krenile. Ja sam ivf trudnica i dalje se bojim dr je rekao da moze al blokada u glavi

Ako je doktor rekao moze, nemas brigu! 
    Ja sam isto IVF al sam imala hiper, pa su mi jajnici bili nateceni prva tri mjeseca i nisam smjela. Na zadnjem uzv (tjedan 16) je rekao da smijemo pa smo odmah to i obavili 😆
    I sve ok. 

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.