Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 11:48

Zeleni iscjedak najbolje napravit bris da se isključi bakterija, nije bas poželjan. Nemora bit nista a bit ces mirnija kad napravis bris. 
    Vrijeme mi je za bojanje kose, frizerka preporuča preljev od Keune proizvoda, mada keune ima so pure liniju bas za trudnice i alergičare al eto ona smatra da je bolje preljev. Kopka mr jrl ima amonijaka to je jos moram pitat. Kaze da mi je lakse održavat preljev.sa kojom bojom se vi farbate? 

Comming072022
    21. Siječanj 2022. 11:56

Bok cure, neaktivna sam već dugo ubila me prehlada tjedan dana sam bila u krevetu, jučer smo jedva otišli na pregled sve je super, beba raste, a kombinirani je došao super nalaz. sljedeći pregled 18.02. Dosta ste se raspisale 🤗🤗 nisam ništa pročitala budem danas i sutra. Ali svima želim odlične preglede ❤️❤️❤️

• pravnica
    21. Siječanj 2022. 12:18

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Astera
    21. Siječanj 2022. 12:21

Mrvica722

Zeleni iscjedak najbolje napravit bris da se isključi bakterija, nije bas poželjan. Nemora bit nista a bit ces mirnija kad napravis bris.
    Vrijeme mi je za bojanje kose, frizerka preporuča preljev od Keune proizvoda, mada keune ima so pure liniju bas za trudnice i alergičare al eto ona smatra da je bolje preljev. Kopka mr jrl ima amonijaka to je jos moram pitat. Kaze da mi je lakse održavat preljev.sa kojom bojom se vi farbate?

Do sad se još u trudnoći nisam farbala, ali ja radim inače blonde balayage. Za to sam čitala da je kao bolja opcija jer farba ne ide direktno na tjeme. Moja šogorica se sad u trudnoći već 3 put farbala kod frizerke s najnormalnijom farbom kojom se inače farba. Ne znam u kakvu boju se farbaš?

• EnaEna
    21. Siječanj 2022. 12:51

pravnica

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Otidji mozda nekom drugom ginekologu, cisto po jos jedno misljenje. Jedna doktorica je tako isprepadala moju prijateljicu i zeni rekla da uzme uputnicu i dodje na kiretazu, da nesto nije u redu.....da bi joj drugi ginekolog rekao posliej pregleda da je suvise rana trudnoca za bilo sta reci.
     A ona nije imala nikakvih bolova niti krvarenja. Sacekala je sedmicu dana i onda je taj drugi dr vidio da je sve u redu. I sad joj on vodi trudnocu. 
    U svakom slucaju potrazi jos jedno misljenje. Nadam se da ni ti nemas krvarenje niti bolove. 

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 13:02

Astera

Mrvica722

Do sad se još u trudnoći nisam farbala, ali ja radim inače blonde balayage. Za to sam čitala da je kao bolja opcija jer farba ne ide direktno na tjeme. Moja šogorica se sad u trudnoći već 3 put farbala kod frizerke s najnormalnijom farbom kojom se inače farba. Ne znam u kakvu boju se farbaš?

Srednje smeđe slična prirodnoj

• pravnica
    21. Siječanj 2022. 13:09

EnaEna

pravnica

Otidji mozda nekom drugom ginekologu, cisto po jos jedno misljenje. Jedna doktorica je tako isprepadala moju prijateljicu i zeni rekla da uzme uputnicu i dodje na kiretazu, da nesto nije u redu…..da bi joj drugi ginekolog rekao posliej pregleda da je suvise rana trudnoca za bilo sta reci.
    A ona nije imala nikakvih bolova niti krvarenja. Sacekala je sedmicu dana i onda je taj drugi dr vidio da je sve u redu. I sad joj on vodi trudnocu.
    U svakom slucaju potrazi jos jedno misljenje. Nadam se da ni ti nemas krvarenje niti bolove.

razmišljam da odem po drugo mišljenje, da ja budem mirnija. nemam krvarenja niti bolove. hvala na tvom odgovoru.

• EnaEna
    21. Siječanj 2022. 13:19

Nisam nesto aktivna u zadnjih par dana, ali vas pratim. 
    U potrazi sam za kolicima, bas i nije neki izbor blizanackih. 

I ja bih trebala frizeru ali jos odgadjam odlazak. Nikuda ni ne idem tako da mi je svejedno sto je malo izrasla,sakrijem rajfom ili kapom. Mada mene moja frizrka od kad je korona, uvijek prvu naruci, zna da sam bila  u postupku ivf i bas ima obzira prema meni. I u tom periodu nikoga ne narucije.

Zarazenim curama zelim brz oporavak 🍀♥️
    Znam koliko mene opterecuje eserihija. 

Meni srecom muz radi od kuce, ja sam na trudnickom bolovanju. Tako da imamo minimalne kontakte sa drugima. Jedino roditelje obidjemo ali sa maskama. 
    Proce i ovo ludilo. Kad skontamo sta smo sve prosli da bi ostala trudna, ma nista mi ne pada tesko sad, imam svoje prioritete i meni dragi i bliski ljudi me razumiju. Na druge ne obracam paznju, narod uvijek nadje nesto....sto ti ne radis, sta ce ti stalno maska bla bla bla...  Uvijek iskuliram, na glupa pitanja uvijek nadjem gluplji odgovor 😂😂😂😂

U iscekivanju sam da mi se moje bebe pocnu vise javljati.
    Nocu slabije spavam, trudim se lezati na lijevom boku pa se fiksiram trudnickim jastukom... I onda ustanem sva pokocena. Tako sa zasad jos uvijek spavam malo i na ledjima jer mi odgovara tako.
    Sretno svima na pregledima. 🥰

Samoja6
    21. Siječanj 2022. 13:20

Cure, evo javljam se smirena... 🙂 Pregled je dobro prošao, rastemo...
    Sad je veličine 12 cm, sve je u redu, maše rukicama i nogicama... Nevjerojatno je vidjeti tako malo biće od svega 12 cm!
    Idući tjedan me čeka vađenje krvi i šećer... Te pretrage se užasavam, svi kažu da je užasno... Al preživit ćemo!
    Gin kaže da ne želi da nas išta iznenadi, pa eto, idemo i to obaviti! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• EnaEna
    21. Siječanj 2022. 13:21

pravnica

EnaEna

pravnica

Otidji mozda nekom drugom ginekologu, cisto po jos jedno misljenje. Jedna doktorica je tako isprepadala moju prijateljicu i zeni rekla da uzme uputnicu i dodje na kiretazu, da nesto nije u redu…..da bi joj drugi ginekolog rekao posliej pregleda da je suvise rana trudnoca za bilo sta reci.

razmišljam da odem po drugo mišljenje, da ja budem mirnija. nemam krvarenja niti bolove. hvala na tvom odgovoru.

Otidji i smiri se. Nista se ne moze porediti sa osjecajem kad ti kazu da je sve u redu. 🍀♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.