Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    20. Siječanj 2022. 23:43

Drage cure, groupa FB, wapp nesto trece super ideja, Evo vec sat vremena citam od 726 do 742. Bome nas ima I skupi se toga. 

Teab, Gabi, drzite se I druge cure s koronom saljem potporu, ja nedavno bila virozna, preljevala se cajem I spavala koliko god mogla, temp I bolovi s lekadolom skidala. 

Sto se kave tice, jako mi fali Ali meni kava vuce cigaretu tako da odbijam I nekofeinske piti jer nakon deset godina pusenja bas je bilo Tesko stati. 

Ariel, od robe, ja koristim za van I poslovne prilike trudnicke hlace, imam place traperice, sive, crne, gore kosulje, tunike, sakoi. Nebi se nikad reklo da trudna tako u hlacama a ima onaj trudnicki Dio koji mi ugodan. U HRV malen izbor pa uzela u H&M ducanu Al zadovoljna. 

Ceska I mene trbuh cesto Al I popucao je vec I imam strije I rasteze se pa mislim da je do toga, TJ NE zelim se dodatbo zamarat googlanjem svega pogotovo ako doktor kaze da je sve uredu. 

Btw, bila Danas na pregledu, sve je super, okrenut je naglavacke, to je dobro valjda? Srce super kuca, sve po mjerama uredno, Samo meni daje mjere bedrene kosti a ne duzine cijele ko vama sta ste spominjale, kaze to se tako ne mjeri. 

Martina, iduci pregled mi je 17.02.

Vezano za sex, nismo zadnjih mjesec dana imali nikakav odnos, nije zabrana Al malo umor malo bolovi i sada kako stomak narastao bas cudno i meni osjetit se pozeljno i naci pozu, nekako neide spontano nego dogovorno sto onda ni nije to to, cudno je, vidim da ni njemu nije bas na takav način do odnosa. Imate neki savjet? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Gabi12
    20. Siječanj 2022. 23:49

Evo da se javim napokon. 
    Bila sam na zaraznoj u zgu i snizili su mi temp na 37,4.
    Sve napravili ekg,tlak itd. Zatim kad mi je bilo malo bolje poslali su me i petrovu da provjeri ginekolog bebu. Opet je mala bila aktivna i evo ja mirna. Temp i kod njih 37,4. Nalazi od krvi dobri i sve uredno. Rekli su samo puno mirovat,vode i caja. Po potrebi uzimat lupocet,mogu i od 1000 ako prede opet tak visoko. Sve u svemu sad sam puno i bolje i mirnije.

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Gabi12
    20. Siječanj 2022. 23:50

Vezano za kavu. 
    Ja sam prije obozavala nesicu. Pila bi 2,3 na dan.
    Sad samo kapucino jednom dnevno a nekad bas i drugi ak mi se zazeli. 
    Ali isto mi se u pocetku sve zivo zgadilo. I caj i kava. Sad bi samo to pila cijeli dan 😂

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Mama_anđela
    21. Siječanj 2022. 00:36

Maajaa12344

Ja sam inace veliki kavopija, cijeli dan salica kave puna. Dok jos nisam niti znala da sam trudna, odjednom me ulovilo da mi ne odgovara miris, okus nisam mogla skuziti sto mi se dogada. Prvo sam pomislila korona jer mi tako bilo kad sam ju prvi puta imala. I onda saznam da sam trudna, sve mi je bilo jasno. Prestala sam ju piti jer mi je bas mucno radila, a falila mi je. Pa sam uzela cikoriju. Par dana sam nju pila i godila mi je, no odjednom nakon nekih tjedan dana i ona mi se zamjerila. Sad atoji na polici 🙈 cajevi su mi jedini smirili zeludac i to ili dumbir ili marelica, drugo mi sve zeludac dizalo. Morao je obavezno biti toplo. Sad pak niti cajevi mi ne idu. Onda si uzmem bolero, ali iskljucivo limun ili naranca, s time da sam pocela cijediti narancu i fuuul razrijediti zbog secera, a voda obicna mi ne ide nikako. Kad malo zbrojim ja ne znam je li mi ista ode uopce 🙈🙈 jesam ga komplicirana. Biti ce ovo zaje*** bebac 🙈😂😊😊

Kroz istu fazu prolazim😅 Vise nemam volje ni za doruckom, nit ruckom, vecerom pogotovo. Slobodno mogu biti ukinuti sto se mene tice.  Bas sam kao neki cvjetic😅😅

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    21. Siječanj 2022. 00:39

Gabi, drago mi je da je zve u redu, i da su ti temp malo spustili. Cuvaj se, sada malo paznje, pij lupocet i biti ce sve u redu. Dobro je da si sve pretrage obavila i uzv da si sigurna da je sve kako treba. Bar si na tom polju mirna. Brz oporavak ti zeli.😘
    .
    Tea, bas zalosno, da covjek pozeli izbjeci hitnu na koju bi trebao zurno odlaziti, sa vjerom i nadom da ce te primiti kao nekog svog bliskog i pruziti maksimalnu njegu. Katastrofa. Brz oporavak ti zelim, nadam ae da ce apetit proraditi, da pojedes j popijes nesto fino, da se popravis i oporavis 😇😇

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

MfrauM
    21. Siječanj 2022. 00:41

Netko je pitao za potvrdu za sv Duh, mene zasad niti jednom nitko ništa nije pitao. Ali imamo fintu parkiramo u garaži, pa na lift I onda kroz onaj dugacki hodnik u trudnicku ambulantu, labos ili na kat na humanu, znači kad ideš preko garaže i lifta izbjegnem trijazu 😄. Mislim imam potvrdu i sve, sad imam i koronu ali nikad me nitko ništa nije pitao. 
    Kava mi se gadi od prvog dana trudnoce, a znala sam popiti na poslu pa 5xdnevno, sad me uopće ne privlači, mislim da ću na kraju prodati svoj aparat za kavu 🤭
    Korona-curke kasljem ko luda, suhi kašalj jel imate neki savjet? Jel moze što biti bebi? Bas me strah ne znam.kako ću doživjeti taj 10.2. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ariel
    21. Siječanj 2022. 06:56

Maja vidjela sam da smo par dana razlike i definitivno ti javim kak je prosao pregled i kak ke to izgledalo. Mozda ce kod tebe bit malo drugacije jer mene salje u jednu privatnu ordinaciju (koja ima dogovor sa zdrasrvenim) da mi to obave jer su oni specijalizirani za te preglede i imaju vrhunsku opremu. U hrvatskoj mozda drugacije.
    Danas cu malompogledat tu odjecu i kupit jesto jer ovo je postala muka. Ali dale ste mi odlicne ideje sto da trazim i hvala vam svima 🥰
    Sto se tice kave, ja ne volim kavu uopce i nikad nisam. Ali sam pila cajeve. Popijem franck irish ili bijela cokolada-kokos. To popijem jedno ujutro svakih par dana, kad mi pase. Citala sam sastav i ta vrecica ima 4% instant kave sto je nekih 2g. 😂
    Zao mi je sto vas je sve korona snasla. Ja ju na seecu nemam ali jutros sam osjetila da me grlo malo boli i grebe. Ali evo 15 min kasnije je vec bolje. 😌
    Danas sam dobila zadnju inekciju, napokon mir!
    Danas sam sanjala kako sam prokrvarila. Usred noci sam se probudila ko da me netko iglom u guzicu piknuo. Pdmah sam isla na wc i pao mi kamen sa srca da je bio samo san 😅

MMMartinaaa
    21. Siječanj 2022. 07:09

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Astera - danas ♥️🤰
    Tini_ - danas ♥️🤰
    Angie24 - 24.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    nana6 - 25.01. ♥️🤰
    AnnieP - 26.01.  ♥️🤰
    Maajaa12344 - 26.01. ♥️🤰
    Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - 27.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 28.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Atina25 - 31.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bachata - 31.01. ♥️🤰
    Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
    Suncokret - 03.02. ♥️🤰
    BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    EnaEna - 07.02. ♥️🤰 x 2
    Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
    bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM -  10.02. ♥️🤰
    Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰 
    MMMartinaaa - 10.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    21. Siječanj 2022. 07:10

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰
    Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - 17.02.
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
    Visibaba07 - za cca 4tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - … ♥️🤰
    Taubek0809 - … ♥️🤰 
    Mrvica72 - …♥️🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    zg123 - … 2x♥️🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Aristea - … ♥️🤰
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Saphire - … ♥️🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mama_anđela - … ♥️🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 16 dječaka 💙 & 16 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 688 🤰🐣

MMMartinaaa
    21. Siječanj 2022. 07:13

Jutro curke, ajme što ste se raspisale 🤓 Isprike ako mi je nešto promaknulo, valjda sam sve dopisala i upisala kako spada. 
    Baš mi je žao svih koje su bubane, koje se ne osjećaju dobro, pa zatim cure s koronom, mučninama... Nadam se da će sve proći čim čim prije i da napokon krenete uživati opušteno u trudnoći (ako je uopće moguće biti 100% opušten). 
    Sretan petak svima & sretno Astera & Tini danas na pregledima! 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.