Cure, s čim se vi štitite od dolazećih gripa i prehlada? Jel pijete šta? Oko mene svi bolesni🙈Evo ja baš jučer saznala da je žena od šefa pozitivna na koronu i sad strepim do utorka dok on ne dobije nalaze pcr-a i totalno me uhvatila panika neka..
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.
Cure, s čim se vi štitite od dolazećih gripa i prehlada? Jel pijete šta? Oko mene svi bolesni🙈Evo ja baš jučer saznala da je žena od šefa pozitivna na koronu i sad strepim do utorka dok on ne dobije nalaze pcr-a i totalno me uhvatila panika neka..
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.Cure, s čim se vi štitite od dolazećih gripa i prehlada? Jel pijete šta? Oko mene svi bolesni🙈Evo ja baš jučer saznala da je žena od šefa pozitivna na koronu i sad strepim do utorka dok on ne dobije nalaze pcr-a i totalno me uhvatila panika neka..
Kuham domaću kamilicu i mentu, onako od oka pomjesam, a nekad maticnjak i mentu.. Ako ćeš imati problema s mjehurom onda uzmi d manozu, sigurna je u trudnoći, a zbilja je top. Brzo rijesi sve bez antibiotika.
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
U prvoj T sam do 12tt pila folnu od solgara a kasnije sam kupila prenatal almagea omega 3+ (pila kad sam se sjetila) 😅Sad sam uzela u Dm-u Mivolis Mama tablete s folnom al u sastavu ima i zeljeza, vitamina B1, 2,6,12, C, D, E, magnezija i jos poneki a cijena je 37kn za mjesec dana dok je ova almagea bila oko 160kn. Svakako me ginicka svako malo salje na kks pa ako nesto bude od vitamina il minerala falilo cu uzet po potrebi
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.Cure, s čim se vi štitite od dolazećih gripa i prehlada? Jel pijete šta? Oko mene svi bolesni🙈Evo ja baš jučer saznala da je žena od šefa pozitivna na koronu i sad strepim do utorka dok on ne dobije nalaze pcr-a i totalno me uhvatila panika neka..
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.Kuham domaću kamilicu i mentu, onako od oka pomjesam, a nekad maticnjak i mentu.. Ako ćeš imati problema s mjehurom onda uzmi d manozu, sigurna je u trudnoći, a zbilja je top. Brzo rijesi sve bez antibiotika.
o hvala ti, znam da nje ima u brusnicama, onda bi i brusnice morale biti sigurne za uzimanje ovako na dnevnoj bazi.
nadam se da ću biti na doma na čuvanju pa ću se pazit
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Mislim da mi trudnice nemamo šta drugo neko uzimati ove naše vitamine i probati ojačati imunitet prehranom, što više c vitamina uzimati, matična mliječ nije loša i te stvari. Ja imam doma aqua maris pa si jednom dnedno špricnem u nos, a nije loše tu i tamo s fiziološkom otopinom progrgljati.Ja kapam fiziološku u nos i jedem mandarine. 🙈😂 Boli me grlo pa cuclam strepsils to su mi rekli u ljekarni da smijem.Kuham domaću kamilicu i mentu, onako od oka pomjesam, a nekad maticnjak i mentu.. Ako ćeš imati problema s mjehurom onda uzmi d manozu, sigurna je u trudnoći, a zbilja je top. Brzo rijesi sve bez antibiotika.o hvala ti, znam da nje ima u brusnicama, onda bi i brusnice morale biti sigurne za uzimanje ovako na dnevnoj bazi.
nadam se da ću biti na doma na čuvanju pa ću se pazit
Ja sam uzimala cistu d manozu uz breze, znam da se ne smije onda uzimati u kombinaciji s brusnicom🤔
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
Cure trebamo se bas paziti sada je najgore vrijeme jer nam je prvo tromjesečje i to je najosjetljivije. Iako nazalost od virusa i korone npr ne pomazu bas vitamini i slično. Ja trenutno pijem svaki drugi treći dan vitamin C,D od Sokrata i Cink,kad potrosim mislim da ću opet to uzet a kasnije onda mozda te vitamine koji su u jednoj kapsuli,i svaki dan uzmem filmu od Solgara jednu na dan. Puno meda, pokusavam se sta zdravije hraniti,ujutro čaj s limunom,mandarine povrće,dobro je sta me slatko uopće ne pita ali zato junk 🤦🤦🤦 uzas mogla bi pojest teglicu majoneze na dan hahaha,sad smo si upravo naručili burgere! Toliko o tome 🥴😅 ali Ok u prvoj t sam dobila jako malo kila bas me zanima sta će biti u ovoj jer startam sa 6 kila viška već.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure trebamo se bas paziti sada je najgore vrijeme jer nam je prvo tromjesečje i to je najosjetljivije. Iako nazalost od virusa i korone npr ne pomazu bas vitamini i slično. Ja trenutno pijem svaki drugi treći dan vitamin C,D od Sokrata i Cink,kad potrosim mislim da ću opet to uzet a kasnije onda mozda te vitamine koji su u jednoj kapsuli,i svaki dan uzmem filmu od Solgara jednu na dan. Puno meda, pokusavam se sta zdravije hraniti,ujutro čaj s limunom,mandarine povrće,dobro je sta me slatko uopće ne pita ali zato junk 🤦🤦🤦 uzas mogla bi pojest teglicu majoneze na dan hahaha,sad smo si upravo naručili burgere! Toliko o tome 🥴😅 ali Ok u prvoj t sam dobila jako malo kila bas me zanima sta će biti u ovoj jer startam sa 6 kila viška već.
Ja sam napravila francusku i tartar.... 😂🙈
Sutra ću zvati privatnog gin jer sam se upravo upisala kod ovog i sad sve toliko loše čitam da je to užas..
Kod mene je situacija ok, jucer nista, danas nista do sad, a sad ko smeđe mrvice na papiru.. Ne znam jel to normalno ili ne, nisam jos do sad imala iskustva, jos sad uz te komentare za ginekologa totalno ne znam šta misliti...
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
Ja isto pijem puno čaja,limuna,đumbira meda..inače imam dobar imunitet i rijekto kada sam bolesna pa se nadam da će tako i sada ostati..
Ajme Atina blago ti se,mene samo slatko traži a znam da ne smijem,em imam previše kg iovako em nije zdravo,ali zato nisam pojela ni jednu pizzu ili burger već mjesecima 😒 sutra će me odmah stavit na dijetu garant 😁😁😁Marta dali te taj ginekolog vodio kad si imala spontani?ili si baš sada prvi put bila kod njega..
Ja kombiniram privatno i soc,ali ja sam iz Rijeke tako da ti nemogu preporučit nikoga..
Možda da se prebaciš kod nekog za koga znaš da je "dobar" po iskustvima prijateljica,mame,sestre..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Marta nemoj previse čitat komentare,po onome sta ja vidim dosad čini mi se super,uzeo te ranije na pregled,primio za bilo sta do sad bilo koje pitanje. Mozda ako se prema tebi bude ponasao loše uvijek možeš naći drugoga. Nemoj se plašiti tih komentara. Moj gin je u drugom gradu,40 km udaljen 🤦 samo zato jer mislim da se u drugi državu odselim isla bi kod njega.. Predobar je i sve objasni i na sve šalje pretrage ako trazim,nekako mu vjerujem to je ono bitno al svi oni imaju previse pacijentica da se ponašaju isto kao privatnici ne mogu.
Koliko imate kila cure? Ja gledam trudničku s prvim i na pregledu s 9 tj imala sam 59 sad već 66🥴🤦 čak sam se vratila na 62 al sam tih 4 kila natukla po ljeti od hrane..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nemoj sad doživjeti da te plašim, ali u trudnoći se ne preporučuje konzumiranje Strepsils pastila jer su glavne djelatne amilmetakrezol i diklorobenzil alkohol, čudi me da ti je netko u ljekarni preporučio baš njih. Neće vjerojatno koja pastila napraviti veliku štetu, ali bolje ih prestani uzimati jer djelatna tvar prolazi kroz posteljicu, a prvo tromjesečje je u pitanju. Niti jedne od tih "popularnijih" pastila se ne preporučuju u trudnoći jer imaju djelatne tvari koje reagiraju na cijeli organizam, ne neko područje pa samim time djeluju i na posteljicu.
Smiješ ISLA pastile, one su sigurne u trudnoći i za vrijeme dojenja. Nekom i ne pomažu baš, ali barem su sigurne. ❤️
Nadam se da će ti brzo biti bolje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji