Pozdrav curke!
Ima li koja da se susrela s kondilomima u trudnoci? Znaci od travnja ove godine muku mucim s njima. Povukli su se i sad su opet tu vjerujem od pada imuniteta tijekom trudnoce. Htjela sam koristiti maticnu mlijec za dizanje imuniteta jer izmedu ostalog imam i ureaplazmu, ali nalazim oprecna misljenja. Kondilomi su sitni i nisu izrazeni pa mi je ginicka samo rekla da mazem gelom Papilocare, ali nista on ne radi. Uglavnom, snasle su me bestije pa ako netko ima neki prijedlog slusam jer me ovo sve umara 😞 🥺 s trudnocom je hvala Bogu za sad sve ok.
Pozdrav curke!
Ima li koja da se susrela s kondilomima u trudnoci? Znaci od travnja ove godine muku mucim s njima. Povukli su se i sad su opet tu vjerujem od pada imuniteta tijekom trudnoce. Htjela sam koristiti maticnu mlijec za dizanje imuniteta jer izmedu ostalog imam i ureaplazmu, ali nalazim oprecna misljenja. Kondilomi su sitni i nisu izrazeni pa mi je ginicka samo rekla da mazem gelom Papilocare, ali nista on ne radi. Uglavnom, snasle su me bestije pa ako netko ima neki prijedlog slusam jer me ovo sve umara 😞 🥺 s trudnocom je hvala Bogu za sad sve ok.
Imamo isti termin. 😁 nazalost nemam iskustva s nikakvim bestijama osim sa candidom. Nemogu ti tu pomoci . Mozda ce druge znat vise. Sretno
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Pozdrav novim curama i čestitke na svim uspješnim pregledima! 😁💜❤️💙🎉🎉
Meni se jutros vratila nešto energije i baš sam sretna danas, čak sam uspjela napraviti kolače i uraditi nešto posla po kući 😁😁🎉🎉
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Hvala cure na podrsci!
Lijecimo se oboje sto se tice ureaplazme i nemamo odnose, a muz nema kondilome, nit ih je imao. Ja partnera nisam mijenjala otkad sam s njim, tako da je moguce da imam hpv od nekad prije, ali da se nedavno aktivirao ili je on asimptomatski nosioc. Nemam pojma evo luda sam. Dobro je pa ih nema unutra, to bi bio problem za porod, a ovako se ginicka ne zabrinjava, samo mene to izluduje 😞
Poison_Ivy Ti si iz Pazina? Vidim da nas dosta iz Istre ima
Da daa
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Da ponovim jer sam borila muke sa mucninama i povracanjem u nadi da cu kojoj pomoci. U ljekarni lizalice sa djumbirom i metvicom, pomazu najozbiljnije. Ako povracate kao ja, rehidromix da si nadoknadite elektrolite, brdo juhe i pereci.
I da u mulleru imate full dobre grudnjake za trudnice i dojilje, 100 kn su. Bijeli i crni.
Kao topici su, samo se kopcaju. Ja vec godinama ne nosim grudnjak nego ove bez zice (posto sam ravna ko daska) sad kad su na 0 tocke pocele rasti, onda sam si uzela ove. M mi je sad taman, i uzela sam si L.
Eto nadam se da sam pomogla 😁😁
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Da ponovim jer sam borila muke sa mucninama i povracanjem u nadi da cu kojoj pomoci. U ljekarni lizalice sa djumbirom i metvicom, pomazu najozbiljnije. Ako povracate kao ja, rehidromix da si nadoknadite elektrolite, brdo juhe i pereci.
I da u mulleru imate full dobre grudnjake za trudnice i dojilje, 100 kn su. Bijeli i crni.
Kao topici su, samo se kopcaju. Ja vec godinama ne nosim grudnjak nego ove bez zice (posto sam ravna ko daska) sad kad su na 0 tocke pocele rasti, onda sam si uzela ove. M mi je sad taman, i uzela sam si L.
Eto nadam se da sam pomogla 😁😁
Ja iz LC waikikija i ne nosim grudnjak 🤦🏻♀️
Premda ponekad obucem obicni kad odem na posao jer tih 5h ne dojim sigurno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobrodošle nove curke. Kad je već netko spominjao termine, ima koja da je 15.06.?🙂
Jaaa 😊😊
Super, meni je sutra točno 16 tjedana, ova trakica mi kasni jedan dan😁
Meni je isto tako sutra 16+0 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hvala cure na podrsci!
Lijecimo se oboje sto se tice ureaplazme i nemamo odnose, a muz nema kondilome, nit ih je imao. Ja partnera nisam mijenjala otkad sam s njim, tako da je moguce da imam hpv od nekad prije, ali da se nedavno aktivirao ili je on asimptomatski nosioc. Nemam pojma evo luda sam. Dobro je pa ih nema unutra, to bi bio problem za porod, a ovako se ginicka ne zabrinjava, samo mene to izluduje 😞
Tako je i mene.. nemam kondilome ali hpv se aktivirao.. to svi imamo u sebi i zbog stresa, pada imuniteta dođe do aktivacije hpva i zato nastaju problemi. Nekome padne imunitet npr aktivira se hpv , ni ne zna, prenese se , mozda se imunitet digne i nema.nikkavih problem, a možda stvara ogroman problem...
Drzim fige da sve prode u redu, cim ih nema unutar dobro je bitno je da je sa trudnoćom sve u redu, a ostalo će se sredit nakon poroda... Tak sam si ja zamislila u glavi i druge nema jer ako nastavim sa zivciranjem bit ce mi puno gore 😕
Dobrodošle nove curke. Kad je već netko spominjao termine, ima koja da je 15.06.?🙂
Jaaa 😊😊
Super, meni je sutra točno 16 tjedana, ova trakica mi kasni jedan dan😁
Meni je isto tako sutra 16+0 😊
Nas tri isti termin?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji