Pozdrav svima 🙋♀️ prikljucujem se i ja vasoj maloj grupici, trenutno sam u 15tt i bas sam bila na pregledu i sve je super. To mi je druga bebica, prva je navrsila 10mjeseci prije nekoliko dana 🥰 Mucnine i povracanja mi i dalje traju, u prvoj trudnoci su mi trajale do 28tt tak da mislim da bu i sad tak. Termin poroda mi je 27.6.❤️
Dobro dosla! Dijelimo termin 😁🥳Leemma i TheTina i ja skupa s vama, 27.06.2022.🥳
🥳🥳🥳🥳🥳
Pozdrav mameee... Da se prikljucim i ove godine u grupu, stariji sin ima 1god i 6mj i evo sad smo na samom pocetku trudnoće, danas 6+4 i u petak idemo na prvi pregled. Mene zanima samo da li se koja mama susrela s losim papa testom prije trudnoće, odnosno cin 2 + hpv? Kako je trudnoća prošla, da li je bilo kakvih posljedica za bebu? Znam da ce mi se više rec moja dr ali do petka ću umrijeti od brige, pa ako koja mama ima iskustva, molim da me bar malo utješi ..
Dobrodošle nove curke. Kad je već netko spominjao termine, ima koja da je 15.06.?🙂
Jaaa 😊😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Novaamamaa23, dobro došla ❤️
Što se tiče papa testa, nisam imala osobno iskustvo, ali je imala bliska prijateljica. Trudnoća je prošla dobro (CIN 3 je bio u pitanju i hpv). Cijelu trudnoću koristila je lijekove, a operirana je nakon što je rodila. Cerviks joj je operativno tada nakon poroda dosta skraćen tako da je mislila da drugog djeteta neće ni biti ali 3 godine kasnije teudna i rodila zdravog dječaka, naravno uz strogo mirovanje cijelu trudnoću. Što se tiče terapije tijekom trudnoće, zaista ti ne znam reći što kako i na koji način, ali ono što tebe zanima je je li sve bilo u redu, a to znam da je, tako da samo slušaj liječnike i čuvaj se.
Dobrodošle nove curke. Kad je već netko spominjao termine, ima koja da je 15.06.?🙂
Jaaa 😊😊
Super, meni je sutra točno 16 tjedana, ova trakica mi kasni jedan dan😁
url=https://lilypie.com]
Novaamamaa23, dobro došla ❤️
Što se tiče papa testa, nisam imala osobno iskustvo, ali je imala bliska prijateljica. Trudnoća je prošla dobro (CIN 3 je bio u pitanju i hpv). Cijelu trudnoću koristila je lijekove, a operirana je nakon što je rodila. Cerviks joj je operativno tada nakon poroda dosta skraćen tako da je mislila da drugog djeteta neće ni biti ali 3 godine kasnije teudna i rodila zdravog dječaka, naravno uz strogo mirovanje cijelu trudnoću. Što se tiče terapije tijekom trudnoće, zaista ti ne znam reći što kako i na koji način, ali ono što tebe zanima je je li sve bilo u redu, a to znam da je, tako da samo slušaj liječnike i čuvaj se.
Hvalaaa ... To mi je bitno da je bilo sve u redu . A da li je rodila vaginalno ili carskim ?
16.6
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure, konačno i ja obavila pregled. Šećer mi je kao i Ini 5,2. Beba je za 4 dana manja prema uzv. Je li kojoj od vas tako bilo? Kaže dr. da je sve u redu. Hvala Bogu što je tako i daj Bože da bude sve o.k. i dalje.
Ne znam kak je kod drugih cura, al meni je svaki put drugačije nego po M. A i inače imam duže cikluse za npr 3, 4 dana pa ono. Do sad je jednom beba bila točna na dan, ne znam varira to 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Meni je na zadnje receno datum po uzv 29.5. jer je beba veca a po zm mi je 5.6.
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰