Cure koje ste stavljene na dijetu od 1800 kalorija, jeste prije unosile vise? Ja mislim da iako jedem puno, da ne pojedem za 1800 kalorija. Ovako sam dosta aktivna i idem u teretanu, prije sam se borila s kilama i stavila sam to pod kontrolu pa mi se cini da ni sad ne pojedem vise od 1500. Znam da je to premalo neki puta, ali ne jedem visoko kaloricnu hranu cesto. Vjerojatno iz navike. Ali isto tako bozavam secer i sve slatko, pa jedem dosta slatkog. Kaos znam
**
marimare ja planiram radit skroz do kraja. Ja sam programerka i mogu radit od doma ili ici u ured, nema smisla da ne radim. Planiram reci sefovima da sam trudna kad prode 12tt jer sam po zakonu onda skroz zasticena (ja sam u Austriji pa tu drugacije funkcionira). Sad sam i povisicu dobila pa mi trebaju minimalno 3 place da mi se racuna porodiljni. Ali moji sefovi su toliko dobri, da ako ih zamolim da bi radila na malo manje stresnim projektima jer sma trudna, oni ce to uvazit. Tako da radim sve do mjesec i pola pred termin (mislim da je tocno 45 dana). Osim ako mi doktor zabrani i prepise strogo lezanje, ali mislim da do toga nece doc - nadam se.
**
Danas putujem za hrvatsku, 450 km do RH. Vec vidim kako cemo morat 100 puta stat da pisam i razgibam se. Put ce nam trajat sigurno sat i pola duze pripremila sam si krekere i sok, da izdrzim put. evo jastuk je isto spreman, mozda pola prespavam.
Jutro cure.
Mene trtica uzasno boli, ne stalno ali kad ležim pa se okrećem ili duže sjedim, koma.
Isto mi se događa kad sjednem neki čudan osjećaj dolje ono ne znam ni opisati to, nije bol, ali kao de prođe neka laganija bol, ne znam 🤷♀️ jel ima koja da joj se to događa?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro cure!
Cestitam na urednim pregledima i sretno svima danas
Teab mozda prodjes samo s antibiotskim kapima. Uzimaj parcetamol protiv bolova, nemoj se libiti, jer uho boli ko sam vrag, posebno po noci.
Marta do prije 10 dana bi jedva izdrzala sjedenje dok pojedem, stalno bi bio pritisak. Sad mi je lakse, mogu napokon duze sjediti, ali opet povremeno strecne. Sve je to normalno, pricala o tome jucer s ginekologicom.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Mary10 ne brini oko gubljenja kg, gubiš ti nije beba, beba ima sve što joj treba. Uglavnom u 2 prethodne trudnoće ja sam gubila po 5kg u prva 4mj, to se kasnije nadoknadi. A bebe su mi uvijek bile -2tj jer su moje ovulacije šarolike, a ciklusi dugi.
Sorry cure što upadnem ovako stihijski, ne stignem pratiti od a do ž a volim biti dio teme.
Uglavnom najstarija cura mi danas ima rođendan pa smo oko toga angažirani!
Sretno svima na pregledima!
Hvala cure, kao i uvijek me umirite 😁
Danas je pregled i nadam se da ce sve biti super obzirom na gubitak kg i koronu.
..
Martina nadam se da će roditelji proći dobro bez ikakvih posljedica. Samo pazite i reagirajte na sve promjene. Što se tiče korone u trudnoći, evo ja kad sam ostala pozitivna prije 2 tjedna ginekolog me stvarno umirio jer je rekao da je imao preko 50 trudnica i da su sve prosle s blagim oblikom a rodile zdravu djecu. Ja sam to konačno ostavila iza sebe.
..
Ariel sretan put kući. Vjerujem da je bez obzira na veliki put i napor ipak lijepo biti kući u ovo vrijeme 😁
..
Sretno na pregledima danas cure 😁😁
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Jutro cure 😊
Ja odspavala do sada 🥰
Sretno danas na pregledima..
Ja od ovog tjedna ne radim više i baš uživam u svakom danu 🤗
Ariel sretan put 🍀
Cure koje ste mučite sa gljivicama,probajte izbacit kako je netko već i napisao slatko,šećere,ali i bijelo brašno,gljive se time hrane.Isto vam je dobro uzet neki vaginalni probiotik,to je prirodno i može se u trudnoći tipa lactogy kapsule ili slično..mene to spasi.
Ja popijem to tu i tamo u kada nemam gljive kao preventivu..
Mmaartina nadam se da nisi pokupila coronu..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Didi iskreno se nadam,i popila sam lupocet od 1000 al nije bio od neke ekstra pomoci,iskreno sto god dobila samo da prode imam osjecaj kao da me u trudnoci boli vise nego prije kad mi je znalo bit upaljeno
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Dobro jutro curke!
Sretno danas s pregledima, rodjendanima, pecenjem kolaca, putovanjima, mucninama i bolovima (da ih ne bude, jel) 😁❤
Za dolje svrbuckanje (s kojim se cesto borim), preporucam Aromara Gynopro ulje na prirodnoj bazi. Moze se koristit svakodnevno za odrzavanje flore i higijene, a pomaze i kod upala. Pise da se moze stavit i na dnevne uloske, njih smo bas jucer spominjale :)
Ja ga koristim zadnja 3 mjeseca i bas imam dojam da je manje tih problema! 👌
Sto se tice mazanja trbuha, ja ga mazem od prvih dana trudnoce. Kako sam razvila hiperstimulaciju, kad se mrvica primila u 3 dana sam dobila 6 kila i 15 cm u trbuhu. 🥵 Odmah sam se krenula mazat, stavljam jednom dnevno ulje (bademovo ili mustelu) i jednom dnevno mlijeko za tijelo.
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Još jedno pitanje cure vezano za mini i anomaly scan. Radi li ga svaki ginekolog ili je potrebna neka posebna oprema?
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Dobro jutro curke!
Sretno danas s pregledima, rodjendanima, pecenjem kolaca, putovanjima, mucninama i bolovima (da ih ne bude, jel) 😁❤
Za dolje svrbuckanje (s kojim se cesto borim), preporucam Aromara Gynopro ulje na prirodnoj bazi. Moze se koristit svakodnevno za odrzavanje flore i higijene, a pomaze i kod upala. Pise da se moze stavit i na dnevne uloske, njih smo bas jucer spominjale :)
Ja ga koristim zadnja 3 mjeseca i bas imam dojam da je manje tih problema! 👌
Sto se tice mazanja trbuha, ja ga mazem od prvih dana trudnoce. Kako sam razvila hiperstimulaciju, kad se mrvica primila u 3 dana sam dobila 6 kila i 15 cm u trbuhu. 🥵 Odmah sam se krenula mazat, stavljam jednom dnevno ulje (bademovo ili mustelu) i jednom dnevno mlijeko za tijelo.
To ulje je sigurno u trudnoći? I gdje ga mogu kupiti?
Hvala na savjetu, ti pripravci na biljnoj bazi uvijek dobro dođu 🎉🤗
Još jedno pitanje cure vezano za mini i anomaly scan. Radi li ga svaki ginekolog ili je potrebna neka posebna oprema?
Mislim da bi svaki dr morao to raditi, radi se normalan uzv, ali jako detaljno gleda i mjeri 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji