Cure moje drage,
Ja i dalje povracam. Mucnine su mi i bolovi u zeludcu sada jace nego ikad.
Upravo sam stala na vagu i u 3 mjeseca izgubila 2,5kg. Ne mogu dočekati sutrašnji pregled. Prvi put da sam baš baš zabrinuta.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Kakvih iskustva imate sa slobodnom tekucinom u douglasu i hematomom? Bas sam zabrinuta 😩
Nisam vas stigla procitati ali evo da podijelim iskustvo s jucerasnjeg pregleda. Dakle, jucer me soc ginek napala sto sam isla kod privatne ginek. Sat vremena mi je govorila nebuloze. Tipa, kako tako nema konekcije izmedju pacijenta i dr, da svak vodi na svoj nacin bla bla. I ja kazem kako ste me narucili za 5 tjedana zabrinula sam se je li sve ok i htjela sam provjerit, a ona meni na to pa sto bi ti i da nije bilo ok, to je sve u Bozijim rukama. Mislim toliko toga je bilo da je to prestrasno. A ne mogu se svadjat s njom jer je trebam pitati iduci put komplikacije. I sad ne znam hoce li mi ih htjet dat. Plakala sam iza pregleda ko kisna god. A inace sam strasno emotivna u ovoj trudnoci. Ne znam sto cu iduci put ako mi ne da komplikacije. Inace, sve je u redu s bebicom ali eto nisam se uspjela veselit zbog ove ludjakinje.
Shvaćam da te potreslo to ali zanemari.
Jednostavno nemoj reći da ides privatno i to je to
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bas mi je zao citati kako se mucite s ginekolozima. Takvo ponasanje u radu s ljudima, a kamoli s trudnicama, je pretuzno i nehumano 😥
Ja isto kao Lovely, vodim trudnocu privatno, a soc. ginica nit vidim nit cujem. Prek sestre dobijem recepte, uputnice i doznake, sto god mi treba.
Da skocim na drugu temu, prije 2-3 tjedna sam se uclanila u Novalac Klub i upravo su me u sanducicu docekale PRESLATKE sarene kartice za fotkanje bebe. Ima raznih - brojeva za oznaciti mjesece, objava spola, moj prvi zubic, moj prvi osmijeh itd itd. Medene su! 🤩🥰
Ja sam se isto učlanila pa nista
*
I da, nitko mi nije odgovorio za ovu glukozu 5.7. Imala neka? Šta je rekao ginekolog na to?
Je to od ogtt test ili obicns krvna slika?
*
Ja sam zaboravila napisati da mi je pregled 27.12. , radim kombinirani kod svoje ginekologice.
Ja idem kod svoj soc. ginekologice, 45km u drugi grad, dosta sam zadovoljna s njom. U mom gradu ima samo jedna doktorica ali užas je.
Baš sam se sad prijavila na Novalac i Maminu škrinjicu, vidim da imaju paketiće neke koje šalju. Vidim da La roche posay više nema baby club. Ili nisam dobro vidjela? Gdje ste se vi do sad prijavile?
Imas listu tj broj stranice ispod termina pregleda
*
Kakvih iskustva imate sa slobodnom tekucinom u douglasu i hematomom? Bas sam zabrinuta 😩
Kad imas pregled?
Evo jedna poznanica je to imala na početku trudnoće pa je hitno operirana jer su mislili da je vanmatericna pa onda ipak uredna trudnoca.
Tako da ako te sto brine zovi ginekologa
*
Cure,
Upravo me zvala mama da je tata napravio kućni test na covid i pozitivan je.
Jučer je krenuo imati prve simptome, a mi smo se zadnji put vidjeli u nedjelju. Nismo se grlili, ljubili ali smo bili zajedno u istoj prostoriji.
Svi smo cijepljeni (oni, ja i moj dragi), ali sam svejedno u panici, bas se jako jako bojim. 🥺 I radi sebe ali i radi njih.
Za sada dečko i ja nemamo nikakve simptome, a ni moja mama. Tata ima kao prehladu.
Jeste počele mazati svoje trbušcice s nekim kremama ili uljem? 🤔😁
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Martina nije da cu bit od pomoci al eto moja frendica pozitivna na covid nije cjepljena i u 6 mj,ima slabu temp i boli je glava al to.je to tako da ako uopce dobijete jer nemora bit da budete trebala bi bit lagana i bez prejakih simptoma,sretno
BabyM mazem ga od pocetka uljem od melema za trudnice,za strije mi je jos rano rec kad se busa jos ne vidi ljepo
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰