Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    22. Prosinac 2021. 06:29

MMMartina tako je bilo kod mene. Seka i njezina djeca su bili pozitivni na Covid. Moja mama stalno cuva malisane i s njima je. Ja sam tak dan dosla k njima iz Austrije i druzula sam se s mamom i tatom. 4 dana kasnije mi je mama rekla kak su i oni pozitivni a cijepljeni. Ja tad jos nisam bila cijepljena ali suprug i ja nismo dobili covid. Testirali smo se svaki dan. Tako da nemoj prerano brinut. Budi doma, strpi se par dana i vidjet ces. Moze but da neces dobit covid.

Ariel
    22. Prosinac 2021. 06:37

Jutro curke. Sretno sviiiima danas 😍
    Ja se ne mazem nicim po trbuhu zbog inekcija koje pikam ujutro. Imam male ranice i masnice po trbuhu, ne mogu se natjerat jos i mazat nesto. Prijateljica mi je dala nesto od walede za strije, kaze da je super ali da je potrosila samo pola - pa je meni dala ostatak jer je navodno jako skupo. 
    **
    Nefertiti ja sam godinama imala provlema sa upalama, peckanjem, svacim. Bez canestena doma nebi mogla biti. Cim bi uzela antibiotik dobila bi gljivice. Uzas. Tako da skuhala bi puno caja od kamilice i oprala bi se dolje u bideu sa jako mlakim cajem od kamilice. Prvo bi oprala sa sapunom za intimnu njegu, pa cajem i na kraju bi namazala sa canestenom. Nosila samo pamucne gace bez ulozaka i to bi mi puno pomoglo. Ali na kraju bi uvijek dobila vaginalete lijek. 

MMMartinaaa
    22. Prosinac 2021. 07:18

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Chappie - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - danas ♥️🤰
    Nefertiti - danas ♥️🤰
    Ariel - danas ♥️🤰
    Mary10 - danas ♥️🤰
    Pepika - danas ♥️🤰 (D)
    Ninnek - sutra ♥️🤰 (D)
    LalaPo - sutra ♥️🤰
    kristinka9 -sutra ♥️🤰 (D)
    Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica20 - 27.12. ♥️🤰
    petra_pan - 27.12. ♥️🤰
    AnnieP - 27.12. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 28.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - 29.12. ♥️🤰
    Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
    Anushka - 04.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 04.01. ♥️🤰
    missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
    Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
    marta96 - 11.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 11.01. ♥️🤰
    Aristea - 11.01. ♥️🤰
    Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
    MfrauM -  13.01. ♥️🤰
    Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 17.01. ♥️🤰
    Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    IK_26 -  17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

MMMartinaaa
    22. Prosinac 2021. 07:19

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
    MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    Hrabrica - za cca 1tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    nina_ - za cca 1tj ♥️🤰
    Visibaba07 - za cca 4tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - … ♥️🤰(C)
    Loza - … ♥️🤰
    Maajaa12344 - … ♥️🤰
    Lisa_ - … ♥️🤰
    Mallla - … ♥️🤰
    Tini_ - … ♥️🤰
    Tonkica - … ♥️🤰(C)
    Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    ar5 - …  ♥️🤰
    MmmartinaO - … ♥️🤰
    gelkor45 - … ♥️🤰
    Dreams - … ♥️🤰
    zoeeuzoee - … ♥️🤰
    Mrvica72 - … ♥️🤰
    XoXo -  … ♥️🤰
    Lisa_ - … ♥️🤰
    Comming072022 - … ♥️🤰
    Principessa007 - … ♥️🤰
    Micicaaa - … ♥️🤰
    TonkicaPrrr - … ♥️🤰
    marimare - … ♥️🤰
    nanida - … ♥️🤰 (D)
    Ayzis - … ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - … ♥️🤰
    Tonia♥️ - … ♥️🤰 

UKUPNO: 11 dječaka 💙 & 10 curica 🌸
    Popis poklona za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅

MMMartinaaa
    22. Prosinac 2021. 07:20

Ariel

MMMartina tako je bilo kod mene. Seka i njezina djeca su bili pozitivni na Covid. Moja mama stalno cuva malisane i s njima je. Ja sam tak dan dosla k njima iz Austrije i druzula sam se s mamom i tatom. 4 dana kasnije mi je mama rekla kak su i oni pozitivni a cijepljeni. Ja tad jos nisam bila cijepljena ali suprug i ja nismo dobili covid. Testirali smo se svaki dan. Tako da nemoj prerano brinut. Budi doma, strpi se par dana i vidjet ces. Moze but da neces dobit covid.

Hvala ti na odgovoru, zbilja se nadam da ćemo i mi tako proći. A i zabrinuta sam naravno i za roditelje, jer su kronični bolesnici, pa sam se nasekirala. 

MMMartinaaa
    22. Prosinac 2021. 07:23

Dobro jutro svima! Želim svim curkama sreću na današnjim pregledima, puno vas ima 😍😍😍
    Ja sam se bila prijavila na Rodinu malu školu dojenja, jučer je bio online tečaj, i stvarno je bilo odlično. Ja bi svakome preporučila. Tek kasnije sam saznala da oni to održavaju u prosjeku svaki drugi mjesec, pa ako koga zanima, popratite si njihovu stranicu za sljedeće termine. Da sam znala, išla bi malo kasnije u trudnoći, ali možda odem poslušati još jednom...
    Poslat će svim sudionicima PPT, pa sam mislila dignuti prezentaciju na drive i podijeliti ovdje link. Ima jako puno korisnih informacija. 

Mallla
    22. Prosinac 2021. 07:52

Nefertiti

I da, nitko mi nije odgovorio za ovu glukozu 5.7. Imala neka? Šta je rekao ginekolog na to?

Ja imala u prošloj trudnoći. Dobila uputu bit na dijeti 1800 kcal i vadila tromjesečni prosjek šećera koji je bio u redu. Zapravo sam noc prije tog 5.7 budala pojela sardinu iz konzerve umjesto npr. Jabuku 🤣 uglavnom nije bila neka frka ni panika samo sam morala malo bolje pazit što jedem. Radilo se od 5-6 obroka dnevno, obavezno da se ne dozvoli šećeru prejako padanje!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    22. Prosinac 2021. 07:54

Maajaa12344

Evo i mene s pregleda…ne znam kako se osjecam, zbunjeno…cas sretna, cas placem, cas zabrinuto….ludost😁 ugl danas sam 7+0, a na ultrazvuku prikazuje 6+6. Veliki smo 0,9mm. Zabrinuta sam malo jer mi je rekao da imam dosta slobodne tekucine i neki kao hematomic mali. Odmah mi otvorio bolovanje i dao Utrogestan. Da budem iskrena, zaboravila sam kako se pije, samo sam zapamtila da tri puta na dan. Nesto je govorio ako mi bude mucno onda vaginalno jednu, drugo oralno… Sve sam tad znala, izasla iz ordinacije o mozak bye, bye. Kontrola za 2 tjedna. Moram sve zivo paziti, taman sam se napekla svih mogucih kolaca i sad ne smijem niti probati 🥴
    Ne znam sad sto da mislim, zabrinuta sam, nadam se da ce sve to biti ok.
    Svima cestitam na lijepim pregledima!!

Ja inace idem kod soc.ginekologa i divan mi je, njezan, sve sto pitam kaze, objasni sve…. Samo eto problem je moj trudnicki mini mozak kojemu informacije ocito brzo odleprsaju u zaborav 😅

A jel si zapamtila gdje je hematom, iznad ili ispod bebe. Inače hematomi se često znaju apsorbirat tj nestat pa ti od srca to želim. A ako ga je nazvao hematomčić, umanjenica vjerujem da nema nikakve frke oko toga...samo eto sada pazi, ne nosaj i ne poteži ništa!

Mallla
    22. Prosinac 2021. 08:00

Mary10 ne brini oko gubljenja kg, gubiš ti nije beba, beba ima sve što joj treba. Uglavnom u 2 prethodne trudnoće ja sam gubila po 5kg u prva 4mj, to se kasnije nadoknadi. A bebe su mi uvijek bile -2tj jer su moje ovulacije šarolike, a ciklusi dugi.
    Sorry cure što upadnem ovako stihijski, ne stignem pratiti od a do ž a volim biti dio teme.
    Uglavnom najstarija cura mi danas ima rođendan pa smo oko toga angažirani!
    Sretno svima na pregledima!

Teab
    22. Prosinac 2021. 08:01

Nisam se javljala bas previse jucer ovo uho me dokrajcilo,cestitke curama na pregledima i vidim da vas je puno na pregledima pa sretno danas svim curama🙂

Ja iskreno jedva cekam doktora jer nis od uha spavala nisam,cak muz hitnu zvao jer ja vise od bolova pricat nemrem,mislim da mi nekak antibiotik ne gine 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.