Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    15. Prosinac 2021. 18:41

Cestitke curke na dobrim pregledima!! 
    Popis stvari je odlican, hvala :)! 
    Ja danas saaamo lezim, i cekam sutra svog ginekologa ko napeta puška 😄.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• XoXo
    15. Prosinac 2021. 19:03

Atina25

XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..

Od jednog računovođe sam čula da je moguće vratiti se na posao i imati minimalno dvije platne liste s punom plaćom i tako si osigurati puni iznos plaće prvih šest mjeseci rodiljnog.

Plaća mi je gotovo duplo veća od komplikacija 🙄

ljubičica
    15. Prosinac 2021. 19:31

Princess_Mimi

Čestitke svima na urednim pregledima ☺️
    Jedan dan me nema i jedva pohvatam sve, baš nas puno ima i to mi je super 🥰

Nego, ima li još koja od vas čudne snove? Ja u zadnjih par dana takve gluposti sanjam da je to čudo 😂😅

Imam! Nevjerojatne snove. Nekidan sam sanjala da se selim na drugi planet, zatim da sam opasni super špijun, jučer da čekam audijenciju kod britanske kraljice da primim odlikovanje🤣 I još svašta al ne sjećam se svega..😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    15. Prosinac 2021. 20:16

Ja sam sanjala da skacem na glavu u bazen i da sam to radila u slow motionu i da su mi se svi divili 😂

Atina25
    15. Prosinac 2021. 20:18

XoXo

Atina25

XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..

Od jednog računovođe sam čula da je moguće vratiti se na posao i imati minimalno dvije platne liste s punom plaćom i tako si osigurati puni iznos plaće prvih šest mjeseci rodiljnog.

Probaj se onda više raspitati mozda na neku foru mozes dobit da ti se gledaju samo 2 platne liste sa ne 6:) mozda postoji neka caka koju meni moja nije rekla 🤦 i da i moja je bila tako tada veća tako da mi se nikako nije isplatilo vraćati na 2-3 mjeseca..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Astera
    15. Prosinac 2021. 20:40

Pozdrav svima! Nova sam na forumu i imam pitanjce.
    Trenutno sam 10+4 i sve je u redu. Jedino, dobila sam nalaze TORCH infekcija, a ono zbog čega se moram javiti infektologu je visoka avidnost na toksoplazmozu (IGG 201, IGM negativan). Ginićka me šalje da utvrdimo jesam li preboljela toxo unutar ovih 2 i pol mjeseca, iako je meni to malo čudno jer mislim da bi onda i IGM bio pozitivan. Također nisam preboljela CMV što mi je ful čudno s obzirom da radim s klincima pa me to isto malo zabrinulo što ako baš upecam tijekom trudnoće 🙄
    Uglavnom ima li netko slično iskustvo? 

Demetria
    15. Prosinac 2021. 20:57

bubamara19

Da se javim s pregleda 🤗 Bebac je super, sve se razvija kako treba, bio je jedino malo u cudnom polozaju pa nismo mogli raditi 3D tj kaze doktorica da se ne bi dobro vidjelo. Imam dvorogu maternicu i nekako je gurnuo glavicu u taj drugi ‘rog’ sto kaze da je super jer se siri onda sve skupa, tak sam bar ja shvatila… I da, osjecaj me ipak prevario i dobiti cemo deckica, pisonja se dosta dobro vidio 😂 ❤️

To ti onda prirodnim putem moze "ispraviti" rog koliko sam ja do sada čula i pročitala tuđa iskustva.
    Sretno i cestitam

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    15. Prosinac 2021. 20:59

XoXo

Atina25

Ne ako prelazi onaj njihov iznos.

*

Demetria
    15. Prosinac 2021. 21:04

Naprimjer

XoXoOd jednog računovođe sam čula da je moguće vratiti se na posao i imati minimalno dvije platne liste s punom plaćom i tako si osigurati puni iznos plaće prvih šest mjeseci rodiljnog.

Naprimjer meni je manja od komplikacija i sada imam dvije plaće (10 i 11 mjesec) i par dana radnih u treće mjesecu (prosincu) od završetka rodiljnog i mogu na komplikacije.
    Doduše neću jer je sve u redu i uzasno mi je to malo novca.

*

Teab
    15. Prosinac 2021. 21:46

Curke s koliko tj je najbolje prijavit se na trudnicki tecaj a da nije ni pre rano i u krajnjem slucaju pre kasno?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.