Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    15. Prosinac 2021. 17:28

Čestitke svima na urednim pregledima ☺️
    Jedan dan me nema i jedva pohvatam sve, baš nas puno ima i to mi je super 🥰

Nego, ima li još koja od vas čudne snove? Ja u zadnjih par dana takve gluposti sanjam da je to čudo 😂😅

marta96
    15. Prosinac 2021. 17:52

Visibaba07

Atina25

XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..

Jesi sigurna da je tako? 🤔
    Jer ja sam bila na komplikacijama u 7 i 8 mjesecu po tjedan dana,zbog spontanog.Sada mi je rekla knjigovođa da te komplikacije koje sam dobila neće ući u prosjek za ove sada koje otvaram.Znači na onom r1 obrascu bit će mi samo plaća za 7 i 8 mjesec bez tih komplikacija..
    Ja sam mislila da ako otvaraš i zatvaraš komplikacije da taj mjesec koji si na komplikacijama ti se broji kao 0 jer imaš samo bolovanje taj mjesec a ne plaću…
    Nisam sigurna stvarno,samo kažem primjer.
    Možda Marta zna,jesi ti bila na komplikacijama zbog prošlog spontanog?kako ti je sada pisalo kad si predavala za ove..

Ovako je kako Atina kaže. Ja nisam onda koristila komplikacije niti sam znala da mogu. Prokrvarila sam na moru prvi dan godišnjeg i krvarila sam taj tjedan, nakon vikenda sam se vratila na posao jos je bilo smeđi iscjedak dan dva i radila sam normalno. Možda sam i trebala uzeti bolovanje da dođem k sebi psihički, ali eto jednostavno mi to nije nitko ni rekao 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MfrauM
    15. Prosinac 2021. 18:41

Cestitke curke na dobrim pregledima!! 
    Popis stvari je odlican, hvala :)! 
    Ja danas saaamo lezim, i cekam sutra svog ginekologa ko napeta puška 😄.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• XoXo
    15. Prosinac 2021. 19:03

Atina25

XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..

Od jednog računovođe sam čula da je moguće vratiti se na posao i imati minimalno dvije platne liste s punom plaćom i tako si osigurati puni iznos plaće prvih šest mjeseci rodiljnog.

Plaća mi je gotovo duplo veća od komplikacija 🙄

ljubičica
    15. Prosinac 2021. 19:31

Princess_Mimi

Čestitke svima na urednim pregledima ☺️
    Jedan dan me nema i jedva pohvatam sve, baš nas puno ima i to mi je super 🥰

Nego, ima li još koja od vas čudne snove? Ja u zadnjih par dana takve gluposti sanjam da je to čudo 😂😅

Imam! Nevjerojatne snove. Nekidan sam sanjala da se selim na drugi planet, zatim da sam opasni super špijun, jučer da čekam audijenciju kod britanske kraljice da primim odlikovanje🤣 I još svašta al ne sjećam se svega..😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    15. Prosinac 2021. 20:16

Ja sam sanjala da skacem na glavu u bazen i da sam to radila u slow motionu i da su mi se svi divili 😂

Atina25
    15. Prosinac 2021. 20:18

XoXo

Atina25

Od jednog računovođe sam čula da je moguće vratiti se na posao i imati minimalno dvije platne liste s punom plaćom i tako si osigurati puni iznos plaće prvih šest mjeseci rodiljnog.

Probaj se onda više raspitati mozda na neku foru mozes dobit da ti se gledaju samo 2 platne liste sa ne 6:) mozda postoji neka caka koju meni moja nije rekla 🤦 i da i moja je bila tako tada veća tako da mi se nikako nije isplatilo vraćati na 2-3 mjeseca..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Astera
    15. Prosinac 2021. 20:40

Pozdrav svima! Nova sam na forumu i imam pitanjce.
    Trenutno sam 10+4 i sve je u redu. Jedino, dobila sam nalaze TORCH infekcija, a ono zbog čega se moram javiti infektologu je visoka avidnost na toksoplazmozu (IGG 201, IGM negativan). Ginićka me šalje da utvrdimo jesam li preboljela toxo unutar ovih 2 i pol mjeseca, iako je meni to malo čudno jer mislim da bi onda i IGM bio pozitivan. Također nisam preboljela CMV što mi je ful čudno s obzirom da radim s klincima pa me to isto malo zabrinulo što ako baš upecam tijekom trudnoće 🙄
    Uglavnom ima li netko slično iskustvo? 

Demetria
    15. Prosinac 2021. 20:57

bubamara19

Da se javim s pregleda 🤗 Bebac je super, sve se razvija kako treba, bio je jedino malo u cudnom polozaju pa nismo mogli raditi 3D tj kaze doktorica da se ne bi dobro vidjelo. Imam dvorogu maternicu i nekako je gurnuo glavicu u taj drugi ‘rog’ sto kaze da je super jer se siri onda sve skupa, tak sam bar ja shvatila… I da, osjecaj me ipak prevario i dobiti cemo deckica, pisonja se dosta dobro vidio 😂 ❤️

To ti onda prirodnim putem moze "ispraviti" rog koliko sam ja do sada čula i pročitala tuđa iskustva.
    Sretno i cestitam

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    15. Prosinac 2021. 20:59

XoXo

Atina25

Ne ako prelazi onaj njihov iznos.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani