Eh da i jos jedni pitanje, prebolila sam Covid u svibnju 2021., Taman kad sam razmisljala o Pfizer-u docekao me pozitivan test 👶
Sad sam 12+2, jeste se cijepile u trudnoci? Ja sam polako zbunjena oprecnim misljenjima doktora 🤔
moja je rekla da pričekam kad budem 14+ i da se cijepim s modernom ili pfizerom…idem iza nove godien iza pregleda
Meni su moji rekli ne prije 22 tjedna i da preporucuju Pfizer najvise. Ali an srecu ja sam se cijepila prije, tj ovulacija mi je bila dan nakon 2. doze. I eto primilo se
Cijepila sam se s 2 doze i to one famozne Astra Zenece, koju više ni ne preporučaju. E sad, u siječnju bih mogla i ovu treću, booster dozu, navodno daju Pfizer, ali nisam ni sama na čisto šta da radim
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Ova ideja za popis je super,, hvala Demetria.
Ja sam se cijepila tamo u 17.-om tjednu nakon puno razmišljanja i razgovora s doktorima... Drugu dozu bi trebala sad oko Božića, cijepila sam se s Pfizerom... Znači taj dan sam došla na cijepljenje kod svoje dr i cijepila se i sve je bilo ok i kad sam došla kući sam toliko plakala, bilo mi je tako teško, samo su se rojile misli da li sam naškodila bebi... Ma sto misli.. Odahnula sam jučer kad mi je doktorica rekla da je bebač savršen, sve mjere i sve odgovara. I onda sam zaključila da bi mi puno teže bilo da se nisam cijepila,nešto krene po zlu, a mogla sam. Tako da, svakom na izbor..
Tako i ja mislim. Ja sam taman imala jos jedan spontani i onda sam se odlucila cijepit. Rekla sam sama sebi toliko mi se losih stvari desilo da si nikad nebi mogla oprostiti da ostanem trudna i onda dobijem koronu i nesto pode po zlu. Pogotovo ako sam si mogla olaksat i to nekako zaobic cjepivom. Onda sam vala kliniku i rekli su mi da uzmem Pfizer i nek se samo cijepim. Pa mi je ginekologica rekla nek si uzmem barem mjesec pauze izmedu cijepljenja i pokusavanja da ostanem trudna. Ali u klinici su rekli da nek ne cekam. Tako da se ni oni sami ne mogu dogovorit Uglavnom ja sam za i lakse disem sad jer znam da imam neku zastitu.
Da se javim s pregleda 🤗 Bebac je super, sve se razvija kako treba, bio je jedino malo u cudnom polozaju pa nismo mogli raditi 3D tj kaze doktorica da se ne bi dobro vidjelo. Imam dvorogu maternicu i nekako je gurnuo glavicu u taj drugi ‘rog’ sto kaze da je super jer se siri onda sve skupa, tak sam bar ja shvatila… I da, osjecaj me ipak prevario i dobiti cemo deckica, pisonja se dosta dobro vidio 😂 ❤️
👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Tinkica hvala ti!
I zaboravila sam napisati, iduci pregled mi je 12.1.
👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Čestitke svima na urednim pregledima ☺️
Jedan dan me nema i jedva pohvatam sve, baš nas puno ima i to mi je super 🥰
Nego, ima li još koja od vas čudne snove? Ja u zadnjih par dana takve gluposti sanjam da je to čudo 😂😅
XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..
Jesi sigurna da je tako? 🤔
Jer ja sam bila na komplikacijama u 7 i 8 mjesecu po tjedan dana,zbog spontanog.Sada mi je rekla knjigovođa da te komplikacije koje sam dobila neće ući u prosjek za ove sada koje otvaram.Znači na onom r1 obrascu bit će mi samo plaća za 7 i 8 mjesec bez tih komplikacija..
Ja sam mislila da ako otvaraš i zatvaraš komplikacije da taj mjesec koji si na komplikacijama ti se broji kao 0 jer imaš samo bolovanje taj mjesec a ne plaću…
Nisam sigurna stvarno,samo kažem primjer.
Možda Marta zna,jesi ti bila na komplikacijama zbog prošlog spontanog?kako ti je sada pisalo kad si predavala za ove..
Ovako je kako Atina kaže. Ja nisam onda koristila komplikacije niti sam znala da mogu. Prokrvarila sam na moru prvi dan godišnjeg i krvarila sam taj tjedan, nakon vikenda sam se vratila na posao jos je bilo smeđi iscjedak dan dva i radila sam normalno. Možda sam i trebala uzeti bolovanje da dođem k sebi psihički, ali eto jednostavno mi to nije nitko ni rekao 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji