Didi a i ja se ne sekiram previse jer jedem ko i prije trudnoce, a debljam se🤷🏻♀️ Znaci da to onda tako mora biti. 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja čekam prvi pregled. Osjećam se zabrinuto jer sam bila pod velikim stresom prethodnih dana. Strah me da će se nešto zakomplicirati, ali trudim se što manje sekirati.

Arielsamo cekam onu klasiku,da nadem kljuceve od kuce u frizideru,sjecam se kad ssm bila negdje 6,7 tj tad sam se prvi put rasplakala,ja i muz gledali breaking bad na netflixu i zena je rodila,kako sam ja plakat pocela,sad placem doslovce zbog gluposti
Curke u visim tjednima,kak ste sa spavanjem,naci imala sam 2 tj sna bez dizanja naspavala se ko beba i sad opet dizanje u 6 ujutro i ljubim frizider,i naravno sad sam tolko umorns da cu opet zaspat jer blejim u plafon od pol 7 do sad
Ja baš dobro spavam... Mislim, za mene je normlano buđenje po noći i namještanje, ali ne primjećujem ništa drugačije...
Visibaba ja sam smršavila 3kg u prvom tromjesečju jer sam od početka stalno povraćala i nisam mogla jesti.. Primjećujem da jedem puuuno manje nego prije, jednostavno ne mogu jesti.. Vratila sam pola kile.. Ali svakako imam viška kilograma tako da stvarno pazim što jedem, prije sam zbog stresa na poslu samo jela... Sad otkad sam kod kuće sam malo više posvećena zdravijoj prehrani..
Jutro cure, sretno svima na pregledima danas 🤞
Molim da i mene dodate na listu, prvi pregled mi je 22.12., tad bi trebala biti 6+5 i nadam se da će se vidjeti srčeko.
Što se tiče spavanja, spavam dobro, osim što mi muž ide strašno na živce i njegovo hrkanje, pa je zadnje 2 noći potjeran na kauč 🙈
A što se tiče mozga, užas, jučer hoću naručiti hranu, naravno junk, i ne mogu se sjetiti kako se zove Mcdonalds 🤣🙈

Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Ja čekam prvi pregled. Osjećam se zabrinuto jer sam bila pod velikim stresom prethodnih dana. Strah me da će se nešto zakomplicirati, ali trudim se što manje sekirati.
Nina, ja sam u početku i prije trudnoće prošla najveće stresove koje sam ikada doživjela.kad sam saznala da sam trudna nekako sam se podsvjesno silila da sr smirim, ali ništa od toga. .. A malac je zasad savršenoo,tako da.. Samo se pokušaj opustiti i uvjeriti da te netko treba smirenu i možda upali.. Kod mene nije 🙈
Tinkica pa tako i ja,stvarno imam viška i uvijek sam pazila kako i šta jedem,sada jedem isto samo sam uvela voće(jabuke, naranče) koje nisam prije jela ali me deblja se od toga sigurno.
Meni to ne smeta,mislim ne osjećam te kg,ali ta vaga je najgori neprijatelj 😁 valjda me neće oprat se pon na pregledu..jbg da sam čekala da smršavila pa zatrudnim vjerovtano nikad nebi bila trudna.
Netko je spomenuo neku kalkulator?to je aplikacija neka?ili?podijeli s nama kako se zove..hvala :)

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Evo stranica s kalkulatorom, sve lijepo po tjednima kaze
https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Ja sam izgubila kilu i pola u 4 tjedna. Nisam imala apetita nista, ali sad nekako morma pocet kontrolirat jer mi se apetit vraca,, a i nije mi zlo samo dok neki vrag jedem Alis am se od prvog spontanog do sad udeblajla 6 kg, ali akze doktorica da je to od hormona, soka, tuge... Da nek sad odrzavam to i da ce bit ok. Mislim imam 65-66 kg, nikakv problem. Pocela sam i trenirat opet pa mi to pomaze da se bolje osjecam.
Meni ovisi koliko puta idem na wc, neki puta imam 600 grama vise pa odem na wc 2. puta pa sve to ode. Rekla sam da se necu vagat, dok stanem u hlace ok je, jer ja se deblajms amo u nogama i guzici, trbuh ravan (za sad)

Pozdrav. Moj pregled je super prošao, doktorica kaže da je beba malo nadoknadila tako da sam sad 10+6. Hematom je skroz u prolazu ali i dalje pijem utrogestane. Čula sam srce po prvi puta, neopisivo.
Do sada sam povraćala 2 puta, mučnine imam ponekad male tako da sam presretna.

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji