Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    16. Prosinac 2021. 08:59

Jutro drage moje, brzinski pozdrav 
    Ja na poslu ludo je, moram sta prije doma da spremim stvari, danas će bit kaos dan, jučer bila u kupnji poklona to je toliko kaotično po tim shopping centrima. Bila sam u C&A kupovati klincima robice i nasla neki predivan crveni kompletić sa haljinicom trakicom i gegicama jedva cekam drugi Božić to kupiti mojoj curki 
    Marta Ja sam pisala za toxoplazmozu, ali vjer su to oznake i za antitijela korone,jer ovo su antitijela za toxo ili bilo kakav drugi virus, pa ti pokaže.. 
    Ja sam isto u klubu glupih, bolje da ne kažem sta sve znam zeznut na poslu više mi je neugodno 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Pepika
    16. Prosinac 2021. 09:00

Na brzinu sam proletjela kroz zadnjih 20ak stranica jer sam bila u totalnoj guzvi i nisam nista stigla popratiti😭
    Nadam se da ste sve dobro i cestitam vam na super odradenim pregledima.
    Pokusat cu ovih dana da uhvatim korak s vama u temama o kojima pricate 😘

Pikapolonka
    16. Prosinac 2021. 09:11

Jutro cure svima i hvala na dobrodošlici 🥰 Veselim se provoditi vrijeme na ovoj temi, još uvijek nisam svjesna da mi se pokazao plusić i da sam trudna, sreća je velika 🙈 Pridružujem se klubu čudnih snova i klubu glupih, baš imam osjećaj da sam kao izgubljena u svakodnevnim poslovima 😁 Čeka li još koja od vas prvi pregled ili sam uletila među zadnjima u ljetnice? 🙂 Kako se osjećate? 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Leemma
    16. Prosinac 2021. 09:26

Pozdrav tete!
    Sretno svima danas s pregledima, poslom, mucninama, umorom... Drzite se! 😊💪

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Visibaba07
    16. Prosinac 2021. 09:27

Jutro cure 😊
    Mmmartina mislim da ti je ponovno učitalo popis od jučer a ne od danas..uglavnom cure koju se danas sretno :)
    Ja da pokucam u drvo spavam dobro za sada,dva buđenja za WC ali zaspim nazad bez problema..
    Ariel sretno sa šefom 🍀
    Cure koliko kg ste dobile do sada?vi koje ste malo veći tjedan..
    Ja sam se dobro držala i danas vidim 1.5kg više i odmah mi slabo stvarno pazim šta jedem,aktivna sam,hodam svaki dan,treniram dva puta tjedno..ionako imam previše kg 😓
    Mislila sam da ću do pon do pregleda uspjet izdržati da dobijem manje od kg..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

missR
    16. Prosinac 2021. 09:34

Visibaba ja sam dobila 3kg.. nije bas malo  s obzirom da sam planirala sve skupa 10 dobiti🤣 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MMMartinaaa
    16. Prosinac 2021. 09:34

Visibaba07

Jutro cure 😊
    Mmmartinamislim da ti je ponovno učitalo popis od jučer a ne od danas..uglavnom cure koju se danas sretno :)
    Ja da pokucam u drvo spavam dobro za sada,dva buđenja za WC ali zaspim nazad bez problema..
    Arielsretno sa šefom 🍀
    Ja sam se dobro držala i danas vidim 1.5kg više i odmah mi slabo stvarno pazim šta jedem,aktivna sam,hodam svaki dan,treniram dva puta tjedno..ionako imam previše kg 😓

Ajme, imaš pravo! Nisam prepravila taj prvi dio.
    Evo ispravka: 
    Niki777 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Dreams - danas ♥️🤰
    MfrauM -  danas ♥️🤰
    Ariel - sutra ♥️🤰
    Tini_ - sutra ♥️🤰
    teja4444 - sutra ♥️🤰 (C)
    marta96 - sutra ♥️🤰 (C)
    Tonkica - sutra ♥️🤰(C)

Niki, Dreams & MfrauM
    - sretnoooo! 

Didi4321
    16. Prosinac 2021. 09:37

Visibaba07

Jutro cure 😊
    Mmmartinamislim da ti je ponovno učitalo popis od jučer a ne od danas..uglavnom cure koju se danas sretno :)
    Arielsretno sa šefom 🍀

Prvo tromjesecje nista nisam dobila. A onda odjednom 2kg pa sam se sokirala, ali pratim neki kalkulator koji mi govori koliko se preporuca dobiti na kilazi i po njemu se dobro drzim. Skuzila sam da nema smisla da se sad sekiram oko kilaze jer ipak je zima i tijelo trazi svoje, a i skuzila sam da jako puno zadrzavam vodu u nogama (inace sam tome sklona) pa cu bas pitat ginicku dal smijem ici na limfnu drenazu nogu.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

missR
    16. Prosinac 2021. 09:39

Didi a i ja se ne sekiram previse jer jedem ko i prije trudnoce, a debljam se🤷🏻‍♀️ Znaci da to onda tako mora biti. 😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• nina_
    16. Prosinac 2021. 09:43

Ja čekam prvi pregled. Osjećam se zabrinuto jer sam bila pod velikim stresom prethodnih dana. Strah me da će se nešto zakomplicirati, ali trudim se što manje sekirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.