Vidim da vas je puno na komplikacijama. Meni moji doktori u austriji to ni ne zele otvorit. Sve dok nisi primljen u bolnicu ili na strooogom mirovanju, mozes radit. Tako da sve trudnice koje ja poznajem su radile sve do porodiljnog. A i mislim da je to zbog place i samog sustava. Jer tu si na porodiljnom godinu dana od rodenja djeteta, ali ako ides prije sa posla to ti se oduzima od kasnijeg porodiljnog i moras ranije na posao.
Evo i mene mucnina malo zadnjih dana ulovila. Da sad nisam pojela borovnice ne znam kak bi to podnesla.
**
Moja doktorica isto ne prima prije 9tt jer kaze da nema smisla jer se nis konkretno ne vidi. Takod a mislim da ako nemas u proslosti neke koplikacije ili spontane, da je 9tt sasvim u redu
Evo i mene nakon par dana,
Nove cure čestitke na plusićima, a svim drugima čestitke na dobrim pregledima.
Ovih tjedan dana me muče užasne mučnine, žgaravice bolovi u želucu, a od jučer i zatezanje lijevog jajnika sinoć jedva se namjestila za spavanje 🥺🥺. Muža poslala u sobu, a ja u dnevnom 😂😂 treba mi mjesta za namještanje i mir jer sam sva aj bok od tih mučnina. Počelo je i buđenje za na WC preko noći, a o umoru da je govorim samo bih mogla spavati i treba mi 5 minuta mira i gotova sam na minimalno pola sata (katastrofa već me kosti bole 🤣🤣)
Ništa mi se ne jede samo bih jela pizze, mek i tako te fuj stvari koje do sada sam jela možda 1 mjesečno ili u par mjeseci. Ali kaže doktor nebitno bitno je da barem nešto pojedem lol.. I da totalni zatvor evo par dana ništa od wc-a danas mi došao sirup po preporuci liječnika za trudnice na biljnoj bazi kako bi potaknuo probavu pa ću pokušati s tim :)
Sretno svima na sljedećim pregledima ❤️❤️
XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jesu se to konačno slova unormalila???
11.11 miny anomaly ✅
Ajme slova su normalna ☺️☺️☺️ yeees 👍 👍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
XoXo Ovisi kakva ti je plaća ako je manja ili jednaka komplikacijama onda ti je svejedno mozes ih zatvoriti, vratit se raditi i onda opet otvoriti ali ako je veća se nikako ne isplati jer ti onda plaća s komplikacija ulazi u prosjek a ako je ona manja od one sta imas onda ces godinu dana dobivati taj (manji) prosjek, ovako ćeš dobivati prosjek one plaće do otvaranja prvih komplikacija :) nadam se da si me skuzila..
Jesi sigurna da je tako? 🤔
Jer ja sam bila na komplikacijama u 7 i 8 mjesecu po tjedan dana,zbog spontanog.Sada mi je rekla knjigovođa da te komplikacije koje sam dobila neće ući u prosjek za ove sada koje otvaram.Znači na onom r1 obrascu bit će mi samo plaća za 7 i 8 mjesec bez tih komplikacija..
Ja sam mislila da ako otvaraš i zatvaraš komplikacije da taj mjesec koji si na komplikacijama ti se broji kao 0 jer imaš samo bolovanje taj mjesec a ne plaću...
Nisam sigurna stvarno,samo kažem primjer.
Možda Marta zna,jesi ti bila na komplikacijama zbog prošlog spontanog?kako ti je sada pisalo kad si predavala za ove..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Neznam ko je pitao za komplikacije,ugl ja sam na komplikacijama jos od prvog pregleda zbog posla,staracki dom,dizanje ljudi i tako to pa je bilo brze bolje bjezi
Bas vas je puno novih,sto je super 😀,al sam se malo poglupila pa vise nemrem zapamtit ko je kaj napisao😂,znam da jedna od vas ceka deckica,cestitam na tome i znam da vas je par bilo na dobrim pregledima,cestitam i na tome
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Visibaba Meni je tako bilo 2018-t je sam se mislila vratiti mj dva na posao zato sta sam tek bila počela radit i radila sam 5 mj i bilo mi je glupo onda mi je šef rekao da mi se to ne isplati radi posjeka, bolje da ostanem doma do kraja, jer ja sam bas otvorila komplikacije tada nosila doznake u firmu za taj mjesec i na HZZO, jesi ti to radila? Jer ako nisi onda mozda si ti bila na nekom bolovanju pod određenom šifrom.. Meni je HZZO iplaćivao plaću ne poslodavac.. To isto provjeri i to mi se računala kao platna lista za taj mjesec..
11.11 miny anomaly ✅
Jesu se to konačno slova unormalila???
očito je moj mail upalio :)
*
https://ibb.co/2kPmBww čisto jedan mali prikaz što se dešava u našem tijelu i zatšo sve boli zašto žilice pucaju tako da dok nema svježe krvi dok bolovi nisu česti i dok ne narušavaju urednu funkcionalnost ne treba puno paničariti.
*
u prvoj sam bila na kompikacijama jer imam spontane, biokemijske i jednu vanmateričnu iza sebe a zatrudnila sma dva mjeseca od laparaskopije i histeroskopije septuma maternice pa sam imala i hematom i sve to krvarenje je išlo na očuvanje trudnoće i komplikacije. mirovanje doma apstinencija od seksa i tako.
a i posao mi je rad s ljudima jer sam službena osoba a imam jako agresivne stranke koje su me čak i napale dva puta fizički.
a i krenula je korona i lockdown.
sada ne idem još na komplikacije jer sam u uredu i ne radim s strankama pa mi je ok.
iza nove idem na godišnji mjesec dana pa ću se cijepiti za covid. i onda se nadam vratiti cijepljena s obje doze jer mi ovo testiranje tri puuta tjedno i stajanje pol sata vani na hladnoći jako šteti.
voljela bih raditi do kraja jer mi je mala naknada a podstanar sam
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji