Cestitam na urednim pregledima
IK cestitam na deckicu
--
Cure, sto mislite o tome da na listu pregleda dodamo i stranice gdje mozemo naci odredjene informacije? Npr ovaj popis stvari koje trebaju sto je Demetria stavila, pa kasnije kad se sjetimo da treba u shopping da odmah znamo gdje to mozemo naci.
Na listi onda da pise jos str 410 popis stvari koje trebaju za doma za mamu i bebu.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
a za stvari domaaa. Ja cu pocet oko 20og tjedna polako skupljat i slagat. Kad sam jos dosta mobilna i prisebna da mogu. Posto imam stvarno puno odjece za bebe u hrvatskoj, sto mi je seka pripremila jos kad sam prvi puta saznala da sam trudna, prvo moram to pregledat i preslozit. Krevetici, kolica, sjedalice, to tek oko 20og tjedna jer jos mi je sve sad nestvarno. A znam da kad kazem prijateljicama koje imaju bebe da sam trudna, da ce mi podavat sve zivo sto imaju. Jedna je vec rekla da ceka da ja zatrudnim da mi da sve sto ima jer je kao sad red na meni. Sve sto ce mi bit visak cu ovdje napisat, pa lako posaljem vama ako kojoj sto treba
Demetria super popis, BRAVO,ja vec to sve imam i u glavi a i spremljeno tako da će mi bit lakše a i svaka beba je drugacija pa se lako kupuje u hodu, npr ja sam dala 1000 kuna za maramu i Ruckeli nosilju i moj bi urlao svaki put kad bi usao u to dok je kolica obozavao i onda am prodala tada to da mi ne stoji jer je bilo novo.. Ono sta cu definitivno kupit odmah sutra tako reć je MEDELA krema za bradavice koja me spasila od ragada i bez toga u rodiliste ne ulazim. Ja sam rodila ljeti tako da sam isla sa dvije lagane spavaćice i kozmetikom.
Inače kod nas u rodilištu je bilo pravilo da ne smijes ti oblačit bebe u svoju odjeću već ih one oblače u njihovu samo se treba uzeti odjeća za izlazak iz rodilišta tako da je to automatski manje stvari, spavaćica, ulošci i gaće i kozmetika plus ručnik i malo grickalica mislim da je to to :)
Ono šta bi ja extra kupila sta nisam imala je monitor za bebe i next to me krevetić za početak
----
Visibaba Onda najbolje čekat pa ćemo vidjeti kad bude isplata pa ćeš mi znat reć kako su ti na kraju isplatili sve :)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Didi meni se sviđa ideja :)
Šta se tiče stvari za bebu,kako je prvo nemam ništa,ali još me strah krenut kupovat.Dosta robice ću nasljedit od prijateljice,a ove veće stvari nemam pojma od kud ni kako krenut.Znam samo da bi kolica trebala bit laganija jer živimo na prvom katu pa imam par stepenica do stana..mislim da ću to tamo 4 mjeseca prije polako početi,do onda će i strah valjda nestati..
Atina baš ćemo vidjet da :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja ću vidjeti kako će mi biti sljedeći pregled, ali ako mi ostane ovo stanje (sumnja na placentu previu) poslije nove godine skupljam stvari, i za doma i bolnicu, za svaki slučaj. Zato uostalom i idem na komplikacije u siječnju iako se potajno nadam da će se stanje još promijeniti, pokušavam misliti pozitivno iako mi je baš teško. Prvu malenu sam isto rodila ranije tako da želim biti spremna ako ću morati hitno u bolnicu...ali nadam se da neću😊
url=https://lilypie.com]
Demetria odlican popis,mi cemo krenut lagano negdje u 1. Mj,ove vece stvari hvala bogu cemo dobit od poznanika a robica i to nam bas ne odgovara kad je cura rodila u 1 i 3 mj decke a nas malac dolazi krajem 5 pocetkom 6,svaki ginekolog ima neko svoj termin porodaja za mene.
Što se prijedloga tice slazem se mogli bi i to dodat na popis,imat cemo se po cemu ravnat jednom kad krenemo u nabavku
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bok cure, imate li neko iskustvo sa prenatalnim testovima? Ginekolog mi daje na izbor koji zelim... Međutim na tržistu ima zbilja raznih paketa...
Hvala
Eh da i jos jedni pitanje, prebolila sam Covid u svibnju 2021., Taman kad sam razmisljala o Pfizer-u docekao me pozitivan test 👶
Sad sam 12+2, jeste se cijepile u trudnoci? Ja sam polako zbunjena oprecnim misljenjima doktora 🤔
Cure, sto mislite o tome da na listu pregleda dodamo i stranice gdje mozemo naci odredjene informacije?
Na listi onda da pise jos str 410 popis stvari koje trebaju za doma za mamu i bebu.
to bi bilo super jer neke stvari više puta ponavljamo pa bolje da odmah imamo
Ono šta bi ja extra kupila sta nisam imala je monitor za bebe i next to me krevetić za početak
next to me mi je super ali mi ne paše uz krevet.
Bok cure, imate li neko iskustvo sa prenatalnim testovima? Ginekolog mi daje na izbor koji zelim… Međutim na tržistu ima zbilja raznih paketa…
Hvala
meni je doula Una Pašić Gregović preporučila almageu .Ako narucujete izvana onda megafood baby & me2 ili thorne prenatal.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Eh da i jos jedni pitanje, prebolila sam Covid u svibnju 2021., Taman kad sam razmisljala o Pfizer-u docekao me pozitivan test 👶
Sad sam 12+2, jeste se cijepile u trudnoci? Ja sam polako zbunjena oprecnim misljenjima doktora 🤔
moja je rekla da pričekam kad budem 14+ i da se cijepim s modernom ili pfizerom...idem iza nove godien iza pregleda
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji