Jutro curke
Sretno danas na pregledima, htijela sam isčitat zaostatke ali ne znam sta se dogodilo, ovo mi je uzas, bas me oči bole nadam se da će promjenit brzo
Ja sinoć imala seansu od ponoći do 3 budna ko sova oči ne mogu sklopit a umorna, poludila sam, u 6 buđenje za posao :( Bas sam koma jedva čekam vikend..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro svima! Sretno curkama danas i sutra na pregledu.. Ja nemogu vjerovat da sam došla na vrh liste nakon duugih 5tjedana. Cure, ja sam pokupila neku prehladu, a u utorak moram na pregled.Curi mi nos i sinusi me bole.. Što ste uzimale da si olakšate malo?
Pozdrav cure :)
Opet ja sa svojim krvarenje koje je preksinoć bilo naš obilno. Baš je lilo iz mene, uz nekoliko većih ugrušak koji su me šokirali. Brzo sam došla na bolnicu, ostavili me, tad me brzinski pogledali i s bebom sve ok, srce kuca. Rastom prati moj 12.tjedan. Danas je bio detaljniji UZV i napokon mi je doktor uočio hematom. Koliko sam ga shvatila na ušću je i zato obilnije krvarim. Ne znam je li taj njegov položaj dobro, loše... Pijem Duphaston 3×2 uz mirovanje, sutra se nadam kući.
Je li koja imala sličnu situaciju?
Pozdrav cure :)
Opet ja sa svojim krvarenje koje je preksinoć bilo naš obilno. Baš je lilo iz mene, uz nekoliko većih ugrušak koji su me šokirali. Brzo sam došla na bolnicu, ostavili me, tad me brzinski pogledali i s bebom sve ok, srce kuca. Rastom prati moj 12.tjedan. Danas je bio detaljniji UZV i napokon mi je doktor uočio hematom. Koliko sam ga shvatila na ušću je i zato obilnije krvarim. Ne znam je li taj njegov položaj dobro, loše… Pijem Duphaston 3×2 uz mirovanje, sutra se nadam kući.
Je li koja imala sličnu situaciju?
Zao mi je sto krvaris. Bitno da ste ti i bebica dobro. To je dobar polozaj hematoma jer je ispod bebe i na uscu, pa se lakse cijedi. Da su doktori zabrinuti zbog polozaja hematoma to bi ti i rekli.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
XoXo ajme ne mogu zamislit koji je to bio strah i sok. Zao miej sto kroz to prolazis. Bitno da ste ti i beba ok i da cete brzo iz bolnic ekuci. Odmaraj maksimalno i bit ce sve ok. Sretno curama na pregledima. I moj je sutra, jako sam uzbudena jer ce bit taman 6+0. Znam da jos necu cut srce, pa se tome ne nadam, ali se nadam da cu ovaj puta nesto vidjet na ultrazvuku.
XOXO zao mi je da kroz to prolazis,no bitno da je beba dobro i da ljepo napreduje i ti naravno,samo pozitivno i bit ce sve oke
Ariel mozda ti malo nade dan jer moj prvi pregled je bio sa 6+3 i cula sam srceko,mozda ga cujes i ti
Sretno curama na pregledima
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Teab znam da postoji mogucnost, ali se ne zelim nadat da ne budem tuzna ako se ne cuje. Zadnji puta sam imala spontani na 6+0 tako da baby steps Sano da mi kaze doktor da je sve u redu i da dobro napredujemo, sve ostalo je manje vazno.
Jutro curke.
Kod mene je srce kuucalo sa 5+5, ali po mengi mi je onda bilo 6+4 pa to sve ovisi..
Nego jel pije koja cink i vitamin d3? Ja sam si uzela makar pijem novalac u njemu ima kao sve, ali kak je sad to vrijeme nikakvo onda malo za imunitet dodatno. Jučer me pitali za krsnu kumu, to je vec idući tjedan, nismo ni očekivali to, bit će i vjenčanje na malo oko 50 ljudi.. Pa mi i za to treba imunitet 🙈 prije se nisam ničeg bojala ni pazila kud idem jer sam u zimi uvijek pila Beta glukan i visoke doze c vitamina.. Sad mi bome nije svejedno kad ne smijes ovo, ne smijes ono.. 🤷♀️🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
XoXo ajme ne mogu zamislit koji je to bio strah i sok. Zao miej sto kroz to prolazis. Bitno da ste ti i beba ok i da cete brzo iz bolnic ekuci. Odmaraj maksimalno i bit ce sve ok.Sretno curama na pregledima. I moj je sutra, jako sam uzbudena jer ce bit taman 6+0. Znam da jos necu cut srce, pa se tome ne nadam, ali se nadam da cu ovaj puta nesto vidjet na ultrazvuku.
Ariel ja sam bila jučer na uzv-u 6+1 i vidjeli smo srčeko jaaaako lijepo i snažno kuca, čak je i ginić rekao vidi kako se lijepo beba i srce vide ovako rano 😍😍😍, nismo ga čuli jer sam ga od uzbuđenosti i zaboravila to pitati, iskreno bilo mi je dovoljno vidjeti bebača i srčeko kako kuca. Sliku nam je zeznuo jer je u tom trenutku pomaknuo uzv i sada je baš mutna, ali nema veze brzo je 21.12 😁
Pozdrav žene, majke i buduće mamice. Mogu li vam se pridružiti s jednom duboko ljetnom bebom kao što sam i ja?
Nova sam u svemu, sva sam uzbuđena, ne znam od kuda krenuti i u iščekivanju prvoga pregleda....dani su mi kao vječnost dugi... 02.11. mi je bila posljednja M i ovu nedjelju sam radila testić (taj jedan bi prevela kao 10ak) i svi su bili deeebelih crta
. Neopisivo sam uzbuđena jer pokušavali smo nekih godinu dana i onda smo krenuli s nekim poslovima vani i dogovorili se da možda ipak malo pripazimo naredno razdoblje jer situacija nije pogodna sa silnim putovanjuma (realno kad je situacija pogodna?
) I nevjerovatno da očito dan kada sam to rekla, ostali smo trudni
. 21.12. mi je prvi pregled (kao sa 7.tj?). Što mogu očekivati, kako se pripremiti? Sva sam si zbunjena...
Na preporuku u apoteci sam počela uzimati Novalac kapsule. Već prije tjedan dva kada sad prevrtim film, počeo me loviti neopisiv umor i htjela sam samo spavati, cicke (koje su inače grašak) sad su već formirane i puuno veće, tvrđe nego li su kada trebam dobiti. To me nekako najviše odalo jer nije uobičajeno kod mene. Jučer me počeo boliti trbuh nekako tupo dosta u donjem desnom dijelu i onda je slijedio proljev. Ima li koja takvih iskustva? Mučnine su lagano krenule, stalno sam na WC-u (iako sam to već prošli mjesec bila zbog upale i pila antibiotik-je li to moglo što naštetiti? Nisam znala da sam trudna i tako mi je krivo )
Eto ukratko, veselim se daljnjem druženju i sretno nam svima bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji