Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    04. Listopad 2021. 19:48

Ayzis

Pozdrav drage cure!
    Jako sam uzbuđena i sretna što se mogu pridružiti ovoj temi ljetnih bebica.
    Ovo je moj prvi post i moja prva trudnoća.
    U četvrtak 30.9. je test pokazao +, a ginekologica me na prvi pregled naručila tek za 11.10. Rekla je da nema potrebe ranije, da mora proći šest tjedana od zadnje menstruacije da bi se "nešto vidjelo".
    Termin mi je izračunalo oko 12.6.2022.Nadam se da će sve biti oke i da ćemo se družiti, baš mi je simpatična ova zajednica.

I meni je termin 12.6 🤗🤗

🧔39
    👧31

Chappie
    04. Listopad 2021. 19:54

Jojo jako mi je žao.. nadam se da neces morati na kiretazu i neka sto prije sve to prodje. I opet u nove pobjede. Prosla sam to samo puno kasnije. Tako da bolje odmah na pocetku. Iako znam da nije lako nikad. ❤

🧔39
    👧31

Allie
    04. Listopad 2021. 20:55

Cure kod mene isto ništa ovaj puta, vama držim fige i želim uspješne trudnoće 

Ayzis
    04. Listopad 2021. 21:11

Hvala puno svima na dobrodošlici. 
    Baš mi je žao Jojo  Nadam se da će proći bez kiretaže i da ćeš odmah bit spremna za novi početak. 
    Definitivno mi se sad čini da sam se prerano poveselila, to je sve tako krhko... Ne znam jel bi trebala nešto posebno pripazit sad na početku, ja sve radim ko dosad, uz to imam dosta stresan posao pa se nadam da će bit sve ok. Chappie, dijelimo termin  
    Nisam još uspjela skužit šta znaći kad pišete 6+1 il 7+5? Šta zbrajamo? 

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

• Gabi12
    04. Listopad 2021. 21:11

Pozdrav curke! 😄
    Evo javljam se sa pozitivnim testicem i betom 410 koja je vadena na 30.dan ciklusa. 
    Jedino evo sto pokusavamo nekoliko mjeseci i u tom roku su se dogodile dvije biokemijske za redom. 
    Sada sam dobila duphaston 2x1 i pregled je 12.10.
    Tako da drzite fige da se sve nastavi razvijat i da prode sve uredno.☺️
    Ako moze koji savjet curka koje su prosle kroz spontani ili biokemijske kako ne razmisljat o tome i opustit se . 
    Sad evo svaki grc koji malo osjetim odma panika trcim na wc da vidim hocu procurit …jednostavno se ne mogu opustit jer me toliko strah da opet ne propadne .🙃

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
    ______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Chappie
    04. Listopad 2021. 21:25

Ayzis

Baš mi je žao JojoNadam se da će proći bez kiretaže i da ćeš odmah bit spremna za novi početak.
    Definitivno mi se sad čini da sam se prerano poveselila, to je sve tako krhko… Ne znam jel bi trebala nešto posebno pripazit sad na početku, ja sve radim ko dosad, uz to imam dosta stresan posao pa se nadam da će bit sve ok.Chappie, dijelimo termin

Npr 6 tjedana i jedan dan 6+1

🧔39
    👧31

Chappie
    04. Listopad 2021. 21:28

Gabi12

Pozdrav curke! 😄
    Evo javljam se sa pozitivnim testicem i betom 410 koja je vadena na 30.dan ciklusa.
    Jedino evo sto pokusavamo nekoliko mjeseci i u tom roku su se dogodile dvije biokemijske za redom.
    Sada sam dobila duphaston 2x1 i pregled je 12.10.
    Tako da drzite fige da se sve nastavi razvijat i da prode sve uredno.☺️
    Ako moze koji savjet curka koje su prosle kroz spontani ili biokemijske kako ne razmisljat o tome i opustit se .
    Sad evo svaki grc koji malo osjetim odma panika trcim na wc da vidim hocu procurit …jednostavno se ne mogu opustit jer me toliko strah da opet ne propadne .🙃

Mislim da je nemoguce opustit se prva tri mjeseca.. jednostavno je to jace od mene.. nije da idem stalno gledati.. ali par puta dnevno pomislim sta ako nesto bude. Zato cim vidim plus ne pusim ne pijem ni kap alkohola ni kavu. Kao da zastitim koliko god.mogu. psiha.. 

🧔39
    👧31

• Antares
    04. Listopad 2021. 21:35

Allie

Ajoj, žao mi je. Spontani ili se nije ni razvijalo? Boze, umrijet cu do sutra od straha. 😔

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

Ayzis
    04. Listopad 2021. 21:52

Chappie

Ayzis

Baš mi je žao JojoNadam se da će proći bez kiretaže i da ćeš odmah bit spremna za novi početak.
    Definitivno mi se sad čini da sam se prerano poveselila, to je sve tako krhko… Ne znam jel bi trebala nešto posebno pripazit sad na početku, ja sve radim ko dosad, uz to imam dosta stresan posao pa se nadam da će bit sve ok.Chappie, dijelimo termin
    Npr 6 tjedana i jedan dan 6+1

Ajme pa da. 
    Hvala ti 

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

Chappie
    04. Listopad 2021. 22:05

Allie

😭 bas mi je zao cure, znam kako vam je. Sretno ❤ 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.