Ljetne Bebe 2022 šŸŒžšŸŒŠšŸ¤±šŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    22. Studeni 2021. 18:53

Evo zvala me doktorica sada, nifty uredan, čekamo dečkića 🄰🄰🄰

šŸ§”39
    šŸ‘§31

• IK_26
    22. Studeni 2021. 18:54

Chappie

Ooo puni nam se lista, čini mi se da dečkići vode haha.Ā 

• IK_26
    22. Studeni 2021. 18:54

Chappie

I daa, Čestitam na dobrom nalazu 🄰

Didi4321
    22. Studeni 2021. 19:03

Cestitam curama na urednim pregledimaĀ 
    Chappie super za nifty i deckicaĀ 
    Libo jako mi je zao. Zelim ti sto brzi fizicki i psihicki oporavak. Sretno sa svime i hrabro naprijed! ā¤

5/21 ektopicna
    12.06.2022. šŸ’™

BlaBla
    22. Studeni 2021. 20:06

Libo1415

Cure ja vas napustam…zao mi je ali nemam dobre vijesti i žao mi je Å”to kvarim dan sa dobrim vijestima. Uglavnom u bolnici sam,ujutro idem na čiŔćenje. Dijagnoza je molarna trudnoca tako daā€¦šŸ˜” teÅ”ko mi je al nemogu promjeniti situaciju. Sretno vam svima. I nadam se da se opet nekad čujemo.

Libo ā¤ļø ... Å aljem zagrljaj... Nema predaje ā¤ļø

BlaBla
    22. Studeni 2021. 20:08

Chappie

Čestitke na dobrom testu i dečkiću šŸ’™

Demetria
    22. Studeni 2021. 20:41

Niki777

Čini mi se da mi je malo psihički lakÅ”e budući da sam danas 13+5 i kako se broj tjedana i dana povećava, mislim da sam probila tu granicu od 12 tjedana u glavi pa mi je malo lakÅ”e iako to niÅ”ta ne mora znacit i dalje treba biti oprezan i nadati se najboljem jer i dalje je joÅ” rano. Tako zavidim curama koje su već rodile pa ne paničare jer su sve to već proÅ”le pa su opuÅ”tenije a meni je sve prvi put i sve novo i onda se čudim sama sa sobom pa razmiÅ”ljam je li sto normalno ili nije. Uglavnom nadam se da ću se u drugoj trudnoći osjećat puno opuÅ”tenije.

Pa meni je druga i uopće nisam upuÅ”tena jer pored milijun briga drugih me brine i ovo ne simptomsko stanje.
    Užas umirem od straha kad ce vise pregled i kad cu cuti srce.
    Pogotovo sad kad sam izložena ljudima (posao)

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Nara-Nara
    22. Studeni 2021. 20:51

Libo1415

Cure ja vas napustam…zao mi je ali nemam dobre vijesti i žao mi je Å”to kvarim dan sa dobrim vijestima. Uglavnom u bolnici sam,ujutro idem na čiŔćenje. Dijagnoza je molarna trudnoca tako daā€¦šŸ˜” teÅ”ko mi je al nemogu promjeniti situaciju. Sretno vam svima. I nadam se da se opet nekad čujemo.

A joj tako mi je žao.BaŔ sam navijala za tebe 😄😄
    Drži se!Ā  šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ¤—šŸ¤—

Demetria
    22. Studeni 2021. 20:52

Libo1415

Cure ja vas napustam…

Jako mi je žao i tebe i svih cura koje prolaze kroz to jer sam i sama viÅ”e puta prolazila. Drži se i čuvaj se ā¤ļø

marta96

Ne znam jel vi popratite, ali kad otvaram forum ispod je tema spontani pobačaj i vidjela sam dosta imena cura pa sam pročitala, znači od cura koje su nam bile ovdje na temi, a nisu nam u međuvremenu ni javile tužne vijesti :(

Godinama sam prolazila kroz gubitke i jednostavno izbjegavam te teme ne mogu neko mračilo i tuga me obuzme.
    Žao mi je svih cura jer sam isto prosla i treba vremena da se rane zacijele kako fizičke tako i psihičke
    *
    *
    *
    *
    TonkicaĀ 
    IK_26
    BlaBla nadam se da su vam pregledi prosli u redu
    *
    Toniaā™„ļøĀ 
    Visibaba07Ā 
    Gabi12Ā 
    Pepsi2019
    dunja03
    Didi4321Ā 
    Darijaaa11Ā sretno sutra cure

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Nara-Nara
    22. Studeni 2021. 20:52

Chappie

Odlično, drago mi je šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ„°

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani