Evo zvala me doktorica sada, nifty uredan, Äekamo deÄkiÄa š„°š„°š„°

š§39
š§31
Ooo puni nam se lista, Äini mi se da deÄkiÄi vode haha.Ā
I daa, Äestitam na dobrom nalazu š„°
Cestitam curama na urednim pregledimaĀ
Chappie super za nifty i deckicaĀ
Libo jako mi je zao. Zelim ti sto brzi fizicki i psihicki oporavak. Sretno sa svime i hrabro naprijed! ā¤

5/21 ektopicna
12.06.2022. š
Cure ja vas napustamā¦zao mi je ali nemam dobre vijesti i žao mi je Å”to kvarim dan sa dobrim vijestima. Uglavnom u bolnici sam,ujutro idem na ÄiÅ”Äenje. Dijagnoza je molarna trudnoca tako daā¦š teÅ”ko mi je al nemogu promjeniti situaciju. Sretno vam svima. I nadam se da se opet nekad Äujemo.
Libo ā¤ļø ... Å aljem zagrljaj... Nema predaje ā¤ļø

Äestitke na dobrom testu i deÄkiÄu š

Äini mi se da mi je malo psihiÄki lakÅ”e buduÄi da sam danas 13+5 i kako se broj tjedana i dana poveÄava, mislim da sam probila tu granicu od 12 tjedana u glavi pa mi je malo lakÅ”e iako to niÅ”ta ne mora znacit i dalje treba biti oprezan i nadati se najboljem jer i dalje je joÅ” rano. Tako zavidim curama koje su veÄ rodile pa ne paniÄare jer su sve to veÄ proÅ”le pa su opuÅ”tenije a meni je sve prvi put i sve novo i onda se Äudim sama sa sobom pa razmiÅ”ljam je li sto normalno ili nije. Uglavnom nadam se da Äu se u drugoj trudnoÄi osjeÄat puno opuÅ”tenije.
Pa meni je druga i uopÄe nisam upuÅ”tena jer pored milijun briga drugih me brine i ovo ne simptomsko stanje.
Užas umirem od straha kad ce vise pregled i kad cu cuti srce.
Pogotovo sad kad sam izložena ljudima (posao)

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure ja vas napustamā¦zao mi je ali nemam dobre vijesti i žao mi je Å”to kvarim dan sa dobrim vijestima. Uglavnom u bolnici sam,ujutro idem na ÄiÅ”Äenje. Dijagnoza je molarna trudnoca tako daā¦š teÅ”ko mi je al nemogu promjeniti situaciju. Sretno vam svima. I nadam se da se opet nekad Äujemo.
A joj tako mi je žao.BaÅ” sam navijala za tebe š„š„
Drži se!Ā ššš¤š¤

Cure ja vas napustamā¦
Jako mi je žao i tebe i svih cura koje prolaze kroz to jer sam i sama viÅ”e puta prolazila. Drži se i Äuvaj se ā¤ļø
Ne znam jel vi popratite, ali kad otvaram forum ispod je tema spontani pobaÄaj i vidjela sam dosta imena cura pa sam proÄitala, znaÄi od cura koje su nam bile ovdje na temi, a nisu nam u meÄuvremenu ni javile tužne vijesti :(
Godinama sam prolazila kroz gubitke i jednostavno izbjegavam te teme ne mogu neko mraÄilo i tuga me obuzme.
Žao mi je svih cura jer sam isto prosla i treba vremena da se rane zacijele kako fiziÄke tako i psihiÄke
*
*
*
*
TonkicaĀ
IK_26
BlaBla nadam se da su vam pregledi prosli u redu
*
Toniaā„ļøĀ
Visibaba07Ā
Gabi12Ā
Pepsi2019
dunja03
Didi4321Ā
Darijaaa11Ā sretno sutra cure

3130g i 50 cm...naŔa mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naÅ” mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
OdliÄno, drago mi je š¤š¤š¤š„°

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji