Sretno svima na pregledima i čestitam curama na uspješnim pregledima.
Mislila sam da sam bez simptoma ali evo iza dojenja me bas bradavice jako bole i odjednom postanu jako osjetljive da mi smeta grudnjak a tako mi bilo i u prvoj trudnoći.
I jutros Bože kako me zabolilo.
Ležala sam i doslo mi za kihnuti pa sam digla jednu nogu ali očito nedovoljno brzo jer me tako presjeklo cijelom dužinom kao da me netko nožem po cijelom trbuhu dolje.
Muž je uletio u sobu jer je skužio da me zabolilo.
Uff bas me evo i sad cim pomislim na to.
S tim sam bas imala stalno problem u prvoj trudnoći. Svako kihanje a sad i na kašljanje osjećam.
Citam vas kad stignem, cijepili smo malenu pa dezuramo u smjenama
Meni je dojenje također postalo prebolno, kao da imam otvorene rane a ne bradavice. Istrpim malo, no čini mi se da mi bebolinka nije nešt oduševljena, zatraži tu i tamo, al pusti brzo cicu. Čini se da je to kraj jednog dojenja😔 sretna sam i tužna, jer to je nešto najteže što sam u životu probala
Jeste probali sa šeširićima?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pozdrav svima, trenutno sam trudna 6 tjedan, zbog težine posla mogu uskoro na komplikacije, planiram 1.12.Ako bih na komplikacije isla onda mi se racuna 6 zadnjih placa 10,9,8,7,6 i 5mj.? Radim zadnjih 12 mjeseci bez prekida, mijenjala sam posao pa mi je plaća minimalac za 5 i 6mj. bila što mi ruši prosjek ali mi je isplaćen godišnji oko 1000kn, da li godišnji ulazi u prosjek?
Savjeti oko otvaranja komplikacija?
🩷 7/2022
Dobrodošle nove cure.
Ja imam jedno pitanje za sve vas. Ja sam danas malo ostala tužna i razočarana.. Kako je uža obitelj vašeg supruga reagirala na vijest o trudnoći? Roditelji, braća i sestre.? Mom su svi čestitali, a mene kao da nema.. Izignorirali su me.. Njega su zvali na telefon, uživo čestitali. 😔
Tinkica moj suprug ima veliku obitelj i stvarno su svi super reagirali i ja sam bila ukljucena u to. Zao mi je sto su te ostavili po strani.. ne znam u kakvim ste odnosima inace. Mozda su jednostavno bili jako uzbudeni pa nije bilo namjerno, a ako je s namjerom to je svakako bas bezveze.
*
Ja imam pitanje cure..
Mene danas bas nekako dole stisce i imam neki cudan pritisak. To nije nista jako bolno, vise je neugodno i nije stalno nego povremeno i zna me onako kao bocnuti sa strane lijeve pa desne kako kad. To mi se do sad nije dogadalo..
Znam da je sad 12. Tjedan i da se mozda sad sve pocinje vise siriti pa se tjesim da je zbog toga.. svakako nije bas ugodno 😏😏
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Tinkicamoj suprug ima veliku obitelj i stvarno su svi super reagirali i ja sam bila ukljucena u to. Zao mi je sto su te ostavili po strani.. ne znam u kakvim ste odnosima inace. Mozda su jednostavno bili jako uzbudeni pa nije bilo namjerno, a ako je s namjerom to je svakako bas bezveze.
*
Ja imam pitanje cure..
Mene danas bas nekako dole stisce i imam neki cudan pritisak. To nije nista jako bolno, vise je neugodno i nije stalno nego povremeno i zna me onako kao bocnuti sa strane lijeve pa desne kako kad. To mi se do sad nije dogadalo..
Znam da je sad 12. Tjedan i da se mozda sad sve pocinje vise siriti pa se tjesim da je zbog toga.. svakako nije bas ugodno 😏😏
I ja znam imati taj pritisak, bockanje, tu i tamo neki grč...mislim da je to normalno i nista za brinuti se. ❤️
MissR što se tiče odnosa sa svima sam u ok odnosima. Trudim se biti prema svima ljubazna i susretljiva, a oni se meni većinom jave kad nešto trebaju..
A što se tog pritiska tiče tako je meni bilo jučer i prekjučer, pojavi se pa prestane...Malo me uplašilo, ali To valjda tako mora..
Pozdrav svima, trenutno sam trudna 6 tjedan, zbog težine posla mogu uskoro na komplikacije, planiram 1.12.Ako bih na komplikacije isla onda mi se racuna 6 zadnjih placa 10,9,8,7,6 i 5mj.? Radim zadnjih 12 mjeseci bez prekida, mijenjala sam posao pa mi je plaća minimalac za 5 i 6mj. bila što mi ruši prosjek ali mi je isplaćen godišnji oko 1000kn, da li godišnji ulazi u prosjek?
Savjeti oko otvaranja komplikacija?
Bok! Tako je, od poslodavca ćeš dobiti R1, potvrdu o prosjeku isplaćenih plaća, zadnjih 6mj. Ako sam dobro pročitala online, u to bi trebalo ulaziti i naknade isplaćene za godišnji obzirom da se na to plaćaju doprinosi.
Moj savjet ti je da prije otvaranja komplikacija si svakako iskoristis sav preostali godišnji za 2021., a možda ako onda već uđeš u 2022.mogla bi prije otvaranja komplikacija onda ispucati sav GO za 2022. Na taj način bi si mogla podići prosjek plaća.
@Tinkica27 žao mi je što si se u tako vedrom trenutku tako osjećala, kod nas slična situacija, moji bili van sebe od veselja, rakiju popili u 10 prijepodne kad smo im rekli😆..a roditelji od MM s druge strane tako nešto, meh, majka rekla onako bezvoljno "no, bravo", otac samo šutio nešto, ja ostala u šoku od njihove reakcije. Jesu i inače tako na svoju stranu malo, ali ovo bome nisam očekivala.
@MissR kod mene isto neki pritisak zadnja dva dana, pa stiska, pa štrecne, ali samo kod kretanja, premještanja, kad mirujem je ok. Vidim ima nas još koje nešto stiska, to su valjda ti tjedni..
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Betty, preosjetljive su mi bradavice trenutno, bilo mi je tak i u prvoj trudnoći, doduše cijelim tokom 🙄 a dojenje je teško, baš teško, pa cure koje ste prvi put trudne i planirate dojiti, informirajte se dobro, pregledajte sve, ispitajte sve i što god napravile ništa vas ne može potpuno primpremiti jer svaka mama je specifična. Ja sam rijetko kad uživala jer baš sam osjetljiva u tom području😒 al samo hrabro, ima i prednosti i osjećaj je poseban (kad iz jednadžbe izlučim nelagodu i bol) 😂😂
Tinkica zao mi je da je tako,i s moje i s muzeve strane svi presretni.. okej osim svekra al njega iskreno ne racunam jer taj covjek bi da je mm ozenio drugu vjerojatno pa me ne dira previse,mm,svekrva i moji roditelji svi puni podrske i vec broje oce bit curka ili decko (iako moram priznat svekr se smeksao sto vise trudnoca napreduje)
MissR ista stvar je i kod mene,stalno nesto pika i rezucka,vjv se maternica siri pa nas tu i tamo bolucka,ne zabrinjavam se previse
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰