Pepsi baš nas je pogodilo da..nadam se da neće bit više takvih vijesti..
Sretno danas cure...
Anđelić dobrodošla 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dobro jutro cure 🙋🏻♀️💓
Martina ja se slazem, super 😊
Sretno danas na pregledima trudnice i javite nam se
Anđelić I ja sam prošla neuspjesni medikamentozni.. grozno iskustvo. Dobrodošla nam, nek ti ova trudnoća bude školska ☺️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro cure. Pitanje. Danas sam tek 5+2 , i imam dosta jake bolove u donjem dijelu leđa koji ode do kukova skoro. Bas neugodno. Osjecaj ko da je sve upaljeno. Jeli neka od vas to imala? Mazete li sa icim da ublazite bol? Neradim fizicki posao pa znam da nije do toga al bas ne funkcioniram kroz dan samo stenjem ko baba neka. 🙄
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Hvala cure. Danas pregled u 14:00h. Strah i panika. Pisala sam vam kako imam baš jake mučnine i bolove želudca. Jučer se dosta smirilo, danas evo skroz, nakon 14 dana bez stanke. Sad me panika kad nema više toga 😔
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Jutro cure. Pitanje. Danas sam tek 5+2 , i imam dosta jake bolove u donjem dijelu leđa koji ode do kukova skoro. Bas neugodno. Osjecaj ko da je sve upaljeno. Jeli neka od vas to imala? Mazete li sa icim da ublazite bol? Neradim fizicki posao pa znam da nije do toga al bas ne funkcioniram kroz dan samo stenjem ko baba neka. 🙄
Meni se jaka bol pojavila u donjem dijelu ledja u 5-om tjednu. Trajala je tjedan dana i prošlo. Nadam se da će i tebi brzo proći.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Dobro jutro cure 🙋🏻♀️💓
Martina ja se slazem, super 😊
Sretno danas na pregledima trudnice i javite nam se
Anđelić Ija sam prošla neuspjesni medikamentozni.. grozno iskustvo. Dobrodošla nam, nek ti ova trudnoća bude školska ☺️
Da bas grozno iskustvo.meni je nakon 3 dana od metikamentoznog pocelo jako krvarenje i strasni bolovi pa sam završila na hitnoj i dobila jos jednu tabletu jer se nije sve očistilo.rekla sam ni najgorem neprijatelju ne želim da tako nesto prolazi
Jutro cure.
Nadam se da sve sve dobro ❤️
Ja sam također kao Visibaba u strahu. Jučer sam sanjala da sam jako krvarila u trudnoći i više nisam znala ishod.. I jucer sam cijeli dan bila u banani, jos kad se sjetim koliko imam do pregleda onda jos vise.
Evo nadam se da će sve biti dobro, ali kad svako malo jedna dođe s takvim vijestima tesko je ostati pozitivan.. Sretno svima cure❤️ nek nas Bog čuva 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Što se tiče bolova u leđima, i mene je to uhvatilo prije koji tjedan, ali baš oko područja trtice kao bol od previše sjedenja koja bude gora zbilja ako puno sjedim (radim takav posao). Srećom, kako radim od doma, onda sam si odmah izvukla zaboravljenu pilates loptu, malo skakutala na njoj umjesto da sjedim na stolici, u Jysku sam si kupila onaj jastučić koji podupire leđa dok se sjedi u uredskim stolicama (SAVRŠEN JE!), i kako navečer često znam leći na kauč i gledati TV (najčešće i zaspem pa me dragi probudi za u krevet) - uzela sam također u Jysku nadmadrac da mi bude ugodnije, jer je kauč dosta tvrd. Mogu vam reći da mi je puno bolje. Naravno, uz sve to pokušavam se često ustajati, hodati po stanu, prošetat psa, i tako...Nježno kretanje isto dobro dođe.
Anđelić Ja sam krvarila 20 dana da bi na kraju opet isla na kiretazu.. jako stresno i trebalo mi je da dodem sebi bas dosta. Zao mi je tebe i svakog ko to prode ali evo za sad je s ovom bebom sve ok i nadam se da ce tako i ostati 💓
Marta tako i ja stalno neke snove lose sanjam.. ne zelim ni pisati tu. Uzas.. bas tako sto kazes, nek nas cuva Bog🙏🏻
Mary normalno je da simptomi odu pa se vrate i tako stalno. Bit ce dobro 🤞🏻
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji