Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    11. Studeni 2021. 14:06

teja4444

Evo i mene s pregledaa. Prvo sok-ginekologica ne vidi trudnocu, nema bebe, i gledala je 5min i nista se ne vidi, i pitala me da ko mi je rekel da sam trudna? Ja sva u soku, izgubljena, na rubu suza, da bi ona vidjela bebu u desnom rogu maternice. Posto imam dvorogu maternicu, rekla je da imam dvije maternice, lijevu i desnu, i beba se smjestila u desnoj. Beba odgovara tjednima 7+1.Cula sam srceko kak kuca. Kamen mi je pao sa srca. Rekla je da zbog dvoroge bude beba na zadak, i da sigurno idem opet na carski. Moram, izvadit krv, hormone i urinokulturu.
    Drugi pregled 01.12.❣️

Uf mogu mislit koji sok. To mi je najjace kad netko pita kak znas da si trudna. Tak su meni na hitnoj kad sam prokrvarila govorili da odakle znam jer nema nista u maternici, pa su se skulirali kad sam pokazala nalaz bete. Zbog toga su nastavili kopati pa je ispalo da je ektopicna.

Bravo za uredan pregled. Bitno da je na kraju nasla bebicu i da je ona dobro 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Atina25
    11. Studeni 2021. 14:11

Teja444 mislim da bi pala s one stolice od muke 😳😳
    Teab ma ja pitala danas doktora sta on misli za mene npr jer sam prebolila u 3 mjesecu i cijepljena jednom dozom u 5 mj i on meni kaze svakako bi bilo dobro da se cijepiti nakon 6 mj sta bi kao bilo sada,ali ja neću. Radim u IT firmi pitat cu za daljnji rad od kuće sljedeći tjedan i da po potrebi dođem na sastanke kad treba sta nije često i imamo razmak. Inače boravimo često na zraku.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

bubamara19
    11. Studeni 2021. 14:23

teja4444

Evo i mene s pregledaa. Prvo sok-ginekologica ne vidi trudnocu, nema bebe, i gledala je 5min i nista se ne vidi, i pitala me da ko mi je rekel da sam trudna? Ja sva u soku, izgubljena, na rubu suza, da bi ona vidjela bebu u desnom rogu maternice. Posto imam dvorogu maternicu, rekla je da imam dvije maternice, lijevu i desnu, i beba se smjestila u desnoj. Beba odgovara tjednima 7+1.Cula sam srceko kak kuca. Kamen mi je pao sa srca. Rekla je da zbog dvoroge bude beba na zadak, i da sigurno idem opet na carski. Moram, izvadit krv, hormone i urinokulturu.
    Drugi pregled 01.12.❣️

ajme pa zasto tako dignu paniku dok nisu sigurni 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ako te kaj tjesi, i meni je beba u desnom rogu maternice i vjv me isto ceka carski, ali opet ne mora to nista znaciti i moze se desiti da se beba normalno okrene za porod, to oni stvarno ne mogu predvidjeti a pogotovo ne ovak rano

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Teab
    11. Studeni 2021. 14:26

Teja nemrem vjerovat da te to pitala,tak je mene u ut moj ginic prepo,gledao je u taj ekran i suti a ja vec sva jadna neznam kaj se desava a on cekao da se moj terminator smiri,cestitam na urednom pregledu 
    Atina neznam vise kaj da mislim dal da trazim drugo misljenje ili ne,moji se jako boje,svako sa svojim misljenjem a ja vaga neodlucna

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MMMartinaaa
    11. Studeni 2021. 14:33

Niki777

Žene.. ja sam vam sva da oprostite “sasrana” nakon svega ovoga, svako 10ak dana jedna otpadne.. pa do kada tako? Mene je bas strah i nekako se tješim da mi je muka i imam stalno iscjedak Prozirno bijeli dole i onda se tješim da je valjda sve ok s razvojem i da ide kako treba. Drago mi je da ste imale dobre preglede i da je sve u redu s bebama. 😔♥️

Razumijem te apsolutno. Ja se isto pitam kada ću se malo više opustiti. 
    Nažalost, na ovakve scenarije ne možemo utjecati. Kada se ovako nešto desi u ranim tjednima, to je najčešće zbilja zbog nekih defekata ili anomalija... 
    Ja se nekako tješim da je svakim danom pozitivna statistika sve više na našoj strani (mislim čak manje od 2%...). Nije neka utjeha, jer evo vidimo da se zbilja svakome može desiti... Ono što možemo je paziti se, čuvati, ne stresirati, jesti zdravo, kretati se (tko smije i može) i slično. 

Demetria
    11. Studeni 2021. 15:16

Marijanaaa12345

Dali postoji neka aplikacija ili weba isključivo pristup forumu? Vjerovatno nisam dobro upućena ali pretraživanje i pracenje mi djeluje dosta komplicirano. Dali ste mozda razmisljale o WhatsApp razgovoru, grupi? :)

Nas je do kraja poroda bilo na forumu 95 cura.
    U WhatsApp grupi smo presle tek iza poroda i to nas 45. Sad nas je 30 tak 
    I ja bi prije Viber jer na viberu imas pored poruke slike srce a na WhatsApp samo 30 poruka bude pohvale na nesto. Dovoljno je kliknuti na srce zato zagovaram Viber ali iza poroda

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    11. Studeni 2021. 15:18

Lida 🌼

Curke drage ..
    Molim vas neka jedna od vas sutra preuzme listu..
    Ja cu vas nazalost izgleda morati napustiti….💔
    Otisla sam otvoriti komplikacije i odmah smo napravili pregled….nazalost, nase malo cudo se prestalo razvijati, nema srcane reakcije…gin je siguran 99%… A i ja sam na svoje oci vidjela da se ne mice, srce ne treperi…
    Sutra jos idem u bolnicu da se potvrdi… 😭
    Vama zelim svu srecu i da rodite zdrave i vesele bebice ♥️

O Bože tako mi je žao 😭❤️

*

Demetria
    11. Studeni 2021. 15:25

Sretno svim pregledima 
    Slabo vas citam jer pocinjem raditi za 4 dana a izvisila sam s jaslicama i tetom čuvalicom i sada trazim novu i nije lako pored svih obaveza.
    Kad stignem citam vas.
    Držite se svi skupa 

*

Libo1415
    11. Studeni 2021. 15:38

Da se javim. Opet krvarim. Otišla sam kod ginekologa. Danas sam 6+0 ne vidi razlog krvarenja, bebi srce kuca. ❤❤❤ strogo mirovanje do ponedjeljka pa opet kod njega.🙏🍀❤

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

marta96
    11. Studeni 2021. 15:57

Libo1415

Da se javim. Opet krvarim. Otišla sam kod ginekologa. Danas sam 6+0 ne vidi razlog krvarenja, bebi srce kuca. ❤❤❤ strogo mirovanje do ponedjeljka pa opet kod njega.🙏🍀❤

Bit će sve dobro, meni je isto bilo tak i onda mi tek na trećem pregledu vidi hematom u prolazu i kaže da je vjerojatno od njega bilo krvarenje. Tako da i dalje koristim utrogestane do iduceg pregleda.
    ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.