Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    11. Studeni 2021. 16:04

Libo isto mi je bilo kao i kod marte. Tek sa 8+5 skuzili hematom u resorpciji. Tako da sam na terapiji utrogestanom.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Atina25
    11. Studeni 2021. 16:27

Libo dobro je dok se čuje srčeko ♥️
    Nikki Bas to sta kazes,uzasno mi je to,najgore sta smo nekako već u tim višim tjednima nadam se da će sad sve biti puno bolje a ne kao do sada. Do 12og tjedna kažu da je to jako osjetljivo i da žena nikako nije kriva nego anomalija ploda i slično. A opet nazalost nista ne mozes tu napravit,tko to zeli 😥 Nitko,nemoj bit uplašena bit će sve dobro sad samo pozitiva na temi ♥️
    Tea A mislim da nam je svima tako,da znam da neće biti posljedica za bebu odmah bi se cijepila. Al ovako me malo strah,al iako svi preporučuju da se trudnice i za gripu cijepe tako da mi ima smisla i za koronu. 
    Demetria Bas mi je zao za malu i jaslice,zar nisi ti pisala da će je sveki čuvati ili sam zamjenila s nekim?🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Tinkica27
    11. Studeni 2021. 16:34

https://youtu.be/t1GLpJW89eY evo, ako koga zanima što kažu stručnjaci o cijepljenju, baš je sve detaljno objašnjeno i ima i iskustvo trudnice na kraju. 

Demetria
    11. Studeni 2021. 17:32

Atina25

Demetria Bas mi je zao za malu i jaslice,zar nisi ti pisala da će je sveki čuvati ili sam zamjenila s nekim?🤦

Jesam pa ju vec mjesecima molim da vježbamo čuvanje 200m je od nas od nedavno i nista. Od kako smo došli s puta molim svaki dan i nista. Cuvala ju kad sam imala pregled i to je dosla u zadnju sekundu premda sam joj i Uber narucila i opet sam zbog toga zakasnila skoro.
    I to ju je čuvala jer nisam imala drugog izbora.
    Cijeli tjedan molim samo kaze ima obaveza ima obaveza.
    Da ce ju cuvati za vikend.
    U pizdu materinu eto da moram tako reci
    *
    Ovo sam danas pročitala pa čisto da cure koje prvi puta postaju mame neka pročitaju i nemojte biti tvrdoglave kao ja. Ako ne ide dojenje ni izdajanje ni hranjenje na špricu, žlicu, čašu, bocu nije zlo ovog svijeta dati adaptirano mlijeko.
    Voljela bih da mogu neke korake s malenom ispraviti ili da se vratim u proslost i uputim samu sebe u grupu potpore dojenja, da na vrijeme saznam za savjetnice za dojenje.
    https://www.detinjarije.com/mojim-sestrama-i-drugaricama-koje-su-pre-mene-postale-mame-izvinite-sto-nisam-znala/

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    11. Studeni 2021. 17:33

Tinkica27

https://youtu.be/t1GLpJW89eY evo, ako koga zanima što kažu stručnjaci o cijepljenju, baš je sve detaljno objašnjeno i ima i iskustvo trudnice na kraju.

Ako tko može vratiti bilo vam je i jučer ujutro odmah na početku u Dobro jutro Hrvatska.
    Ja si sve na kraju mislim da cu se cijepiti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Atina25
    11. Studeni 2021. 17:36

Demetria Bas mi je zao 😥 vjerujem da nije lako čuvati tako malo dijete full time ako netko radi,ali barem tu i tamo pričuvat i uskočiti ako vam je već tako blizu ,to mi nikad neće biti jasno.. 
    Ja sam imala isto problema uzasnih s dojenjem,da ne duljim mislim da je takva situacija bila s drugim djetetom da bi mu dala samo AD ovako smo se izvukli i to hranila sam ga samo na jednu dojku,možete misliti kakve su mi bile tada 🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Didi4321
    11. Studeni 2021. 17:50

Demetria zao mi je sto je takva situacija. Nadam se da ces se uspjet izorganizirati.
    Hvala sto si postala clanak 🙂

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

marta96
    11. Studeni 2021. 19:14

Pročitajte.
    https://ibb.co/mRr2rrD

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tinkica27
    11. Studeni 2021. 20:12

Marta neznam staviti sliku pa stavljam dio iz članka.
    ..."Drugim riječima, takve mRNA molekule nikako ne mogu biti prenesene na buduće generacije. Zašto? Iz jednostavnog razloga što nakon injekcije mRNA molekula, koje kodiraju za virusni protein šiljka koronavirusa SARS-CoV-2, u tijelo neke osobe te molekule dovode do sinteze proteina šiljka (S-proteina), a ubrzo nakon toga se dotične mRNA razgrade, tako da ne postoji nikakva mogućnost da se one ugrade u naše kromosome i na taj način promijene našu genetičku informaciju. Prema tome, budite spokojni – takva mRNA cjepiva sigurno neće promijeniti vaše kromosome!' odgovara Štagljar na upit mogu li mRNA cjepiva promijeniti naše kromosome, odnosno genetičku informaciju."
    Demetria hvala za članak. Ja se isto planiram cijepiti jer kad sam čula da je na Rebru zbog korone beba ostala bez mame srce mi se slomilo... Jedino ću pričekati još jedno 2 tjedna, tako mi je doktorica preporučila.. A i vidim da su posljedice ako se trudnica zarazi u zadnjem tromjesečju katastrofalne, tako da. Svatko ima izbor. 

AnnieP
    11. Studeni 2021. 20:13

Pozdrav svima, danas sam obavila prvi pregled. Trudna sam 5+6, sve je u redu osim što imam hematom, 11×5mm. Dobila sam Utrogestan da pijem 2 tjedna do iduceg pregleda 25.11. Ginekologica mi nije rekla ništa u vezi mirovanja, osim da na poslu ne nosim teško. Prva mi je trudnoća pa ne znam ništa o tome. Imate li vi slična iskustva ili neke savjete i mišljenja?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.