Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Studeni 2021. 18:14

TeabmissR, Tinkica27Didi4321 sretno na pregledu danas
    MMMartinaaa i lisa_ sretno sutra
    *
    Sto nas je vise to ti teze gledati da si zadnji na listi a onda kad si pri vrhu strah te.
    Sretno svima i dobrodošla nova cura

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    09. Studeni 2021. 18:17

Niki777 nastavno na malu razliku. Najstarija sam od petero djece. Iza mene je sestra od razlike godinu i 7 pa treca sestra i dva brata. Najmlađi i ja 8 godina razlike.
    Da je mojoj mami bilo lako nije nimalo.
    Kao ni meni sada.
    Imam svekrvu 200m od mene niti jednom nije pričuvala malu a od ponedjeljka počinjem raditi ujedno ce ju i ona čuvati 5h jer nije upala u jaslice.

*

• Nara-Nara
    09. Studeni 2021. 18:17

Čestitam curama na super pregledima 🥳🥳🤗🤗 neka se niz lijepih vijesti samo nastavlja.
    Libo, kako si ti danas? Je stalo krvarenje?
    Ja sam danas dogovorila rad od kuće i koliko god ću moći od kuće raditi neću se cijepiti. Nadam se da sam ispravno postupila. 🤷😄

Lida 🍀
    09. Studeni 2021. 18:42

Curke, cestitam na urednim pregledima, tako mi je drago! ♥️♥️♥️
    MissR stavljam onda jos jednu curicu na listu 😊😊😊
    Ja sutra idem kod gina da mi otvori komplikacije, joj on se meni cini tako ostar, nesto me strah da mi nece htjet pustit, a morat cu svasta reci da malo popusti 😬😬😬😬 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Atina25
    09. Studeni 2021. 18:59

Lida nema sta on bit oštar ne oštar,ti kaži da zelis komplikacije da ti je tesko da povraćaš i nedaj bože da sta bude a on ti nije htio otvoriti komplikacije mogla bis ga komotno tužit. Moj odmah pita da li želimo komplikacije duša od čovjeka ♥️ uostalom ne vide oni gdje ti radis dal' si sama zaposlena kod sebe u firmi ili kod nekoga i nema ih sta bit briga :) 
    Demetria ja ne znam dal' je bila postporođajna al bio je onaj baby blues,grozan osjećaj stvarno mislim da ću sad bit puno pametnija tj nadam se iako sam čula od drugih mama da zna bit koma isto jer se ne mozes prvom djetetu posvetiti ko inače pa bude svakakvih osjećaja budemo vidjele..
    Nikki ja sam dojila,dobila sam mengu taman kad sam ukinula dio podoja radi dohrane znači negdje sa 8 mjeseci,naravno da i prije mozes ostat trudna masa njih ostane dok doji ako je sve hvala bogu u redu :) dosta ih znam koji su odmah isli na drugo nakon 3-4-5 mjeseci tako da kao sta Demetria kaze ako se budete osjećali spremni slobodno idite odmah na drugo.. ja se čak sad mislim za treće muž mi kaze da nađem novoga za treće 🤣🤣🤣 ta djeca su bas zarazna 😍

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Nara-Nara
    09. Studeni 2021. 19:09

Lovely_

Jako mi je drago da su svim curkama dobro prošli pregledi 🥰
    Novim curkama želim dobrodošlicu 😊
    Ja nisam cijepljena, ali radim od doma. Brine me jedino ako ne budem mogla na pretrage koje se odvijaju u bolnici. Kod svoje doktorice mogu normalno na pregled i suprug može uvijek dolaziti sa mnom. Ali me strah da neću moći na pretrage koje se rade po bolnicama. Ali ako mi zabrane ulaz, onda te pretrage jednoatavno neću napraviti. Ne planiram se cijepiti u trudnoći.
    Što se tile pregleda moj je taaako daleko. Stalno sam na dnu jer me ovaj put naručila tek nakon 5 tjedana na idući pregled 😅

Tak si i ja mislim. Ili neću raditi pretrage ili ću ih privatno odraditi. I do sad sam sva vađenja krvi privatno radila, jer sve živce izgubim s bakicama po bolnicama. Njih očito moja guzica grije pa mi se zalijepe i  dahscu i kašljaju u vrat 

Marijanaaa12345
    09. Studeni 2021. 19:11

Demetria

Teab,missR, Tinkica27,Didi4321sretno na pregledu danas
    MMMartinaaailisa_sretno sutra
    *
    Sto nas je vise to ti teze gledati da si zadnji na listi a onda kad si pri vrhu strah te.

Pozdrav, di mogu pronaci listu koju spominjete i dali postoji mogućnost pregleda razgovora kako nebih ponovila pitanje ako znate mozda? Hvala 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Lida 🍀
    09. Studeni 2021. 19:31

Marijanaaa12345

Demetria

Teab,missR, Tinkica27,Didi4321sretno na pregledu danas
    MMMartinaaailisa_sretno sutra
    *

Pozdrav, di mogu pronaci listu koju spominjete i dali postoji mogućnost pregleda razgovora kako nebih ponovila pitanje ako znate mozda? Hvala

Na stranici 228 je lista pregleda, svako jutro objavljujemo ...kad koja ima pregled i u zagradi D ili C, sta predosjecamo koji je spol bebice 🥰 slobodno nam se pridruži 😁
    Atina hvala ti, lakse mi je sada. Javim sutra kako je proslo 😁 ne znam oce me odmah i pregledavat ili pregled ostaje za sljedeci tjedan...

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Demetria
    09. Studeni 2021. 20:31

Atina25

Demetria ja ne znam dal' je bila postporođajna al bio je onaj baby blues,grozan osjećaj stvarno mislim da ću sad bit puno pametnija tj nadam se iako sam čula od drugih mama da zna bit koma isto jer se ne mozes prvom djetetu posvetiti ko inače pa bude svakakvih osjećaja budemo vidjele..

Bila je bas poslijeporođajna depresija cak ju je i muž jednu prepoznao kad sam baš potonula.
    Ma mi od početka smo stalno u problemima dojenje spavanje kilaža vježbe grčevi itd itd, ja sam rano od svega toga i odmah dobila mengu i to opet redovnu tako da bas me satralo.
    Iskreno da nije bilo moje forumske grupe ne znam kako bi se izvukla.
    *

Niki777

Atina & Demetria hvala vam na savjetima i vašim pričama! To sam zelila cut, iz prve ruke od osoba koje su to prošle. Drago mi je cut da takvi skucajevi postoje i da na kraju ipak sve izađe u redu. Konkretno nisam upućena u to koliko nakon poroda prođe dok ne počne normalna menstruacija, znam da je svaka žena individualna ali eto u prosjeku kako je vam bilo? Također zanima me da li je sigurno dojiti i ostati trudan. Znam da netko ni to ne preporuča.

Evo ja ti ne znam nikoga takvog.
    Vecini se prvo dijete odreklo cice u prvom tromjesečju.
    Moja mala jos doji ali ja ju pokušavam na AD vec dugo dugo iz vise razloga ali ne ide. Ali pokušavati cu i dalje.
    Ako hoćeš i imas Instagram imaju ti dobre savjetnice za dojenje zovu se https://instagram.com/ivana.i.jovana?utm_medium=copy_link

Inače dok rodiš ne možeš znati što ce biti s dojenjem.
    Možda uopće neces moci dojiti, mozda ces moci, mozda ces morati izdajati, mozda ces morati kombinirati AD i mm.
    To ti apsolutno nitko do poroda ne može reći.
    Sve sto ti možeš napraviti je dobro se informirati.

*

• Pepika
    09. Studeni 2021. 21:11

Nove cure dobrodosle 🥰
    Cestitke takoder curama s super pregledima 😍
    Mene nema nesto zadnja 2 dana pa letimicno sam procitala vas sad
    Niki pitaj me iduce god u 6mj kako je s malom razlikom 😂 malac bude napunio god i 4mj kad mi je termin. Mengu sam dobila 38 dan od poroda iako sam dojila 😭 dojenje nije prepreka za novu trudnocu, ja sam takoder jos dojila kad sam ostala trudna ali sam postepeno vec prije T imala zacrtano da cu prestati a gin mi je rekla da mogu slobodno dojit i sad kad sam trudna
    Dobila sam i ostale nalaze i da nebi bilo sve savrseno naden mi sreptokok B u mokraci, sad sam poslala mail gin i cekam sta ce mi odg sutra 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.