Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    10. Studeni 2021. 14:07

Darija dobrodošla ♥️ zao mi je zbog tegoba, mozda je neka cura imala iskustva
    Martina cestitke na urednom pregledu, zelis li da stavim na listu da je deckic ili cemo pricekati panoramu? ☺️☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

MMMartinaaa
    10. Studeni 2021. 14:07

Tonkica & Atina: ma uopće ne sumnjam da će biti sve okej 💕

bubamara19
    10. Studeni 2021. 14:50

Darija imala sam i ja tj jos uvijek tu i tamo imam, popila sam ninur prije nego sto sam saznala za trudnocu ali i dalje me muci mjehur onako na prekide,  tj par dana sam okej i onda me jedan dan malo pecka i boli, moram cesce piskiti i tako...kod mene je urinokultura uvijek sterilna ali su mi stalno poviseni leukociti, za sad pijem D manozu u prahu 3-4 puta na dan pa probaj mozda s time, trebalo bi pomoci

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

lisa_
    10. Studeni 2021. 14:55

Pozdrav cure! Evo i meni je sve ok bilo na pregledu 😍 Srce kuca i bas sam bila presretna, odma mi se plakalo od srece. Dala mi je uputnice za krv i transfuziju i pregled tek za 6 tjedana. Ali poci cu ja privatno u medjuvremenu, necu moc toliko cekat da vidim je li sve ok. Za mucninu i to sto nista ne jedem mi je rekla da pijem tablete b kompleks, je li zna netko da to ista pomaze? Kako sam s manje kila usla u trudnocu strah me da ne gubim kila sad na pocetku

Didi4321
    10. Studeni 2021. 15:43

Cestitam na urednim pregledima 
    Lisa B kompleks bi trebao otvoriti apetit, a vitamin B6 u kompleksu je poznat da smanjuje mucninu. Nadam se da ce ti pomoci.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Darijaaa11
    10. Studeni 2021. 16:59

bubamara19

Darija imala sam i ja tj jos uvijek tu i tamo imam, popila sam ninur prije nego sto sam saznala za trudnocu ali i dalje me muci mjehur onako na prekide, tj par dana sam okej i onda me jedan dan malo pecka i boli, moram cesce piskiti i tako…kod mene je urinokultura uvijek sterilna ali su mi stalno poviseni leukociti, za sad pijem D manozu u prahu 3-4 puta na dan pa probaj mozda s time, trebalo bi pomoci

Hvala, svaki savjet dobro dođe, probat ću s D manozom, prošlu trudnoću sam popila 3 ture antibiotika i stvarno ne bi opet sve ponavljala 🤯 pijem vitamin c, puno tekućine, puno limunade i doduše Biocult pro cyan mi je pomogao prošli put. Primjerice za brusnicu sam čula da isto izaziva kontrakcije pa se bojim i prirodnih pomagača🤨

marta96
    10. Studeni 2021. 17:15

Darijaaa11

bubamara19

Darija imala sam i ja tj jos uvijek tu i tamo imam, popila sam ninur prije nego sto sam saznala za trudnocu ali i dalje me muci mjehur onako na prekide, tj par dana sam okej i onda me jedan dan malo pecka i boli, moram cesce piskiti i tako…kod mene je urinokultura uvijek sterilna ali su mi stalno poviseni leukociti, za sad pijem D manozu u prahu 3-4 puta na dan pa probaj mozda s time, trebalo bi pomoci

Hvala, svaki savjet dobro dođe, probat ću s D manozom, prošlu trudnoću sam popila 3 ture antibiotika i stvarno ne bi opet sve ponavljala 🤯 pijem vitamin c, puno tekućine, puno limunade i doduše Biocult pro cyan mi je pomogao prošli put. Primjerice za brusnicu sam čula da isto izaziva kontrakcije pa se bojim i prirodnih pomagača🤨

Kod D manoza izbjegavati citrusne sokove i brusnicu :) 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

bubamara19
    10. Studeni 2021. 17:25

marta96

Darijaaa11

bubamara19

Kod D manoza izbjegavati citrusne sokove i brusnicu :)

da, to sam zaboravila napisati! iako ja zbog mucnina jedem gomilu naranca i kiselih sokova, jedino mi to malo olaksa ali zapravo ne bih bas smjela uz manozu 😏

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Lida 🍀
    10. Studeni 2021. 18:02

Curke drage ..
    Molim vas neka jedna od vas sutra preuzme listu..
    Ja cu vas nazalost izgleda morati napustiti....💔
    Otisla sam otvoriti komplikacije i odmah smo napravili pregled....nazalost, nase malo cudo se prestalo razvijati, nema srcane reakcije...gin je siguran 99%... A i ja sam na svoje oci vidjela da se ne mice, srce ne treperi... 
    Sutra jos idem u bolnicu da se potvrdi... 😭
    Vama zelim svu srecu i da rodite zdrave i vesele bebice ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Nara-Nara
    10. Studeni 2021. 18:09

Darijaaa11

Bok cure, čitam vas i čestitam svima na dobrim rezultatima pregleda. Ja sam 4+6, prvi pregled 23.11. i treba do tada izdržati
    Pitanje, ima koja problema s urinoinfekcijama? meni se čini da me krenulo, a baš sam s tim imala dosta problema tijekom prve trudnoće 2019., al ok je sve završilo, zdrava i vesela curica! živcira me što sam u tako ranom stadiju trudnoće, a već osjećam tegobe svog mjehura

Dobrodošla i čestitke na trudnoći 🤗🤗🤗
    Imamo isti dan pregled. Znam kako ti je! Predaleko je to 🙄😅
    Probaj eksati 5-6 čaši vode za redom. Tu preporuku sam jednom od doktora dobila i od onda uvijek uspijesno izbjegnem antibiotike. Sve probala, d-manozu, brusnice... Ali ovo eksanje mi je za sada najbolje. Držim fige da što prije prođe 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.