Didikod mene je recimo doktor odradio nn jer je beba veca pa se sve ljepo vidlo,a nifty cu uzet standardni paket
Gledala je nuhalni sa abdominalnom sondom,jer transvaginalno nije bila dobra pozicija bebe da izmjeri, kaze da je sve uredno koliko je sad vidljivo. Ali ipak hocu da mi napravi detaljni pregled, ovo je bilo cisto orijentacijski.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Bitno da je s nasim bebicama sve uredu i da ljepo napreduju
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
XOXO i MMMartinaaa puno puno vam hvala. I sama sam naišla upravo na te informacije pa se zato dvoumim, a ginekologica mi je rekla da je svejedno i da sama odaberem 🤦♀️
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Cure evo me ❤️
Sve je u najboljem redu, beba prava i vec velika 😄
Mini anomaly uredan, nuhalni takoder uredan i izgleda da nam stize 🌸 djevojčica 🌸 ☺️😊
*
Sto se cjepiva za koronu tice doktor kaze niposto i da to itekako prodire u posteljicu.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure evo me ❤️
Sve je u najboljem redu, beba prava i vec velika 😄
Mini anomaly uredan, nuhalni takoder uredan i izgleda da nam stize 🌸 djevojčica 🌸 ☺️😊
*
Sto se cjepiva za koronu tice doktor kaze niposto i da to itekako prodire u posteljicu.
Ajme čestitam 🥰❤️ zar se već vidi da je curica, bas krasno 😍
Ovo za cijepivo, rijetki su doktori iskreni, moja doktorica opće prakse ne preporučuje nikome da se cijepi, a pogotovo trudnicama tako da ja joj vjerujem 1000%. 🤞🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta hvala ti punoo ❤️ pa ja uopce nisam ocekivala da se ista vidi nit pitala al s obzirom da smo radili duzi pregled i da on ima stvarno najnoviji moguci ultrazvuk je rekao kad bi ga sad pitali da bi rekao da je djevojcica i pokazao mi stidne usne. Bas sam se i ja iznenadila jer sam racunala na iducem tek da bi se nesto moglo naslutiti sto se spola tice 😊
Eto osjecaj me izgleda prevario da je decko 😂
Sto se cjepiva tice od pocetka se slazem s tobom i on mi je to samo potvrdio. Naglasio je da to prodire u posteljicu i da se s razlogom ne cijepe dijeca ispod 5 god pa zasto bi onda riskirali bebu..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
MissR super za pregled,cestitam na curki
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
MissR super za pregled ♥️♥️ znači jos jedna curica 😍😍
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina hvala ti puno❤️ Evo nisi jedina kojoj se spol vidio ranije 😂
Nikki ❤️❤️ moj inace isto ne radi nesto pre dug pregled, a danas smo bas sve prosli organe i djelove tijela zasebno. Curka se drzala za nosic cijeli pregled , bas je to bilo slatko
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ajme kako mi lijepo izgleda moja prva curica na popisu Hvala ti Lida! 💗🥳
Cure, može jedno pitanje pa ako koja želi neka odgovori. Znam da je još jako rano, ali ja bi stvarno volila imat jako malu razliku u godinama između bebica. Vidim da dosta vas ima već malene od godine pa do 2-3-4. Mene zanima da li mislite ili znate nekoga ko je ostao trudan par mjeseci nakon poroda (npr 3-4-5-6 mjeseci nakon) i uredno sve iznio do kraja? Ova bebica trebala bi se roditi dogodine u svibnju, ali ja bi nekako već dogodine u ovo doba volila nositi i drugo tako da razlika bude godinu dana ili godinu i par mjeseci vise. Možete mi reci vaše mišljenje. Da li se život stvarno toliko promjeni da ti nije do nicega, da ne razmišljaš o drugome ili da je sve toliko toliko teško? Vjerujem da ste vi isto htjele možda tako manju razliku ali sto mislite o ovom mom razmišljanju? Da li je to izvedivo? Znam da nebi bilo lako, ali to je stvarno moja želja oduvjek. Ja imam brata i sestru, brata mlađega 7 godina i sestru Maru 13 godina od mene. I to ok funkcionira ali svojim mališanima bi volila dosta manju razliku. Hvala vam na svakom savjetu unaprijed. 🥰
Da znam...cura iz grupe trudnica je saznala da je trudna tek kad je bila 20+ rodila je na carski i braco i seka su razlike nepunu godinu dana(tjedan dana) ova druga sto je rodila razlika je godina i dva mjeseca. Meni Ce biti godina i osam mjeseci.
Ja sam oduvijek htjela troje djece s malom razlikom.
Evo cure iz grupe ti mogu potvrditi koliko nisam spavala ovih godinu dana i zasto prvih 11 mjeseci nisam htjela niti cuti da bi isli na drugo...pa je mala odlučila samo se dva tri puta buditi u noci i tako dva tri tjedna i evo je opet ne spava.
Ako i drugo dijete bude tako za trece cemo pauzirati.
Da ne nabrajam da nasi problemi nisu bili s njom samo ne spavanje nego sto god ti jos padne napamet e to nas je sve zadesilo.
Tesko je i poslijeporođajnu depresiju sam imala dva tri puta i nije nimalo lako.
Ali ako ti dijete bude kamilica kako kažu go for it. ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji