Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    09. Studeni 2021. 14:40

Evo da se javim s pregleda. Bebica dobro napreduje, mahala je rukicama  obzirom da sam 10+5 jos je rano za anomaly ali je okvirno pogledala nuhalni nabor i kaze da je sve uredno. Napravila sam briseve i nifty standard. Za nekih 8 radnih dana ocekujem rezultate.
    Kontrola kad ce raditi mini anomaly je 23.11.
    Cestitam drugim curama na urednim pregledima 🥰

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Marijanaaa12345
    09. Studeni 2021. 14:42

Didi4321

Evo da se javim s pregleda. Bebica dobro napreduje, mahala je rukicamaobzirom da sam 10+5 jos je rano za anomaly ali je okvirno pogledala nuhalni nabor i kaze da je sve uredno. Napravila sam briseve i nifty standard. Za nekih 8 radnih dana ocekujem rezultate.

Pozdrav Didi, jako mi je drago zbog urednog pregleda :) 
    Moze info zasto se radi i nifty i anomaly, mislila sam da je jedan test dovoljan. Hvala puno. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MMMartinaaa
    09. Studeni 2021. 14:43

Marijanaaa12345

Pozdrav, prvi put na forumu, nadam se da cu uhvatiti vlakic i shvatiti kako funkcionira korespondencija.
    Ja sam Marijana, imam 26 godina, ukratko, prva trudnoca, nisam cijelo ljeto imala menstruaciju, hasimoto i oba jajnika PCO, 13.9. pozitivan test, obavila par pregleda, termin je 27.5. danas sam 11+5.
    Pijem od početka duphaston jer mi je ustvrdila da sam pred krvarenje na prvom pregledu, potom da imam septum pa da nije septum nego zavijena maternica. Prosli petak 4.11. radila Nifty u Suncu, u iscekivanju rezultata.
    Beba je na ultrazvucima uredno rasla i razvijala se, cuje se srce, zadnji pregled 4.11. ultrazvuk 43.3 mm. Idem i privatno i drzavno jer da sam isla samo drzavnoj tek 15.11. bi mi bio prvi pregled i vjerovatno bih iskrvarila bez dufastona do tad.

Dobro nam došla Marijana! Čestitke na trudnoći naravno, i držim fige da bude išlo sve dalje školski. Cuvaj se! 🤗

MMMartinaaa
    09. Studeni 2021. 14:45

XOXO

Atina25

XOXO, Martina Hvala puno na info:) vidim da ste vi obje radile Panoramu,ja sam mislila pitati cijene testova jer sam prvo mislila Harmony u Croatia poliklinici ai im je cijena za svaki paket 500 kn skuplja nego na netu - pretpostavljam da je to radi UZV-a kao sta ste vi napisale, a posto idem kod ginekologa na mjerenje nuhalnog nabora u četvrtak to mi ne treba extra. Pa sam mislila tamo pitati ponudu da vidim, mislim se i dalje između Harmony i Panorame. Koji paket ste vi uzele?
    Martina - bilo bi super kad bi dobila broj al da ne krsimo pravila i ovdje ga pejstamo ne znam kako da ga drugacije sheramo

Ja sam uzela srednji paket od Panorame po preporuci gin. Broj mozes jednostavno naci na stranici od sequentie.

Ja sam uzela onaj "full" paket, toliki novci sve u svemu, pa sam nadodala jos par sto kuna razlike... 
    Ja vadim krv ovaj četvrtak, tako da kroz nekih 10ak dana valjda ce stici rezultati. 

Didi bas mi je drago radi dobrog pregleda!❤️

Didi4321
    09. Studeni 2021. 14:49

Marijanaaa12345

Didi4321

Evo da se javim s pregleda. Bebica dobro napreduje, mahala je rukicamaobzirom da sam 10+5 jos je rano za anomaly ali je okvirno pogledala nuhalni nabor i kaze da je sve uredno. Napravila sam briseve i nifty standard. Za nekih 8 radnih dana ocekujem rezultate.

Pozdrav Didi, jako mi je drago zbog urednog pregleda :)
    Moze info zasto se radi i nifty i anomaly, mislila sam da je jedan test dovoljan. Hvala puno.

Prenatalni testovi gledaju najcesce kromoskomske poremecaje, ali to ne iskljucuje hrpu drugih mogucih poremecaja i razvojnih anomalija, zbog toga se uz njih radi i anomaly uzv.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

bubamara19
    09. Studeni 2021. 14:59

Marijanaaa12345

Pozdrav, prvi put na forumu, nadam se da cu uhvatiti vlakic i shvatiti kako funkcionira korespondencija.
    Ja sam Marijana, imam 26 godina, ukratko, prva trudnoca, nisam cijelo ljeto imala menstruaciju, hasimoto i oba jajnika PCO, 13.9. pozitivan test, obavila par pregleda, termin je 27.5. danas sam 11+5.
    Pijem od početka duphaston jer mi je ustvrdila da sam pred krvarenje na prvom pregledu, potom da imam septum pa da nije septum nego zavijena maternica. Prosli petak 4.11. radila Nifty u Suncu, u iscekivanju rezultata.
    Beba je na ultrazvucima uredno rasla i razvijala se, cuje se srce, zadnji pregled 4.11. ultrazvuk 43.3 mm. Idem i privatno i drzavno jer da sam isla samo drzavnoj tek 15.11. bi mi bio prvi pregled i vjerovatno bih iskrvarila bez dufastona do tad.

dobrodosla 🤗 i ja sam se tek nedavno prikljucila, a vidim da smo otprilike slicne po dijagnozama i tjednima 💁🏼‍♀️ jesu ti rekli mozda odkuda ti je trebalo krenuti to krvarenje?

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Teab
    09. Studeni 2021. 15:01

Didi kod mene je recimo doktor odradio nn jer je beba veca pa se sve ljepo vidlo,a nifty cu uzet standardni paket

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Tinkica27
    09. Studeni 2021. 15:04

Didi čestitam na urednom pregledu.
    Marijana dobrodošla! 

Marijanaaa12345
    09. Studeni 2021. 15:09

bubamara19

Marijanaaa12345

dobrodosla 🤗 i ja sam se tek nedavno prikljucila, a vidim da smo otprilike slicne po dijagnozama i tjednima 💁🏼‍♀️ jesu ti rekli mozda odkuda ti je trebalo krenuti to krvarenje?

Rekli su da su stijenke maternice zadebljane koda Ce nastupiti me nstruacija svaki tren, nehomogena,ali da se sada malo popravilo nakon mjesec dana tableta. 
    Vi isto pijete Dufaston? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

bubamara19
    09. Studeni 2021. 15:15

Marijanaaa12345

bubamara19

Marijanaaa12345

Rekli su da su stijenke maternice zadebljane koda Ce nastupiti me nstruacija svaki tren, nehomogena,ali da se sada malo popravilo nakon mjesec dana tableta.
    Vi isto pijete Dufaston?

tako je i meni bilo, isto na uzv-u nehomogeni endometrij i navodno isto imam septum u maternici ili dvorogu maternicu, samo kaj ja stvarno i imam neki smedi iscjedak, tu i tamo malo krvi jos od 8tjedna iako od pocetka pijem utrogestan (to je slicno duphastonu, isto je progesteron)  unatoc tome se beba dobro razvija, jer je na drugoj strani maternice

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.