Bravo Tinkica ❤️ uzivaj sad 🥰
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozz cure, evo da se i ja javim… Pregled je prošao odlično, kaže doktorica kad je vidjela "jaoo koji komad, od onolike mrvice", ukinula mi je duphaston. Pitala sam ju što misli o cijepljenju trudnica, rekla je da bi svakako preporučila da se cijepim, jer je covid jako opasan za bebu zadnja tri mjeseca,a preko posteljice će dobiti antitijela tako da joj ne može na štetiti.. Moram malo pripaziti na unos šećera i ugljikohidrata jer je šećer bio malo viši. Sljedeći pregled je 14.12. 🤗
Super vijesti! 🤗
Martina Ti si pisala da ces napraviti prenatalni test u udruzi Zlatne Ruke? Znas mozda kakve su im cijene tamo? U Poliklinici Croatia su puno veće cijene testova nego na netu pa me zanima da li i ustanova digne cijenu ili kako?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Eto me curke...doktor mi zadao srcani na pocetku da bi kasnije u cudu reko pa beba veca za tj dana 4.43 je babac i aktivna beba..na muza cini se haha
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Teab supeeeer
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Martina Ti si pisala da ces napraviti prenatalni test u udruzi Zlatne Ruke? Znas mozda kakve su im cijene tamo? U Poliklinici Croatia su puno veće cijene testova nego na netu pa me zanima da li i ustanova digne cijenu ili kako?
Oprostite na upadu. Ja sam sa zimskih/proljetnih beba. Al mozda mogu bit od pomoci posto sam vadila krv za panoramu u zlatnim rukama. Ja sam se javila direktno gospodi Tanji iz sequentie ona mi je na mail poslala dokumente za potpisat i uvijete placanja. Onda sam nazvala zlatne ruke i dogovorila termin vadenja krvi. Ponijela sam sa sobom isprintane popunjene papire. Mislim da je cijena prenatalnih testova preporucena i svugdje ista jedino ukoliko se radi u poliklinikama onda zahtjevaju uzv pregled i to naravno dize cijenu. Drugi put sam krv vadila u poliklinici medico al je dr bio na go i ja sam rekla da ne trebam pregled. Dokumentaciju sam opet popunila preko sequentie (koja je zastupnik za panoramu za hrv) i platila direktno njima na racun. Oni valjda poslije medusobno dijele neke provizije to stvarno ne znam. Al uglavnom oba puta sam platila istu cijenu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja sam ti se javila direktno jednoj gospođi (dobila broj od prijateljice koja je isto radila panoramu) i ona mi je sve objasnila, poslala link na službenu stranicu gdje prvo ispuniš sve podatke i onda ti na mail stigne uputstvo šta dalje. Na stranici su ti cijene svakog paketa, a mailom dobiješ papire i kako uplatiti. Onda se čuješ sa Zlatnim Rukama, odgovoriš termin za vaditi krv i dodjes s isprintanim papirima od Panorame i potvrdom o uplati (a ako nemas gdje ili kako isprintati, mozes im poslati na mail pa ce oni pripremiti u zlatnim rukama).
Ja sam ti sve rijesila kroz pola sata. Zbilja jednostavno.
Ovo ti je link ako ćeš pogledati: http://www.seqventia.eu/panorama-klijenti/
A ako ti treba broj telefona mi javi. :)
U zlatnim rukama ti je najmanje guzve ponedjeljkom i srijedom ujutro. ❤️
Oprostite na upadu. Ja sam sa zimskih/proljetnih beba. Al mozda mogu bit od pomoci posto sam vadila krv za panoramu u zlatnim rukama. Ja sam se javila direktno gospodi Tanji iz sequentie ona mi je na mail poslala dokumente za potpisat i uvijete placanja. Onda sam nazvala zlatne ruke i dogovorila termin vadenja krvi. Ponijela sam sa sobom isprintane popunjene papire. Mislim da je cijena prenatalnih testova preporucena i svugdje ista jedino ukoliko se radi u poliklinikama onda zahtjevaju uzv pregled i to naravno dize cijenu. Drugi put sam krv vadila u poliklinici medico al je dr bio na go i ja sam rekla da ne trebam pregled. Dokumentaciju sam opet popunila preko sequentie (koja je zastupnik za panoramu za hrv) i platila direktno njima na racun. Oni valjda poslije medusobno dijele neke provizije to stvarno ne znam. Al uglavnom oba puta sam platila istu cijenu.
Sada vidim tvoj odgovor hahha, hvala ti!💞
Jel koja od vas zna koja je razl niftya i panorame odnosno koji bit test bio "bolji, pouzdaniji" ? Moram se odlučiti, a nikako..
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Sortiraj odgovore
Najstariji